Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 53

• 68 375
  • 758
  •   1
Отговори
# 495
И аз започнах да отварям Коледни календари, но е малко дразнещо, защото всеки ден се записвам на няколко места и никога не печеля...
Къде е този на Лидл и от него веднага ли се печели или е томбола?

Ето промоцията с гарантирана награда на Милка (преди я бях споменала, но вчера изкараха снимка във фейса) - това е за Плевен, но сигурно я има и на много други места:

# 496
На Лидл играта е на техния сайт - трябва да отидеш и да отвориш  прозорчето , да отговориш на въпрос и да си впишеш имейла. всеки ден се теглят награди. Мисля, че ще е някъде до 16 или 19.12. - не съм сигурна.Аз се бях регистрила точно два поредни дни и на следващия ден - хоп изненада в имейла:) разбира се че ми стана много приятно , а за подаръка вече имам кандидат:)

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 13:47 от Поли Моли

# 497
Благодаря; сега ще я намеря  Simple Smile

# 498
Игра за абонати на Виваком:

# 499
Игра на Линд за две шоколадови мечета  Heart Eyes https://www.facebook.com/lindtbulgaria/app/564727350398549/

Допълвам с още нещо, което важи от днес:

Това е в Лили дрогерие:
Скрит текст:
Ексклузивна промоция-игра на Zewa и #LillyDrogerie!

- Купи промо пакет #Zewa Protect – антибактериални носни
кърпичка Zewa Protect 10*9 + 4 единични пакетчета носни
кърпички Softis.
- Вземи своята скреч карта на касата.
- Веднага разбери дали печелиш един от 300 луксозни чадъра Zewa.
- Всяка 4-та карта печели (1200 общо скреч карти – 300 награди).
- Период – 01-31 декември 2016 или до изчерпване на скреч
картите и подаръците.
Виж пълните правила на: http://www.lillydrogerie.bg/

Харесвам чадъра, но кърпичките им ще излязат над 5 лв, а не са нещо специално.

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 13:26 от Petia Ivailova

# 500
  • Телиш/Плевен
На мен най-после ми е активна регистрацията в Гурме, но на календара не ми дава да споделям. Само така ли се участва? В сайта е регистрацията не съм се регистрирал чрез ФБ, това ли е причината?
Имаш ли АдБлок? Той блокира изскачащия прозорец за споделяне. Поне при мен така стана. И когато разреших изскачащите прозорци на тази страница, вече можех да споделям. Hug Иначе и аз не съм се регистрирала през Фейсбук.

# 501
Обявили са малките награди на Спаркса, много бързо този път!  newsm78 А някой получил ли е обаждане за големите?

# 502
Игра с покупка на ДМ, от днес, с много интересни награди  Laughing

# 503
  • София
Коледен календар на Jysk: http://xmas.jysk.bg/

# 504

Laughing Рафтинг по Струма, преход с коне в Родопите ... тук има награди, които може да ме уплашат и да ме откажат да участвам...

# 505

Laughing Рафтинг по Струма, преход с коне в Родопите ... тук има награди, които може да ме уплашат и да ме откажат да участвам...

Хубавото е, че сам си избираш наградата, за която участваш. Има преход с коне, сладкарски курс и спа пакет в София, може да се пробвам за някоя.  Simple Smile

# 506
  • sofia
Ехааа, що календари, дано всеки си намери наградата под тези много елхи навсякъде.
Аз с едно скормно меню да се запиша от Спаркса  Laughing , дано имам късмет и с по-голямата награда.

# 507
  • София

Хубавото е, че сам си избираш наградата, за която участваш. Има преход с коне, сладкарски курс и спа пакет в София, може да се пробвам за някоя.  Simple Smile

Туу, сутринта купих оттам елчетка за зъби, но не ми дадоха талонче за игра. Освен довечера да помрънкам на касата.

# 508

Туу, сутринта купих оттам елчетка за зъби, но не ми дадоха талонче за игра. Освен довечера да помрънкам на касата.

В правилата пише, че се прикача касовия бон, така че с него, на касата, би трябвало да ти дадат талонче.

Сега прочетох, че се изваждали два касови бона и единия се прикача към талона за томболата. На теб дадоха ли ти втори?

# 509
  • София
Трябва да искам дубликат, че касовата ми трябва за гаранцията на четката. Ще пробвам.

Иначе, и аз с кино от Спаркса. Най-после нещо, от толкова капачки само един албум за стикери съм спечелила.

Общи условия

Активация на акаунт