не ги оставят тия хора значи намира

То те ако ги оставяха до сега поне двама наследника щяха да имат, ама къде ти

Навик им стана да го оставят за вторник!

За съжаление

да не забравяме незабравимата сцена с Яса и Йок артък !

беше готов още като му падна в ръчичките в Стил

- да показват такъв "разврат" в нашия сериал
Добре, че е ФШ, че нямаше да им стигнат ябълките чак за това
Иначе щяха да взривят мрежата:hahaha: (това и в най смелите фантазии не мога да си го представя да ни го покажат

Може да са стигнали само до разрошването
да не забравяме незабравимата сцена с Яса и Йок артък !

беше готов още като му падна в ръчичките в Стил

Таман се наредиха нещата, хайде пак всичко се омота... докъм 70 еп. може пак да им се отвори подобна възможност

Може да са стигнали само до разрошването
Интересно на тях как ще им обяснява че е болна и ѝ е зле, ама иначе нагласена с прическа
Светле 
). И най-вероятно тя ще е като кутията на Пандора
Колко пъти забива нож в гърба на Кемал!
И аз предполагам, че не гой е убил Озан - щеше да е прекалено лесно да ни го разкрият толкова рано, но е способен на убийство, Маме
Спомни си за Карен.
Възможно е в предпоследния епизод на сезона Кемал да разбере, че му е дъщеря
И няма да има достатъчно време, за да й се нарадва. 
Силно се надявам Асу да не навреди на бухтичка 

и докато не докопа Емир за съпруг ще му бъде вярна, няма да рискува, след като иска да е с него 
А Асу, че ще се опита да се вкопчи в него е повече от ясно, че ще има и помощта на мама Фехиме - само да не посегне по някакъв начин на детенцето 

(даже и в артиста
, тепърва ще ги развиват кат взаимоотношение - дано Айхан не пострада покрай Кемал. Ако нещо подобно не му се случи - виждам ги накрая заедно с

/, то бива ФШ ама това е the best, и започвам да се чудя кога ще се гледа този момент в края или някъде по средата , но Темпи ме успокои 70 еп, така че има време да го асимилирам и да си мечтая..

/, то бива ФШ ама това е the best, и започвам да се чудя кога ще се гледа този момент в края или някъде по средата , но Темпи ме успокои 70 еп, така че има време да го асимилирам и да си мечтая.. 
много красиво си ни поднесла кафето, благодаря!
Препоръчани теми