Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 53

• 68 324
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Записвам се с брандирана торбичка от Астера и две кутии мюсли Peace

# 586

Ние също попълваме дневника с покупки на GFK Домакински панел. Ако има и други желаещи, моля да ми пишат.

# 587
И аз съм с две кутии бисквити мюсли. Само целофанчето с кода ли се пази?

# 588
  • при късмета
И аз с торбичка от Астера. нямам имейл обаче, предполагам, че трябва да изчкам

# 589
  • Под Слънцето
И аз съм с две кутии бисквити мюсли. Само целофанчето с кода ли се пази?

Да. На товарителницата като получиш пратката ще го има този номер и куриера ще го сравни, след като ти даде наградата

# 590
# 591
  • на североизток от Рая
https://www.aroma.bg/campaigns/astera-homeopathica-promo-28/  Тук има печеливши мъжо е спечелил преглед, какво ли представлява този преглед? Дано има и др. печеливши от темата

Благодаря, че споделихте този линк. Така разбрах, че и аз печеля.  Simple Smile Счупих каръка най-после, брей.

# 592
И аз с торбичка от Астера.

# 593
  • Под Слънцето
Некви яки награди у спаркса нема ли да има?  Тез са забравиха..

# 594
  • Монтана
Здравейте!Нова съм тук и искам да питам дали има някоя от вас, която е спечелила от играта на кафе Спетема с касови бележки.Защото аз имам спечелени награди още от преди месец но така и не съм получила нищо досега.
А иначе май и аз съм спечелила от играта на Астера торбичка,но нямам писмо на мейла.

# 595
Здравейте!Нова съм тук и искам да питам дали има някоя от вас, която е спечелила от играта на кафе Спетема с касови бележки.Защото аз имам спечелени награди още от преди месец но така и не съм получила нищо досега.
А иначе май и аз съм спечелила от играта на Астера торбичка,но нямам писмо на мейла.
Получих си чашите от Булпост, за кафето ми казаха, че още не е пристигнало в пощата.

# 596
  • Монтана
А дали сте си потвърждавали адреса или направо получихте известие да си ги вземете?

# 597
В Гурме са ми нулирани точките. И при вас ли е така? newsm78

# 598
На мен пък въобще не ми дава точки, още от началото, а споделям календара.

# 599
На мен пък въобще не ми дава точки, още от началото, а споделям календара.

До вчера ми даваше при споделяне, но днес не и предишните ги няма.

Общи условия

Активация на акаунт