Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 53

• 68 353
  • 758
  •   1
Отговори
# 630

Ние също попълваме дневника с покупки на GFK Домакински панел. Ако има и други желаещи, моля да ми пишат.
Аз съм желаеща Peace.Попълвам анкети, но рядко ми пращат
Май и аз ще се включа Simple Smile Регистрирах се, но не ми пращат имейл.

# 631
Мечета дават във Фантазията (за Плевен) и в магазините на СВА.

# 632
А дали сте си потвърждавала адреса или направо получихте известие да си ги вземете?
Не съм си потвърждавала адреса. Пратиха ми ги на адреса, с който се бях регистрирала в играта. Куриера въобще не звъни предварително, Булпост ги разнася и направо звънят на вратата Laughing Мен ме нямаше вкъщи и бяха лепнали бележка, и после ходих в пощата да си ги получа на гише.

# 633
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

За наградите от Астера дали е нужно да се обадим, за да дадем адрес? В сайта им не се ориентирах, след имената на наградените не пише нищо. На имейл нямам съобщение.

# 634
Наградите на Мюсли кога ги пращат и с кой куриер?  Blush

И аз искам да попълвам анкети,кажете къде да се регна?  Blush Hug

# 635
Препоръчнам нови домакинства в GFK Домакински панел. Желаещите да се включат да ми пишат на лични за повече информация.

# 636

Тип Топ са куриерите.
Казват 45 работни дни, но Нутрибулета го получих за месец време, няма и толкова, каната и нея я очаквам преди Коледа по мои сметки. Peace

# 637
Къде мога да разменя капачките на Кола,за мече?

https://houserules.bg/assets/upload/2016_CC_Christmas_NCP_Redemption_Centres.pdf

Искам да регистрирам бележка от Била в лотарията на НАП, ама не знам коя сума да напиша. Сметката е 48,10 лв, после има отстъпки, ваучер и платената сума в брой е 24,46 лв. Та коя сума би трябвало да напиша?

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 20:11 от poems

# 638

Тип Топ са куриерите.
Казват 45 работни дни, но Нутрибулета го получих за месец време, няма и толкова, каната и нея я очаквам преди Коледа по мои сметки. Peace
Аз имах бисквити и ми ги донесе Лео Експрес, като ме пита дали имам и кана, но тогава още нямах.

# 639
Моя грешка, извинявам се. Blush
Лео Експрес е фирмата, току-що проверих и гаранцията, вчера получих пратка от Тип Топ и се обърках.

ПС: Много се радвам, намерих си бележката, която печели купичката от Гурме и се моля утре да нямам късмет да ме изтеглят, защото другата явно е заминала, а много ще ме е яд. Praynig
Искам да питам какви награди се печелят със споделянето от календара на Гурме?

Последна редакция: нд, 04 дек 2016, 21:06 от Ивекс

# 640
  • София
Искам да питам какви награди се печелят със споделянето от календара на Гурме?

Koмплект консерви Гурме. Радвам се, че си намерила печелившата бележка. Simple Smile

Опитах отново да регистрирам моята бележка, но системата я помни като регистрирана. Дано наистина е така! Пиша го, защото според брояча имам 0 участия. Wink

# 641
Благодаря.

# 642
Къде мога да разменя капачките на Кола,за мече?

https://houserules.bg/assets/upload/2016_CC_Christmas_NCP_Redemption_Centres.pdf

Искам да регистрирам бележка от Била в лотарията на НАП, ама не знам коя сума да напиша. Сметката е 48,10 лв, после има отстъпки, ваучер и платената сума в брой е 24,46 лв. Та коя сума би трябвало да напиша?

Регистрира се крайната сума, която сте платили.

# 643
  • София
Някой попълва ли в tallk panel ?
Попълвам от доста време , когато ми пратят по пощата , но пращат изключително рядко , имам 450 т. А за най - малката награда е от (1000т) повечето награди са абонаменти за списания , но си струва.

# 644
Някой попълва ли в tallk panel ?
Попълвам от доста време , когато ми пратят по пощата , но пращат изключително рядко , имам 450 т. А за най - малката награда е от (1000т) повечето награди са абонаменти за списания , но си струва.
На мен досега само 1 анкета ми пратиха, така че кога ще събера точки за списание чаак не знам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт