Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 53

• 68 302
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
  • Монтана
Вече се оповестили печелившите в играта на Gourmet. Да се похваля печеля купичка 😁 Има ли още някои от вас да печели. Аз регистрирах само една бележка.

# 691
Аз също писах на Бондюел за прословутата книжка. Мисля да се обърна към КЗП. Некоректни са Rolling Eyes

# 692
Умирам от кеф, нищо не печеля, щеше да ме е яд. Party
Чакам само купичка и смятам да играя с още една-две бележки.

# 693
  • София
И аз нищо не печеля от Гурме Crossing Arms Надявах се за легло или купичка.

# 694
До кога ще чакаме Бондюел..... Sad

# 695
  • София
До кога ще чакаме Бондюел..... Sad

Не ги чакайте въобще...

# 696
От кауфланд няма ли да обявят вече печелившите? Вчера трябва да е било първото теглене, но нищо не намирам в сайта.

# 697
От кауфланд няма ли да обявят вече печелившите? Вчера трябва да е било първото теглене, но нищо не намирам в сайта.
Прочети още веднъж условията. Първо се обаждат на спечелилите и след това публикуват!!!

# 698
# 699
  • Ловеч
Прочети още веднъж условията. Първо се обаждат на спечелилите и след това публикуват!!!
На мен сега ми звъннаха, че печеля от играта на Кауфланд пасатор.

# 700
Честито. bouquet
Късмет си е това.

# 701
Честито  bouquet

# 702
Аз съм с купичка от Гурме. Много се надявах за легло, щото моето кученце има нужда, а чинийки не ползва. Май тя ще е за мен, пък да видим дали ще имаме повече късмет другата седмица  Laughing

# 703
Коледен календар от 01.12. до 24.12.2016
Теглене на печелившите ще се проведе на 5, 12, 19 и 27 декември 2016 г., като списъкът с печеливши ще бъде публикуван на нашата интернет страница до 3 дни след изтеглянето им.

# 704
Да, мой пропуск. Благодаря за информацията и честито на спечелилите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт