Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 53

• 68 317
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, има ли печеливши за нутрибулет нещо не мога да се ориентирам? Simple Smile

# 646
Някой попълва ли в tallk panel ?
Попълвам от доста време , когато ми пратят по пощата , но пращат изключително рядко , имам 450 т. А за най - малката награда е от (1000т) повечето награди са абонаменти за списания , но си струва.
Попълвам, но не винаги отговарям на усровията и ми дават малко точки, но все някога ще се съберат за нещо.

# 647
Здравейте, има ли печеливши за нутрибулет нещо не мога да се ориентирам? Simple Smile
Още не  newsm78

# 648
Някой попълва ли в tallk panel ?
Попълвам от доста време , когато ми пратят по пощата , но пращат изключително рядко , имам 450 т. А за най - малката награда е от (1000т) повечето награди са абонаменти за списания , но си струва.

При тях обаче точките имат давност и по някое време ми пращат имейл, че ми изтичат еди колко си точки, това допълнително затруднява събирането.

# 649
  • при късмета
Някой да у получил имейл или СМС от Астера? Сега пак погледнах правилата и са много противоречиви
Цитат
5.2.4.
да се регистрира
за участие
на адрес
www.aroma.bg
/homeopathica
чрез въвеждане на: трите имена,номера на касовата бележка, телефонен номер и e-mail;
5.2.6. да запази касовата бележка  до приключване тегленето на наградите.

Печелившите ще бъдат определени на случаен принцип чрез томбола, която ще бъде изтеглена на
01.12.2016г. Имената на печелившите ще бъдат публикувани на интернет адрес www.aroma.bg/homeopathica.
6.3 Получаване на наградите
Наградите се изпращат по куриер на посочен от печелившото лице адрес за доставка.
Изобщо не са посочили начин на уведомяване на печелившите. Регистрираш се само с имейл и телефон, а наградата ще ти бъде доставена на адрес, който никъде не посочваш  ooooh!

# 650
От коледния календар на Кауфланд, кога обявяват печелившите?
изпращат ли Ви мейл?

# 651

Ние също попълваме дневника с покупки на GFK Домакински панел. Ако има и други желаещи, моля да ми пишат.

Също съм от желаещите, ако може да се включа Simple Smile

# 652
От коледния календар на Кауфланд, кога обявяват печелившите?
изпращат ли Ви мейл?
До колкото ми е известно преди да публикуват списъка първо звънят н печелившите

# 653
  • София
Някой беше питал от къде се взимат мечетата от капачките на колата.Аз взех моето от Фантастико имаше само кафяво.

# 654
  • Пловдив
Уж се регистрирах в сайта на Гурме, уж трябва да получа имейл но нищо не получавам...е как да регистрирам касовата бележка?!?

# 655
  • при късмета
Уж се регистрирах в сайта на Гурме, уж трябва да получа имейл но нищо не получавам...е как да регистрирам касовата бележка?!?
Доста се бавят, изчакай. Аз имах същия проблем

# 656
  • София
Бавят ги имейлите,аз като се регистрирах след няколко часа ми пратиха потвърждението на регистрацията.

# 657
  • Ловеч
Бавят ги имейлите,аз като се регистрирах след няколко часа ми пратиха потвърждението на регистрацията.

Аз от петък се мъча да направя регистрация на моя мъж, но без резултат. Чаках, чаках да дойде имейл но не. Писах им в неделя, но отговор още няма.

# 658
Има ли някой да се похвали със часовник от my sparx,имах регистрирани 180 капачки с кодове и се надявам на късмет

# 659
  • Монтана
Вече са изпратили мейли на печелившите от играта на Астера с касови бележки, но искат да има се изпратят освен адреса и сканирани или снимани касовите бележки с които е играно. Лошото при мен е че ги пазя, но са събрани с тези на милото на името и съм им ги снимала всичките 😁

Общи условия

Активация на акаунт