Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 53

• 68 373
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
Да попитам какво включва промо пакета от кино Арена в Спаркса?

# 526
  • София
Сутринта се разписах само аз в кауфландския календар. От 2-3 часа се опитвам да регистрирам мъжа ми и дъщеря ми, но не става. Първо изписваше, че трябва всички полета със звездичка да са попълнени, а после изобщо не реагираше. Само при мен ли е така или има някакъв проблем с играта?
И при мен в момента не може да се регистрира! Явни има някакъв проблем. Ще видим дали след полунощ пак ще е така.
Благодаря!  bouquet

Средна кола, средни пуканки и билет. Стига да не са променили нещо, защото не съм печелила от половин година. Wink

# 527
  • Телиш/Плевен
Средна кола, средни пуканки и билет. Стига да не са променили нещо, защото не съм печелила от половин година. Wink
Да, това е. Hug

# 528
Да, това е. Hug
Благодаря ви!

# 529
Здравейте момичета,
на моя мъж са му звъннали, че печели куфар Simple Smile
Много се учудих, но в последствие се сетих за една игра в Кауфланд с бонбони МиМ където май се печелеше куфар?
Дали някоя от вас си я спомня, че беше доста отдавна, не намирам нищо за нея и не зная какво трябва да представя на куриера?
Благодаря ви предварително Simple Smile

# 530
  • Русе
Ehaaa, да не губим кураж значи..трябва да предстваиш бележката, с която си закупила 2 опаковки на бонбонки ММ. bouquet

# 531
Здравейте момичета,
на моя мъж са му звъннали, че печели куфар Simple Smile
Много се учудих, но в последствие се сетих за една игра в Кауфланд с бонбони МиМ където май се печелеше куфар?
Дали някоя от вас си я спомня, че беше доста отдавна, не намирам нищо за нея и не зная какво трябва да представя на куриера?
Благодаря ви предварително Simple Smile

ДА, това е! Но трябва да предадеш касовата бележка , иначе няма да ти дадат наградата (от опит)

# 532
Благодаря ви много момичета Simple Smile
 Ето и нова игра :

http://tbi.cropscloud.com/

# 533
Игра за билети за новогодишно парти в Арена Армеец:

Игра на Диема Екстра, при сключване на абонамент, за 10 броя 49-инчови телевизора:

# 534
Привет, дами. Използвам възможноста, за да се запиша за темичката и да се похваля скромно със наградка от играта на Хип във форума. Очаквам си една от 5-те бройки HiPP Babysanft Душ крем. Stuck Out Tongue

# 535
Момичета, помните ли миналата година по кое време пуснаха календара във форума?

# 536
Момичета, можете ли да споделяте в Гурме датите от коледния календар?

# 537
Да вярно, имаше и някакви чаши.....

# 538
може ли някой да даде пак линк към играта на Лидл - коледен календар, благодаря   bouquet

# 539
Знаете ли какво става с наградите от Бондюел, нещо чува ли се?

Общи условия

Активация на акаунт