The Walking Dead - 20

• 65 258
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Абеее, не беше чак лош, но не схванах защо...

Скрит текст:
...отчето държеше автомат, като влезе в караваната /или там, каквото е/, където беше Нийгън. Що не го застреля....?!?!!

Моят отговор е - за да не приключи много бързо сериалът, ама все пак и някакви други предположения!?!?!?  newsm78

# 661
  • София
Скрит текст:
Двама имат по-голям шанс за оцеляване?

# 662

Скрит текст:
...отчето държеше автомат, като влезе в караваната /или там, каквото е/, където беше Нийгън. Що не го застреля....?!?!!

Моят отговор е - за да не приключи много бързо сериалът, ама все пак и някакви други предположения!?!?!?  newsm78

В такъв случай защо Нийгън не му строши главата?  Grinning Grinning

# 663

Скрит текст:
Щото Гейбриъл държеше автомат.... Mr. Green

# 664

Скрит текст:
Щото Гейбриъл държеше автомат.... Mr. Green

Нали виждат какъв е мижитурко, мислиш ли че ще посмее да стреля, камо ли да убие някой Grinning

# 665

Скрит текст:

И аз това се питах  Mr. Green
Може би иска да го остави на Рик. Нормално е веднага да стреля. Или просто не е имал патрони вече. Това също е вариант, защото май преди да влезе не стреляше по зомбитата. Може би затова гледаше така насрано.

# 666
М, да, по-скоро е това.  Peace Peace

# 667
  • МАРС
То и Нигън го разбра по погледа, че ще напълни гащите.
Епизодът беше много зле, и актьорите играха много фалшиво, явно още не са успели да си влязат в образите след почивката.

# 668
  • София
Много странна серия, нищо особено. Че има мегдан да се развива сериала, ама чак пък до 13-и сезон...

# 669
  • София
Хора, само мен ли новият сезон не ме грабва? Супер хаотично ми е.

Помня преди как се вълнувах от излизането на всеки епизод, а сега ми е...meh 😒

# 670
  • София
Хора, само мен ли новият сезон не ме грабва? Супер хаотично ми е.

Помня преди как се вълнувах от излизането на всеки епизод, а сега ми е...meh 😒
Не е само теб. И мен не успя да ме грабне. Очаквах повече - като за начало на Нов сезон...
Толкова ретриспекции в сезон 1, пък поглед в бъдещето, пък мешано настояще... така и не разбрах, прочутото слови на Рик и Маги и оняи с тигъра върху камиона - преди или след "нападението" над Нигън беше?

Във фейсбук страницата на сериала видях следното, цитирам:
"Както може би знаете, премиерният епизод на 8-ми сезон бе под номер 100 и поради това имаше няколко препратки от първия епизод на сериала. Колко от тях видяхте и кои бяха те?"
В отговорите - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1297457553710453&set … ype=3&theater

Аз не успях да забележа такива, честно казано, но явно е имало

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 17:39 от Ronald

# 671
О, това ми направи впечатление на мен. За други не се сещам.

# 672
  • BG
Аз не се оплаквам, хареса ми старта и съм си много доволна даже Laughing
Само сега 2еп. малко не го схванах
Скрит текст:
разделени са на групи и нападат различни места, но Рик И Деръл къде отидоха? Исуса е много загубен, Тара не трябваше да го слуша, то верно, че във всяка война има военнопленници, но чак след като се знае победителя, до този момент милост няма.Рицарите с Керъл и те накъде тръгнаха?

# 673
Аз не се оплаквам, хареса ми старта и съм си много доволна даже Laughing
Само сега 2еп. малко не го схванах
Скрит текст:
разделени са на групи и нападат различни места, но Рик И Деръл къде отидоха? Исуса е много загубен, Тара не трябваше да го слуша, то верно, че във всяка война има военнопленници, но чак след като се знае победителя, до този момент милост няма.Рицарите с Керъл и те накъде тръгнаха?

И аз не се оплаквам. И този епизод страшно ми хареса, въпреки бъркотията и отсъствието на моя хубостник.
Скрит текст:
И какво ще ги правят тези пленици сега? Къде ще ги затворят? Кой ще ги пази? Тоя Джийзъс какво ми се прави на Джийзъс  Joy
И кой беше Моралес? Много ми е познат. Май от първи сезон. Явно е на страната на спасителите така че спокойно може да умре.
Момента с бебето беше много силен. Това ще накара Рик да застане на страната на Джийзъса.
Но Морган е в правото си  да утрепе онова лайнце. Чаках този момент. За този специално никаква милост не трябва да има.
Рик и Дарил търсят някакви оръжия. Явно Дуайт им е казал нещо. Но си мисля дали Неган вече не го подозира и всъщност не е капан и няма оръжия.
И няма да ми омръзне да гледам как котето закусва със спасители  tooth

# 674
  • МАРС
За пръв път гледах епизод на Ходещите с пръст на копчето за превъртане.
Кой по кого стреля, и кой за кво се бори, не стана ясно.
Кралят не беше ли пацифист, и той взе яко да бута масло.
И ху дъ фак ис Моралес? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт