♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 48

• 59 197
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
А елечето? Mr. Green hahaha

# 436

Напомня ми на Йомер от последната серия, така че ще го приема- мъча се да им свикна на приумките на стилистите  Mr. Green Mr. Green Ама каскета направо ме уби  Joy Joy Joy

Охх добре че са социалните медии, че иначе отдавна да ни няма сериалчето  ooooh! ooooh!

# 437
 wavey

Фраг доколкото разбирам още няма! Naughty Навик им стана да го оставят за вторник!

А това какво е? OMG...  #Puppy dog

doh doh

# 438
wavey

Фраг доколкото разбирам още няма! Naughty Навик им стана да го оставят за вторник!

А това какво е? OMG...  #Puppy dog
Скрит текст:
doh doh

Оххх докато зацепя кои са  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Оливър Куин и Фелисити Смоук  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Болни мозъци колкото искаш  hahaha hahaha

# 439
Браво Темпи! Heart Eyes Heart Eyes  smile3501 smile3501

Но доста фенове е изправил на нокти тоя ФШ! hahaha hahaha

# 440
И аз в първия момент се  Shocked Shocked, щото таман разглеждам тука едни теории на рускините  hahaha hahaha

Да забелязвате нещо различно в Дефне анъм  Whistling Whistling

ПП: Според рускините разликата е причинена от ябълков кекс  Thinking Crazy Mr. Green

# 441
На мен ми се струва, че повече й се отразяват фантазиите за водопроводчика! Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 442
На мен ми се струва, че повече й се отразяват фантазиите за водопроводчика! Joy Joy
Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Само фантазии няма да ѝ направят хубавата прическа на птиче гняздо- тука трябва и ръка за пипне, не само око да види  hahaha hahaha

# 443
 Опааа...Rolling Eyes

Скрит текст:

bouquet
Права си Темпи!

Не че ми харесва прическата й, но е добре Йомер бей да я поразбъркал. Wink

Но едва ли ще ни позволят да видим ,  а  чак пътя и е по средата! #Crazy

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 22:47 от alex_94

# 444
Опааа...Rolling Eyes

Скрит текст:

Анти стрес след това  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 445
Kiralık Aşk @kiralikaskdizi  25.11
KA HABER | Aydın Üniversitesi'nden #KiralıkAşk'a "En İyi Dizi Jeneriği Müziği" ödülü geldi! Çok teşekkür ederiz. @AydilgeSarp

# 446
Поредната награда- да им е честита  Peace Peace

А после се чудиш защо Дефне е облечена толкова нелепо: MANGO  ooooh! ooooh! ooooh!

# 447
И аз в първия момент се  Shocked Shocked, щото таман разглеждам тука едни теории на рускините  hahaha hahaha

Да забелязвате нещо различно в Дефне анъм  Whistling Whistling

ПП: Според рускините разликата е причинена от ябълков кекс  Thinking Crazy Mr. Green
на втората снимка нали се правеше на болна,за да си остане в тях и да дойде Йо  Thinking

едва ли в тюркановата къща ще си позволи нещо,освен фантазия  hahaha
те за ябълки ходеха чак в Рива,да не ги усети някой  Joy Joy

# 448
на втората снимка нали се правеше на болна,за да си остане в тях и да дойде Йо  Thinking

Ама пред Нихан и брат си си беше с прическата  Naughty Naughty И аз така като тебе виках сама се разрошила за по- достоверно, ама  Whistling Whistling Whistling

# 449
може при тръгването им да е била разрошена в началото и после да се е направила "по-хубава" и Нихан да се е върнала за нещо и после и Сердар след това се е домъкнал  hahaha не ги оставят тия хора значи намира  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт