♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 48

• 59 197
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
може при тръгването им да е била разрошена в началото и после да се е направила "по-хубава" и Нихан да се е върнала за нещо и после и Сердар след това се е домъкнал  hahaha не ги оставят тия хора значи намира  Joy Joy

То те ако ги оставяха до сега поне двама наследника щяха да имат, ама къде ти  Whistling Whistling

# 451
wavey

Фраг доколкото разбирам още няма! Naughty Навик им стана да го оставят за вторник!

А това какво е? OMG...  #Puppy dog

doh doh
Поредния фотошоп на феновете Simple Smile За съжаление Simple Smile

# 452
може при тръгването им да е била разрошена в началото и после да се е направила "по-хубава" и Нихан да се е върнала за нещо и после и Сердар след това се е домъкнал  hahaha не ги оставят тия хора значи намира  Joy Joy

То те ако ги оставяха до сега поне двама наследника щяха да имат, ама къде ти  Whistling Whistling
Исоджук щеше да има братовчеди викаш  hahaha

# 453

Няколко при това.. ама като не са случили нашите на роднини, детето ще страда сега да расте самичко  Mr. Green Mr. Green

# 454

Няколко при това.. ама като не са случили нашите на роднини, детето ще страда сега да расте самичко  Mr. Green Mr. Green
и на приятели  hahaha да не забравяме незабравимата сцена с Яса и Йок артък !  Joy Joy

то ако зависеше от Йо,Дафа вече да е в 3-тия месец  hahaha беше готов още като му падна в ръчичките в Стил  hahaha hahaha

# 455
  • Враца
Алекс, щях да получа инфаркт - да показват такъв "разврат" в нашия сериал  Shocked ooooh! ooooh! hahaha hahaha  hahaha Добре, че е ФШ, че нямаше да им стигнат ябълките чак за това  hahaha Иначе щяха да взривят мрежата:hahaha: (това и в най смелите фантазии не мога да си го представя да ни го покажат  Twisted Evil

И аз в първия момент се  Shocked Shocked, щото таман разглеждам тука едни теории на рускините  hahaha hahaha
Да забелязвате нещо различно в Дефне анъм  Whistling Whistling

ПП: Според рускините разликата е причинена от ябълков кекс  Thinking Crazy Mr. Green

Прическата добре е поразрошена, ама си е със същите дрехи - не се е преобличала  Thinking Thinking Може да са стигнали само до разрошването  Whistling  Mr. Green Йомко май и до герданчето се е добрал Grinning

# 456
и на приятели  hahaha да не забравяме незабравимата сцена с Яса и Йок артък !  Joy Joy

то ако зависеше от Йо,Дафа вече да е в 3-тия месец  hahaha беше готов още като му падна в ръчичките в Стил  hahaha hahaha

Той Йомер ако го питаш е готов още от 13 еп. на първи сезон, ама  Rolling Eyes Rolling Eyes 30тина епизода докато навие Дафинка и намери подходящото място и време...  ooooh! ooooh! Таман се наредиха нещата, хайде пак всичко се омота... докъм 70 еп. може пак да им се отвори подобна възможност  hahaha hahaha

# 457
Скрит текст:
И аз в първия момент се  Shocked Shocked, щото таман разглеждам тука едни теории на рускините  hahaha hahaha
Да забелязвате нещо различно в Дефне анъм  Whistling Whistling

ПП: Според рускините разликата е причинена от ябълков кекс  Thinking Crazy Mr. Green
Прическата добре е поразрошена, ама си е със същите дрехи - не се е преобличала  Thinking Thinking Може да са стигнали само до разрошването  Whistling  Mr. Green

И колието липсва... съгласна съм с теорията на Вери, че явно първо е била рошава и "ненагласена", за да прати техните сами... после се е нагласила за Йомер, ама нейните са се върнали и тя го е скрила горе...  Peace Peace Интересно на тях как ще им обяснява че е болна и ѝ е зле, ама иначе нагласена с прическа  Twisted Evil Twisted Evil

# 458
  • Враца
Maме Hug Светле Hug
Аз също мисля, че Мюжгян ще се събуди, но нямй да е толкова скоро колкото ми се иска ( да речем, че ще го сторят след 10-12 серии Crazy ). И най-вероятно тя ще е като кутията на Пандора Laughing  Ще разкрие доста тайни и тъмни страни на Галип.
Тарък - този човек няма оправия ooooh! Колко пъти забива нож в гърба на Кемал! ooooh! И аз предполагам, че не гой е убил Озан - щеше да е прекалено лесно да ни го разкрият толкова рано, но е способен на убийство, Маме Wink Спомни си за Карен.
Скрит текст:
Много ще ми е любопитно и каква ще е реакцията му когато разбере, че съпругата му Бану е с него по нареждане на Емир, а не по любов.
Относно Дениз Heart Eyes Възможно е в предпоследния епизод на сезона Кемал да разбере, че му е дъщеря Crazy  И няма да има достатъчно време, за да й се нарадва. Whistling
Но аз все си мисля, че Кемал ще умре на финала, а не Нихан. Whistling Силно се надявам Асу да не навреди на бухтичка Praynig
~~~
А сега съм с нови въпроси Laughing

1. Според вас Зейнеп ще забременее ли отново от Емир?
а) Ще оплете ли Хакан в мрежата си?
б) Ще остане ли вярна докрай на Емир?
2. Как виждате Асу след опита й за самоубийство - ще остави ли временно Кемал или пак ще се вкопчи в него?
3. Ще има ли щастлив край за Лейля и Айхан?
4. Ще разбере ли Зехир за "добрите намерения" на Зехра към него?
Нежност , бях забравила за тази Карен - И все пак си мисля, че Кемал ще успее да върне Тарък при семейството - няма да се откаже от него - докато от Зейнеп ще се откаже (между другото още не е разбрал, че плана му да я отдалечи от Емир претърпя провал  Thinking

За ново забременяване  на Зейнеп не съм сигурна, но тя вече почти е оплела Хакан в мрежите си - той е като тесто, когато е покрай нея  ooooh! и докато не докопа Емир за съпруг ще му бъде вярна, няма да рискува, след като иска да е с него  Naughty
За номерата на Асу мисля като Габи - Кемал е прекалено добър и отговорен и ще се почувства много виновен за случилото се, но дано се чувства само виновен, без помисли да остане с Асу, защото в противен случай ще изпадне в положението на Нихан - нея я контролират чрез брат й, чрез детето й, а него ще го контролират чрез заплаха за самоубийство и кой знае какво още би могла да измисли  ooooh! А Асу, че ще се опита да се вкопчи в него е повече от ясно, че ще има и помощта на мама Фехиме - само да не посегне по някакъв начин на детенцето  Praynig
Асу и Емир да бяха живяли заедно - нямаше толкова много да си приличат  ooooh!
Зехир и Зехра - всяка жена в този сериал е намерила своя начин да манипулира  Mr. Green
Надявам се Зехир да разбере какво се случва още в тази серия - все пак до Кемал трябва да остане един истински приятел, освен ако не са решили да подменят Зехир с Айхан (Айхан ми се струва врял и кипял и като че ли не подлежи на манипулации (че видим каква ще е съдбата на Зехир)
Айхан и Лейля - влюбена съм в него  Heart Eyes(даже и в артиста  Mr. Green) те още не са започнали  Wink, тепърва ще ги развиват кат взаимоотношение - дано Айхан не пострада покрай Кемал. Ако нещо подобно не му се случи - виждам ги накрая заедно с  Heart Eyes Heart Eyes
Всичко това го пиша с уговорката, че сценаристката може според настоенията "отвън" да тръгне в каквато си иска посока, така, че да ни се завие свят  Crazy

За Мюжган съм напълно съгласна, че още е много рано да се събуди, но съм сигурна, че това ще стане.

# 459
wavey

doh doh

Shocked Shocked Shocked Shocked

Задавих се с виното си докато разглеждах какво сте писали днес и попадна на това / щях да омажа екрана #Crazy/, то бива ФШ ама това е the best, и започвам да се чудя кога ще се гледа този момент в края или някъде по средата  , но Темпи ме успокои 70 еп, така че има време да го асимилирам и да си мечтая.. Mr. Green

# 460
  • Пловдив
Добро утро!
Честит първи сняг момичета!

wavey

doh doh

Shocked Shocked Shocked Shocked

Задавих се с виното си докато разглеждах какво сте писали днес и попадна на това / щях да омажа екрана #Crazy/, то бива ФШ ама това е the best, и започвам да се чудя кога ще се гледа този момент в края или някъде по средата  , но Темпи ме успокои 70 еп, така че има време да го асимилирам и да си мечтая.. Mr. Green

Алекс, с тоя ФШ ни докара сърцебиене! Наистина е превъзходен! Shocked #Crazy
Едва ли ще дочакаме точно такава сцена, но дано се повтори това от 40 епизод! Laughing
Славена, аз едва си преглътнах кафето.
Днес ни е ред за трейче, озетче и снимки.

Хубав снежен ден!

# 461
Добро утро и от мен   Hug Heart Eyes Hug

# 462

Честит първи сняг момичета!

Добро утро и от мен в този първи снежен ден!

dan4eto24, bouquet много красиво си ни поднесла кафето, благодаря!

Ще си чакаме фрага!  Crossing Arms

Хубав ден, момичета! Heart Eyes Heart Eyes

https://vk.com/kiralikasktvstar?z=video135419860_456239556%2Fbb2 … pl_wall_-96725873

# 463

Добро утро и честит първи сняг Simple Smile

# 464
Колкото и да го плюете Корай, колкото и да ме дразни той понякога, ще си ми остане един от любимите герои от сериала  Twisted Evil Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт