Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 53

• 68 357
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Игра на София Мел с покупка - http://www.sofiamel.bg/promotions

# 616
Имате ли проблем с календара на Кауфланд? Вчера вечерта не ми се отваряше, днес също  newsm78

# 617
Последно време от никъде нищо, а така ми се искаше една кана или нутрибулет, мрън-мрън..дано помогне Simple Smile

# 618
  • Габрово
Забелязахте ли, че в играта на Speedy печелят едни и същи имена по няколко пъти?... #2gunfire
Аз още миналата седмица го отбелязах това  Crossing Arms

Имате ли проблем с календара на Кауфланд? Вчера вечерта не ми се отваряше, днес също  newsm78
При мен всичко си работи. Пробвай с друг браузър Simple Smile

# 619
Дано имам късмет днес за нутрибукет Praynig Мрън мрън

# 620
  • София
Забелязахте ли, че в играта на Speedy печелят едни и същи имена по няколко пъти?... #2gunfire
Аз още миналата седмица го отбелязах това  Crossing Arms

И продължава да е така, даже от по една фамилия печелят няколко човека, супер нагласено, дори не си правят труда да се прикрият малко. Дали има файда да им пишем...

# 621
  • Монтана
От играта на Спиди моя мъж спечели слушалки още от третия вкаран код, а аз от самото начало играя и нищо.

# 622
Играта на MasterCard с регистрация на касови бележки още ли е валидна? Някой може ли да даде линк, че не го намирам?

# 623
# 624
Играта на MasterCard с регистрация на касови бележки още ли е валидна? Някой може ли да даде линк, че не го намирам?

Имаше една игра за Дисниленд но свърши

http://www.mastercard.com/bg/consumer/disney.html

# 625

Имаше една игра за Дисниленд но свърши

http://www.mastercard.com/bg/consumer/disney.html
Ех, благодаря все пак Simple Smile

# 626
Сега се връщам от разходка - имам мече от Кока Кола (бяха останали само от белите) и топка от Милка. Този месец май няма да ми се падне някоя по-значима награда  Blush

Пак се пробвах за купичка на Капи, но излезе "опитай отново" - явно все пак не всички печелят...

Във Фантазията нямаше музикална кутия на Ахмад - имаше още от металните им кутии сърца и звездички (значително по-малко, отколкото бяха преди седмица). Проверих и на Лайфа за музикална кутия, понеже миналата година съм виждала там, но също нямаше. Може би тази година няма да докарат никъде? Confused

# 627

Ние също попълваме дневника с покупки на GFK Домакински панел. Ако има и други желаещи, моля да ми пишат.
Аз съм желаеща Peace.Попълвам анкети, но рядко ми пращат

# 628
  • Телиш/Плевен
Във Фантазията нямаше музикална кутия на Ахмад - имаше още от металните им кутии сърца и звездички (значително по-малко, отколкото бяха преди седмица). Проверих и на Лайфа за музикална кутия, понеже миналата година съм виждала там, но също нямаше. Може би тази година няма да докарат никъде? Confused
Ех, дано да я има някъде. Praynig

# 629
Къде мога да разменя капачките на Кола,за мече?

Общи условия

Активация на акаунт