Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 53

• 68 333
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
  • Под Слънцето
Някой от Варна получи ли си вече алергичните чаши от Нескафе?

# 556
Защо им казваш "алергични" ?

# 557
Аз още не съм Crossing Arms Ама заради един гаф с томбола , след три дни кореспонденция мм получи една  (но не е алергична) като компенсация буквално на другия ден.

# 558
  • Под Слънцето
Аз още не съм Crossing Arms Ама заради един гаф с томбола , след три дни кореспонденция мм получи една  (но не е алергична) като компенсация буквално на другия ден.

Да де, и на мен ми пратиха 1 от старите. За да ми затворят устата.. може би. Днес не издържах и звъннах на  типтоп куриера. Каза , че в офиса им имало чаши, ама списък нямали още. От алергичните били. Казах му да завие 3 за утре и сутринта отърчавам да си ги търся..

# 559
TopsyG значи има вероятност другата седмица да дойдат Simple Smile На мен не ми се минава през куриер, че ми е доста далеч, така че ще чакам. И без това не са ми спешни Joy

# 560
Наистина, какво ще рече алергични? Вярно че едни и същи си отговарят в темата, ама и ние сме хора, обяснете ни  Whistling

# 561
Наистина, какво ще рече алергични? Вярно че едни и същи си отговарят в темата, ама и ние сме хора, обяснете ни  Whistling
Чашата е червена и на нея пише Алегро Joy

# 562
Пише Алегриа - и аз в първия момент го прочетох като "алергия"  Laughing

# 563
  • София
Внимавайте като си взимате термочашите!
Някой в темата беше споменал,но и при мен се получи същата ситуация-казват ти,че за теб има само една чаша,дават ти да се подпишеш,че си я получил...и като се загледах в листа,който трябва да подпиша...там не пише 1,а си пише реалната бройка.Явно в Тип Топ имат нужда от чаши...  Joy

# 564
Може проблема да не е в тип-топ, а на организаторите. Ти като видя разликата, куриера какво направи?
Да се похваля и аз с кана Брита.  Party

# 565
Включих се в GFK Домакински панел и освен дневници за попълване,  получих и форма за препоръчване на нови домакинства. Ако има желаещи включат да пишат на лични за да им кажа какви данни трябва да се попълнят за ги препоръчам.

# 566
  • София
Може проблема да не е в тип-топ, а на организаторите. Ти като видя разликата, куриера какво направи?
Да се похваля и аз с кана Брита.  Party

Ами аз по принцип си взимам пратките от офиса им,та там една тяхна служителка доста притеснено взе да рови в едни кашони...и си ми даде и другата чаша.Въпроса не е в това,че щяха да ме ощетят с 1 чаша,ако бяха казали,че им трябва щях да им я дам...Обаче в този офис вечно нещо се случва...нещо липсва и нещо не е както трябва!

# 567
Чашата е червена и на нея пише Алегро Joy
Аааа това ли било  Laughing

# 568
Получих си чашата от Нескафе. И двете топки от ММ. Едната е жълта, другата червена. А толкова исках куфар. Играх с 7-8 бележки в два магазина.

# 569
И аз спечелих кана от Мюслито!  Party Много съм хепи,щото тъкмо щях да си купувам. Сега обаче нямам трети код да участвам за Нутрибулет, но здраве да е.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт