Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 53

• 68 398
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Публикували са печелившите на Виза за втората седмица. Копи-пейст на първата седмица  Laughing
https://www.visabg.com/promocii/promocii-s-registratsiya/winterp … tsiya/pechelivshi

# 466
  • Русе
Е тези вече плачат за жалба в КЗП #Cussing out

# 467
  • у нас
И мен Милде-то не ме зарадва  Wink

# 468
Публикували са печелившите на Виза за втората седмица. Копи-пейст на първата седмица  Laughing
https://www.visabg.com/promocii/promocii-s-registratsiya/winterp … tsiya/pechelivshi
Ами така като гледам  няма как да е различен списъка , щото банките са определен брой. Разлика може да има ако са конкретни лица. Поне така мисля аз newsm78

# 469
  • София
Има разлика в бройките печеливши в различните банки. А те самите са определени от Виза като участващи в играта.

# 470
В Милде ме няма, не че очаквах.
Потвърдих купичката на котарака, искам нови игри. Whistling

# 471
  • София
Има разлика в бройките печеливши в различните банки. А те самите са определени от Виза като участващи в играта.
Променили са го. Когато го пуснах беше абсолютно 1:1.

# 472
Някой знае ли дали ще има и през декември награди в mysparx?Не знам защо реших, че това е всичко от тях и изразходих всичките си кредите и си закупих 24 билета за часовника newsm78

# 473
Някой знае ли дали ще има и през декември награди в mysparx?Не знам защо реших, че това е всичко от тях и изразходих всичките си кредите и си закупих 24 билета за часовника newsm78
   сега има ,но трябва да снимаш или да се снимаш с новите колички с панделката и да се качи снимката

# 474
  • София
   сега има ,но трябва да снимаш или да се снимаш с новите колички с панделката и да се качи снимката
Това е само предизвикателство на Е.Конрад.
За точките не знам, аз имам неизползвани, все се надявам на по-хубави награди и си ги кътам.

# 475
От Бондюел някой нещо да си е получил?
Чакам ги до края на тази седмица и ще пусна една жалба до КЗП. Не, че съм им умряла за книжката....въпросът е принципен.

# 476
А аз пък съм се присетила за шампоаните на нивеа. Дали ще ги обяват изобщо или "уж"  ще се свържат само със спечелилите?

# 477
От Бондюел някой нещо да си е получил?
Чакам ги до края на тази седмица и ще пусна една жалба до КЗП. Не, че съм им умряла за книжката....въпросът е принципен.
Още си чакам играчката...

# 478
  • София
Аз пък най-накрая си получих (и употребих) ваучера от амам. Историческо пращане (и неполучаване) на 3 различни мейла, какво беше това нещо... newsm78
На някой да му се е свидило да си употреби някоя награда? Имах една бутилка Етно от миналата година спечелена от фейса и си я пазех, не ми се отваряше...до вчера. Отворих я и то без повод и си налях сама, сега допивам  Joy

# 479
  • Под Слънцето
Чудя се дали , ако ви напиша номер на рекламната агенция, обслужваща Бондюел , човека ще ми се разсърди...

Аз май само 3те алергични чаши на Нескафе чакам...
Искам игри,чийто награди си заслужават!

Общи условия

Активация на акаунт