♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 48

• 59 192
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Усещам, че ще ви изкушим да загледате Кара Севда Hug

Ако ще и 10 такива като бухтичката да сложат в сериала и още 15 като Емир пак не могат да ме накарат да загледам пак Севдата  Mr. Green Mr. Green Евентуално на лято, като приключи сезона, ако ми хареса финала, мога да погледна втория сезон на две на три  Whistling

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 20:35 от tempestad

# 616
Емир и Нихан пред болницата лафят... Фехиме-то посърнала при вида на Асу в болничното легло Whistling

Коте, снимката е от рускините, джанъм Laughing Де да беше моя Crazy

Маме, аз ще видя дали ще успея и картинките барем да видя и ще пиша Whistling Дано не ти изгори компа Praynig

# 617
добър вечер пропуснах началото но и аз съм на канапето Simple Smile с чипс и... напитка наздраве и на гледащите безпроблемен нет

# 618
Ниханче бързо се е възстановила от замръзването Flutter Отиде до дома на Лейля, а там - Вилдан и Дениз Heart Eyes
Туфанчик се разстрои заради любимата Mr. Green  ПлачИ момчето, та се къса Laughing Ама знам, че Асу ще оживее, та не тъжа заради нея Mr. Green

Зейнеп що звъня на Кемал?
Божее, тя искала да му помогне Crazy

Още не са дали момента с Емир и Асу, нали? Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 20:54 от неЖност

# 619
вай бе Зиза помогна на брат си да не повярваш

# 620
  • Враца
Ей, тази Зезе имала сиви мозъчни клетки и можела от време на време да мисли  Shocked Shocked Shocked Shocked
Не може да бъде  Shocked

# 621
Габи Hug  Добре поне, че и ти пишеш, та не се редактирам постоянно  Hug Peace

Маме Hug Тука ли си?

Коломбо и Клеопатра - много са ми симпатични Heart Eyes

# 622
Усещам, че ще ви изкушим да загледате Кара Севда Hug

Ако ще и 10 такива като бухтичката да сложат в сериала и още 15 като Емир пак не могат да ме накарат да загледам пак Севдата  Mr. Green Mr. Green Евентуално на лято, като приключи сезона, ако ми хареса финала, мога да погледна втория сезон на две на три  Whistling
хахах и аз съм така  hahaha hahaha ама дори и да видя някъде края,пак няма го загледам..не бих се измъчила,дори и за любимеца ми  Peace

# 623
Оф, досега скука с тая полицейска акция на автоморгата Crossing Arms

# 624
хахах и аз съм така  hahaha hahaha ама дори и да видя някъде края,пак няма го загледам..не бих се измъчила,дори и за любимеца ми  Peace

Аз по принцип си падам мазохистка, ама ще си помисля на лято ще имам ли време  Whistling Whistling

Да видиш на мен какво ми беше миналия петък, НеЖиHug докато пишех за серията на Ашка сам самичка  ooooh! ooooh!

# 625
Габи Hug  Добре поне, че и ти пишеш, та не се редактирам постоянно  Hug Peace

Маме Hug Тука ли си?

Коломбо и Клеопатра - много са ми симпатични Heart Eyes

Нежи Hug  Hug пиша пиша ама си правя свободен преразказ по картинки не мога да се включвам много 

# 626
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Да видиш на мен какво ми беше миналия петък, НеЖиHug докато пишех за серията на Ашка сам самичка  ooooh! ooooh!
Стига де Сис  Hug и аз се включвах със свободни съчинения по картинки  hahaha hahaha hahaha

# 627
Габи, ти да не мислиш, че аз разбирам много Mr. Green Гледам картинки без звук ooooh! и си измислям сама превода Crazy

А сега за капак сайтът заби ooooh!

# 628
хаха и Зейнеб ще си направи свободни съчинения и ще намрази снахичката

# 629
Ваааййй Shocked
Зейнеп е убила Озан Crazy  Ти да видиш Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт