♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 48

• 57 448
  • 738
  •   1
Отговори
# 45

Да не е уважил любимата му в Италия и сега да търси вендета, макар при Мера совите не са това коета са Crazy

Славена, то италианките  му се лепяха като мухи на мед, той няма вина момчето! Naughty

Феновете непрекъснато пишат за италианска връзка и че ще има нови актьори, та нищо чудно да си права! Rolling Eyes

# 46
А боня агенс пише че това било болестта на майка му лимфом, световъртежа бил един от сомптомите #Crazy

# 47
Според мен Йомер ще катастрофира в следствие на тумор . Някъде бях чела , че това ще се случи на Дефне но явно Мерич е решила да размени ролите #Crazy  newsm78 Но по този начин едва ли ще вдигне рейтинга  #Cussing out Crossing Arms

# 48
https://vk.com/video-96725873_456239429

Превод  на фрага от рускините.

# 49
 Stop

Спирам да гадая, Мера и времето ще ни кажат, Шенол и сие ще ни покажат

Това с тумора има логика, симптомите са ми до болка познати- мм си го има от много години Sick... Важното е , че преди това ще има щастливи Йомер и дефне със своите мигове на взаимност и нежност, а Йо е претърпял някаква метаморфоза...

Лека

# 50
Аз писах тук за катастрофата, ама наистина бяха казали, че ще е с Дефне  Peace
Защо имам чувството, че катастрофата е в Италия и е само спомен за нещо, чиито последици ще видим едва сега   Thinking Thinking Не че болестта на майка му не е Възможна- тъкмо и на години го докарва, ама не ми се ще да е нещо толкова предвидимо...  Whistling Знаем каква фантазия има Мерич, предполагам пак ще успее да ни  Shocked Shocked

# 51
Лека, Славена!  55

Един и същ поглед. Thinking

# 52
Лека, Славена!  55

Един и същ поглед. Thinking

Преследване.... очаквано?...страх...спомен...май е това
Пък и не може мамашите до утре да не разгадаят какво се е случило и кой преследва Йо Rolling Eyes

Лека Hug...отново Mr. Green

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 21:30 от Slawena

# 53

Преследване.... очаквано?...страх...спомен...май е това
Пък и не може мамашите до утре да не разгадаят какво се е случило и кой преследва Йо Rolling Eyes

Лека Hug...отново Mr. Green

И аз си мисля, че става дума за старо преживяване, което сега ще има последствия.

За рускините си права! Ще осъмнем поне с пет теории по темата! Naughty

# 54
Заболяването на майка му нали е с фатален край? Ако е това, значи ще чакаме чудо, за да оцелее Йомер. Няма логика да е това, но при Мерич логиката липсва вече 61 серии. Как майка му не се е излекувала, а Йомер ще се излекува. Не искам да гадая, но ако се почнат сълзи и сополи, и аз като Славена ще се въздържа да гледам.

# 55

Еха хем хубави, хем тъжни преживявания. Смесени чувства. Мера пак ще премине тънката граница. Усещам аз, как ни плъзга по пързалката.
Може ли Дефне да е преживяла нещо и от преживяното с нея, той да си спомни какво се е случило с него. Все пак фраговете са объркващи.
Явно с Йомер се е случило нещо преди година и сега спомена се връща. С връщането му, с прошката, с това, че оставя всичко зад гърба си и продължава напред въпреки преживяното с нови чувства, пък и Дефне го чака и обича като преди.
Или може пък да е имал частична загуба на паметта и не дай си боже Мера пак да го гмурне в дълбокото....вече ще я намеря, ще я увия в чувал и ще я лумна в Босфора.
И въпреки това което видях от фрага и естествено нищо не разбрах си мисля, че ще изживеят неповторими моменти заедно, а това означава, че ще има и повече сцени с тяхно присъствие което е добре.

# 56
  • Враца
Цитат
Ирина, ...ну тогда, пусть лучше будет..."вспомнил, что душ не выключил на квартире в Риме..."
 hahaha hahaha hahaha hahaha

Струва ми се , че някой преследва Йомер ? newsm78
Йомер да не се върна във времето след сватбата или следващия ден, когато напуска Дефне - погледа му повече ми прилича на бесен, ядосан, градоносен  Rolling Eyes Rolling Eyes
Може би е време да разберем нещо  Thinking Thinking
Не ми се вярва Мерич да стигне дотам, че да задълбае с някоя наследствена болест ooooh!

Или пък  newsm78, да не се събуди след някоя катастрофа от периода след сватбата, когато е бил много ядосан и всъщност тези епизоди от 53 -ти досега да са били негова нереалност - негово бълнуване от болницата - и сега да се връща в периода след сватбата и да си спомни какво точно се е случило и всъщност да прости на Дефне веднага, без да я напуска (предполагам ме разбрахте)  ooooh! ooooh!  (и да подкараме по един познат нам летен сценарий - Темпи, Коте  Heart Eyes)На мен това ми се върти като някаква изненада  ooooh! Mr. Green

Това всъщност са всички участници в тази история събрани накуп  Thinking Thinking
Иначе, не зная, няма логика в присъствето на Нериман и чичо му (освен ако междувременно не им е простил  ooooh!)

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 22:38 от mama_an_ji

# 57
Йомер да не се върна във времето след сватбата или следващия ден, когато напуска Дефне - погледа му повече ми прилича на бесен, ядосан, градоносен  Rolling Eyes Rolling Eyes
Може би е време да разберем нещо  Thinking Thinking
Не ми се вярва Мерич да стигне дотам, че да задълбае с някоя наследствена болест ooooh!

Или пък  newsm78, да не се събуди след някоя катастрофа от периода след сватбата, когато е бил много ядосан и всъщност тези епизоди от 53 -ти досега да са били негова нереалност - негово бълнуване от болницата - и сега да се връща в периода след сватбата и да си спомни какво точно се е случило и всъщност да прости на Дефне веднага, без да я напуска (предполагам ме разбрахте)  ooooh! ooooh!  (и да подкараме по един познат нам летен сценарий - Темпи, Коте  Heart Eyes)На мен това ми се върти като някаква изненада  ooooh! Mr. Green

Това всъщност са всички участници в тази история събрани накуп  Thinking Thinking
Иначе, не зная, няма логика в присъствето на Нериман и чичо му (освен ако междувременно не им е простил  ooooh!)

За това в черното съм съгласна,  Peace Hug но другото... ти надмина и нас, и Мерич във фантастиката  hahaha hahaha hahaha Извинявай, ама в каквато и кома да изпадне Йомер, няма да седне да бълнува за наетия си братовчед, влюбил се в неговата любима  Joy Joy Joy Joy Joy
Нали точно за прошката се говори във фрагмана- простил е на всички за всичко.. и таман всичко се нарежда, хоп: нов проблем... типично за Мерич  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 58
  • Враца
Скрит текст:
Йомер да не се върна във времето след сватбата или следващия ден, когато напуска Дефне - погледа му повече ми прилича на бесен, ядосан, градоносен  Rolling Eyes Rolling Eyes
Може би е време да разберем нещо  Thinking Thinking

Или пък  newsm78, да не се събуди след някоя катастрофа от периода след сватбата, когато е бил много ядосан и всъщност тези епизоди от 53 -ти досега да са били негова нереалност - негово бълнуване от болницата - и сега да се връща в периода след сватбата и да си спомни какво точно се е случило и всъщност да прости на Дефне веднага, без да я напуска (предполагам ме разбрахте)  ooooh! ooooh!  (и да подкараме по един познат нам летен сценарий - Темпи, Коте  Heart Eyes)На мен това ми се върти като някаква изненада  ooooh! Mr. Green

Това всъщност са всички участници в тази история събрани накуп  Thinking Thinking

За това в черното съм съгласна,  Peace Hug но другото... ти надмина и нас, и Мерич във фантастиката  hahaha hahaha hahaha Извинявай, ама в каквато и кома да изпадне Йомер, няма да седне да бълнува за наетия си братовчед, влюбил се в неговата любима  Joy Joy Joy Joy Joy
Нали точно за прошката се говори във фрагмана- простил е на всички за всичко.. и таман всичко се нарежда, хоп: нов проблем... типично за Мерич  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Казвам ви аз, че нещо ми се развинти фантазията, ама не вярвате  ooooh! Joy Joy Joy Joy
Ама, не си кривете душата - много по-хубаво е от разни болести и италианки, нищо, че граничи с фантастиката (то май само в този жанр още не сме били с този сериал )  Whistling  Mr. Green

# 59
Добре де- ама нито колата е на Йомер, нито има кой да го преследва  newsm78 newsm78 newsm78
Никога в колите на Йомер е нямало такива "играчки", закачени на огледалото  Thinking Thinking И наистина в началото той погледна е него, изнервен, ядосан и леко изплашен, ама после беше като че ли по- скоро ядосан... и бягащ сам от себе си, а не от някого зад него  Whistling Whistling Може ли да е наистина след сватбата и в гнева си да се е буторясал сам с колата някъде, а последиците от удара да се проявяват сега  newsm78 newsm78
Или просто спомена за катастрофата/или нещо друго, предизвикан от някой коментар, да е виновник за моментното състояние на Йомер  Thinking Thinking Ние видяхме просто как той се вкочани и след това залитна- дали пък не е просто ужасен спомен, изникнал изведнъж в съзнанието му, който да го изкара от релси за малко  Praynig Praynig

Ама, не си кривете душата - много по-хубаво е от разни болести и италианки, нищо, че граничи с фантастиката (то май само в този жанр още не сме били с този сериал )  Whistling  Mr. Green

Ама хич не сме: каква по- голяма фантастика от бедната махленска девойка, която за по- малко от седмица стана перфектната асистентка, можеща да решава всички проблеми, танцува танго и като за капак се оказа талантлив художник /скици, картини, графити  Mr. Green/  hahaha hahaha hahaha Чакай че забравих: има и шофьорска книжка  Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт