♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 48

• 59 193
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Хмм... Това всъщност не е ли баклавата на Киво от периода на "Север - Юг"? Rolling Eyes

# 586
Хмм... Това всъщност не е ли баклавата на Киво от периода на "Север - Юг"? Rolling Eyes

Тц, там имаше и голям белек на коремнта стена

# 587
Права си, Славенче Hug Ама аз нали видях баклава, рускините ме бяха разсмяли преди това, та на цяло се огелпих Crazy

~~~

Всички си минаха по реда да пазят болничното легло Mr. Green Само май Зейнеп не се е отчела още Mr. Green

Каква беше, каква стана Crazy

Емир показва братска любов към Асу Crazy От пистолет в главата към целувка - вай, вай, вай Whistling Не го очаквах Flutter

# 588

https://www.youtube.com/watch?v=CuYwH30pnZU

Йомер и Дефне в 29 мин- 62 епизод

Нежи, щом е заради баклавата може Wink

Елчин как си е стегнала мускулите на лицето и шията, сакън, а Боре си е сплескал носа да я натиска- ама че страст ooooh!

# 589
Aли Бурак на урок по танго  dancing

https://www.instagram.com/p/BNb8vfSD-Pf/

Много е нисък милия Laughing  И учителката стърчи над него въпреки ниския ток на обувките й, и Мелиса ( Асу ) също. Направо не знам как ще я целуне ако се наложи героят му Туфан да стори това с Асу Crazy

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 16:23 от неЖност

# 590
Дефне и Йомер с близнаците Баръш и Бурак  hahaha hahaha

# 591
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Дефне и Йомер с близнаците Баръш и Бурак  hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha аххх видяхме ги на екран вече  Joy Joy Joy

# 592
Защо ли и Йомер не мислеше така  Whistling Mr. Green Laughing

Aли Бурак на урок по танго  dancing

Много е нисък милия Laughing  И учителката стърчи над него въпреки ниския ток на обувките й, и Мелиса ( Асу ) също. Направо не знам как ще я целуне ако се наложи героят му Туфан да стори това с Асу Crazy

Жал ми стана за момчето: поне за уроците не можаха ли да му намерят някоя по- нисичка даскалица  Whistling Whistling

# 593
Нежи - специална колекция за теб  Crazy Crazy Crazy

# 594
Aли Бурак на урок по танго  dancing

Много е нисък милия Laughing  И учителката стърчи над него въпреки ниския ток на обувките й, и Мелиса ( Асу ) също. Направо не знам как ще я целуне ако се наложи героят му Туфан да стори това с Асу Crazy

Жал ми стана за момчето: поне за уроците не можаха ли да му намерят някоя по-нисичка даскалица Whistling Whistling
Не е играл достатъчно баскетбол като малък Mr. Green
Шегувам се Laughing Въпрос на ген е. Peace Но пък това не му пречи да е симпатичен. А в живота ще си търси някое сладко миньонче за гадже (примерно) . Flutter

~~~

Нежи - специална колекция за теб  Crazy Crazy Crazy

Скрит текст:

Аййй, малеее Crazy
Каан добре, че е възмъжал и се е променил Whistling Че с тая дълга коса в първия миг го взех за Енгин Акюрек ooooh!

Темпи Hug Heart Eyes Джанъм, саол! bouquet Ама как ме изненадваш винаги Laughing

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 16:50 от неЖност

# 595
Знам ти вкусовете, татлъм, затова  Twisted Evil Twisted Evil
Каан наистина е бил  #Crazy #Crazy на млади години, ама то май с повечето хубавци е така:  Twisted Evil и Бурак, и Баръш, и Къванч... да не изброявам още, че ще стане цял чаршаф  Mr. Green Mr. Green

# 596
да не забравите и Чачо  hahaha преди манекенската му кариера  hahaha

Каанчо и самият му герой Емир много ми напомнят за Доминик Купър  Peaceна моменти имат лека прилика  newsm78 oще в началото,докато гледах Севдата си го оприличих на Доминик и неговия герой Удай Хюсейн ( Devil's double)  Peace И Емко и Удай са ненормално луди и ползват едни жестове приличащи си  Peace
въпреки,че не гледам Севдата отдавна,Емко си ме кефи,засичам клипчета в инста с него  hahaha такива откачалки ме кефят хаха

# 597
#AşkSınavımız - #ИзпитътНаНашатаЛюбов

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 17:40 от неЖност

# 598
да не забравите и Чачо  hahaha преди манекенската му кариера  hahaha
Скрит текст:
Каанчо и самият му герой Емир много ми напомнят за Доминик Купър  Peaceна моменти имат лека прилика  newsm78 oще в началото,докато гледах Севдата си го оприличих на Доминик и неговия герой Удай Хюсейн ( Devil's double)  Peace И Емко и Удай са ненормално луди и ползват едни жестове приличащи си  Peace

въпреки,че не гледам Севдата отдавна,Емко си ме кефи,засичам клипчета в инста с него  hahaha такива откачалки ме кефят хаха

Аз затова казах да не изброявам, че то почти всички са така  hahaha hahaha hahaha

+ 1 за Севдата   Peace Peace

# 599
Е, те мъжете са като виното Mr. Green С годините стават по-отлежали и пивки Crazy

Чачо, Бубето, Каан сега са ми толкова на сърце Heart Eyes че добре, че не съм ги открила преди години Mr. Green

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 17:16 от неЖност

Общи условия

Активация на акаунт