♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 48

• 59 197
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Tempi Heart Eyes, скъпа, ти с твоето кристално кълбо преди Елчин ще разбереш, че е бременна!  
smile3506  

Недей така, бе джанъм, ще ни оставиш без сериалче!  cryТъкмо опровергаха слуховете, че се задава края на дизито! Cry

Аз да не би да го искам... само като си представя Елчин и Китодар с бебе  Sick  #Cussing out #Cussing out

Хоп и водопроводчика-мечта на всяка от нас  Mr. Green Mr. Green

# 376
Водопроводчикът се съблича и както винаги това обърква мислите на Дефне! Shocked Joy Joy Joy

# 377
Дефне къде по принцип не я слуша главата, смятай  hahaha hahaha Добре, че ще се позавърнат нейните, че да й заработи мозъка  Mr. Green Joy Joy

# 378
Започнаха сравненията между двата сериала и актьорите!

https://twitter.com/klauduskaa90/status/800279003852587008

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 18:39 от alex_94

# 379
Ще ме извинят, ама колкото и да харесвам Къванч, аз си предпочитам Баръш   Crossing Arms Crossing Arms

# 380
Темпи Heart Eyes и аз!

Но Къванч е марка, емблема за Турция , а  нашето момче е като бебче в сравнение с него в този бизнес! Thinking

Това е валидно и за Туба и Елчин.

Изгледах първите серии, много е добър сериалът!

Знае ли някой благотворителния  концерт на Баръш тази вечер, освен по NTV ще го излъчват ли и по друга тв?

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 19:00 от alex_94

# 381
Не съм сигурна, затова и дадох линка към youtube, че е по- лесно за гледане от сайта на NTV  Peace Peace

# 382
Не съм сигурна, затова и дадох линка към youtube, че е по- лесно за гледане от сайта на NTV  Peace Peace

Темпи, lovekiss lovekiss lovekiss благодаря!

# 383
Концертът ще започне в 19:45 наше време - преди малко го рекламираха в новините  Peace

# 384
Мечтата на феновете.... Heart Eyes

# 385
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ще ме извинят, ама колкото и да харесвам Къванч, аз си предпочитам Баръш   Crossing Arms Crossing Arms
Че то и дума не може да става за сравнение  Naughty
Аз ли нещо не раьбрах ама как така са включили Елчин чрез Дефне в кампанията  newsm78
И язък че Боре на всяка крачка рекламира шИдьовъра на кака си  ooooh!

# 386
Мечтата на феновете.... Heart Eyes

Алекс  Hug и аз това чаках ама уви  Tired не ме угря  Whistling

# 387

Аз ли нещо не раьбрах ама как така са включили Елчин чрез Дефне в кампанията  newsm78

С изпращането на  SMS , сцена от пазаруването с Йомер бей.

# 388

С изпращането на  SMS , сцена от пазаруването с Йомер бей.
Айй вярно бе  Whistling съвсем изключих  Laughing

# 389

Общи условия

Активация на акаунт