♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 48

• 57 470
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Враца
Скрит текст:
Добре де- ама нито колата е на Йомер, нито има кой да го преследва  newsm78 newsm78 newsm78
Никога в колите на Йомер е нямало такива "играчки", закачени на огледалото  Thinking Thinking И наистина в началото той погледна е него, изнервен, ядосан и леко изплашен, ама после беше като че ли по- скоро ядосан... и бягащ сам от себе си, а не от някого зад него  Whistling Whistling Може ли да е наистина след сватбата и в гнева си да се е буторясал сам с колата някъде, а последиците от удара да се проявяват сега  newsm78 newsm78
Или просто спомена за катастрофата/или нещо друго, предизвикан от някой коментар, да е виновник за моментното състояние на Йомер  Thinking Thinking Ние видяхме просто как той се вкочани и след това залитна- дали пък не е просто ужасен спомен, изникнал изведнъж в съзнанието му, който да го изкара от релси за малко  Praynig Praynig

Ама, не си кривете душата - много по-хубаво е от разни болести и италианки, нищо, че граничи с фантастиката (то май само в този жанр още не сме били с този сериал )  Whistling  Mr. Green

Ама хич не сме: каква по- голяма фантастика от бедната махленска девойка, която за по- малко от седмица стана перфектната асистентка, можеща да решава всички проблеми, танцува танго и като за капак се оказа талантлив художник /скици, картини, графити  Mr. Green/  hahaha hahaha hahaha Чакай че забравих: има и шофьорска книжка  Whistling Whistling
Joy Joy Joy Joy Joy  Права си за Супер-девойката  Joy Joy

Мерич този път направо разби феновете на сериала - смятайте колко народ ще гледа следващата серия (надявам се де  Mr. Green) за да види коя теория ще бъде вярната  Joy Joy Joy Joy

# 61
  • По света и в нас.
Чета и се чудя на кой фантазията е най развинтена? newsm78 На Мера  newsm78 или на рускините newsm78

# 62
Чета и се чудя на кой фантазията е най развинтена? newsm78 На Мера  newsm78 или на рускините newsm78

Мерич не може да стъпи и на малкия пръст на рускините, колкото и да ѝ се иска  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 63
Ей това да искаш да спиш, а вътрешното ти аз да ти казва много искаш - лоша работа....
И като чета назад какви глупости съм писала за едното залитане на Йомер май по зле съм и от рускините във фантазиите... а относно Супер Дафа, такива героини има много в турските дизита, с една дума във всяка ханъма има потенциал стига да има шанс да разгъне възможностите си, които понякога граничат с фантазиите на нечий творец...и забравихме директор логистика, защо си мисля че за това трябва и някакъв ценз и език, но както и да е, филм да става....

# 64
Славе- бе за половин година, айде да не е цяла, все ще се е понаучила на това онова в логистиката нашата супер- асистентка...  Thinking Thinking Ама в началото като я хванаха от махалата с протритите дънки и рошавата коса, знаеща само да се репчи и винаги готова за бой и за по- малко от месец беше готова да спечели конкурса за асистентка на годината  ooooh! ooooh!

# 65
  • Враца
Боня е питала и е получила някакъв отговор

# 66
Славе- бе за половин година, айде да не е цяла, все ще се е понаучила на това онова в логистиката нашата супер- асистентка...  Thinking Thinking Ама в началото като я хванаха от махалата с протритите дънки и рошавата коса, знаеща само да се репчи и винаги готова за бой и за по- малко от месец беше готова да спечели конкурса за асистентка на годината  ooooh! ooooh!

hahaha hahaha hahaha hahaha Вярно, ТЕМПИ, бях я забравила от периода ала Тарзан

# 67

Охх бе, това не е ли плитката на Синан от Катманду  #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Ццц не е, има разлика в цветовете  Mr. Green Mr. Green

# 68
Охх бе, това не е ли плитката на Синан от Катманду  #Crazy #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Май да hahaha...освен да са пренаредили мънистата Thinking

Нова от сета- Елчин да не е минала на весели гъби все зяпа ухилена като сгризана ябълка

# 69

Добре де, ама тия техните стилисти в последно време голямо оливане направиха  #Cussing out #Cussing out Дефне от серия на серия все по- зле, а за на Йомер жилетките думи нямам  ooooh! ooooh!

Май да hahaha...освен да са пренаредили мънистата Thinking

Нова от сета- Елчин да не е минала на весели гъби все зяпа ухилена като сгризана ябълка
Скрит текст:

Хахах, като нищо  hahaha hahaha
Нека поне на актьорите им е весело- то се видя, че героите им нищо хубаво не ги чака  ooooh! ooooh!

# 70
А на Йомко си му ходят жилетките , а  и сега са много актуални пък и спонсор рекламират, за Дафа по добре да си замълча, добре че хубавия кон и под скъсан чул се вижда

# 71

Отговора явно е от друг фен, кахърящ се като нас, че няма как да е толкова зле работата като болестта на майка му  Peace Peace

Славенче- аз Баръш всякак си го харесвам, ама някак си не му се връзват тия дрехи с имиджа на Ипликчи  Thinking Thinking
За Дефне и аз нямам думи- там е пълна трагедия  Banghead Banghead Banghead

# 72
Скрит текст:

Отговора явно е от друг фен, кахърящ се като нас, че няма как да е толкова зле работата като болестта на майка му  Peace Peace

Темпи, този коментар го видях и това ме накара да се замисля за този вариант, ама хайде стига толкова, отивам да прибирам на Мера бръмбарите, че живеят в нездравословна среда и отношението към тях е нехуманно, само ги обиждат, а това че тя си пие хапчетата в обратен ред не се вижда

Мммм ябълки.... много ябълки.... Йомер дали ще иска десерт с ябълки...

Изчезвам...

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 00:05 от Slawena

# 73
Честно си казвам, че и на мен ми мина на първо мислене и този вариант.. но ми се ще да вярвам че ще е просто шок от неочакван болезнен спомен...  Praynig Praynig Всяко друго нещо би ме накарало да извия не така тънкия врат на Мерич и да ѝ покажа колко топла в водата на Босфора по това време на годината  #2gunfire #2gunfire

# 74
Защо темата изглежда толкова различна и въобще не мога да се ориентирам?

Щото като я пусках и ме хванах лудите  hahaha hahaha hahaha
Вместо снимка сложих клип с обща песен между сериалите, а и няколко колажа на двата сериала: трябва да уважим и творчеството на феновете според мен  Peace Peace
Ако някой има други идеи моля споделяйте  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт