След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -206ღღ

• 29 709
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Ески патрона с восъчна фигура в музея на Мадам Тюсо в Истанбул  Whistling

Само не знам с какво я е заслужил повече от много други къде къде по-успешни актьори  newsm78 Mr. Green
То смешна работа Халит и Кеньо нямат фигури, ма Керо наредили там  #Crazy ooooh! Mr. Green hahaha Joy

# 16
Ески патрона с восъчна фигура в музея на Мадам Тюсо в Истанбул  Whistling

Само не знам с какво я е заслужил повече от много други къде къде по-успешни актьори  newsm78 Mr. Green
То смешна работа Халит и Кеньо нямат фигури, ма Керо наредили там  #Crazy ooooh! Mr. Green hahaha Joy
Joy Joy Joy Joy Joy тази сутрин като видях хабера при рускините и същото се запитах ,но ..надявам се наистина да са уважили и заслужилите си актьори/актриси  ,а не такива като Керо с един сериал завършен и и един спрян  Whistling или му отдават заслуги че е снимал в щатите

# 17
Дидолинке, кво толкова е снимал  newsm78 2-3 късометражни филма, които почти никой не е гледал  hahaha  hahaha

# 18
Скок и аз тук  Mr. Green обаче вече не искам фраг, да си го вземат  ooooh! hahaha hahaha

Ирка,мерсаж  newsm51

Честно да ви кажа и аз за болест си помислих първо  ooooh! ooooh! Tired като си спомня майка на Йомер от какво е починала  Sick Shocked ooooh! Но на второ гледане ми се струва,че му се завива свят,защото изведнъж си спомня нещо...както ,когато си загубил част от паметта си и ти просветва  Thinking Thinking значи това в колата трябва да е спомена  Rolling Eyes в какви размисли на хвърли Мера  ooooh! ooooh! ей,признавам я,никой не очакваше такава посока  Joy Joy
Не искахме да разтяга киралика до безкрай и на ни сега нова линия  Whistling Whistling ooooh! ooooh! Rolling Eyes хем ми е смешно, хем буца ми заседна в гърлото  hahaha hahaha hahaha луда работа.  Ама се успокоявам,че е комедия все пак, не може да ни вкарат в черните дебри на драмата  newsm78

Ески патрона с восъчна фигура в музея на Мадам Тюсо в Истанбул  Whistling

Скрит текст:
Само не знам с какво я е заслужил повече от много други къде къде по-успешни актьори  newsm78 Mr. Green
То смешна работа Халит и Кеньо нямат фигури, ма Керо наредили там  #Crazy ooooh! Mr. Green hahaha Joy
Тя па една фигура, по-грозна не можаха ли да я направят  Shocked hahaha hahaha hahaha

# 19
Дидолинке, кво толкова е снимал  newsm78 2-3 късометражни филма, които почти никой не е гледал  hahaha  hahaha

Е, толкоз време вече е със Сера, това си е направо подвиг  hahaha  hahaha  hahaha

# 20
  • София
Ирче,  smile3525 newsm51 smile3525 за темата.
И аз си помислих първо за болест. Blush Дано не съм права.
Мера, мине не мине, и ни хвърля в ужас! Mr. Green

Що не са турнали Сера до него у музея? Къде без нея? Тя най-заслужава. Laughing

# 21
За новата тема  bouquet bouquet bouquet
Много ни крехък и емоционален Патроня бе  ooooh!

# 22
  • София
За новата тема  bouquet bouquet bouquet
Много ни крехък и емоционален Патроня бе  ooooh!
Замислих се, дали пък Мера не иска да ни покаже, че и той не е от желязо? И преживяното през тази една година не е хич малко т.е. не му е било лесно и на него, както всички мислят.

# 23
ми Терко,стигат за восъчна фигура  Joy Joy Joy па и с такава звИздЪ за севгили не восъчна ами направо от камък  ще му издялката  Mr. Green

# 24

Дафа ябълки ли е награбила тук  newsm78 И не ги изпуска  Joy  Joy  Joy

# 25
ми Терко,стигат за восъчна фигура  Joy Joy Joy па и с такава звИздЪ за севгили не восъчна ами направо от камък  ще му издялката  Mr. Green
Викаш един паметник  hahaha hahaha Ма требе го сложат във всеки град като Ататюрк  Mr. Green Joy

# 26

Сега ябълки ли ти се привиждат  Joy Joy Joy Joy Joy

На мен на картофи ми приличат  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 27
  • в подножието на планината
За темичката... bouquet bouquet bouquet

Ще му мине на Йомко... жИлезен е той...нема страшно...Laughing

# 28

Сега ябълки ли ти се привиждат  Joy Joy Joy Joy Joy

На мен на картофи ми приличат  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ми като не ни ги дава Мерич, ще почнат ни се привиждат  ooooh! Пък питаш ли на фръцльо кво му е, ей на, халюцинации почна да получава  Joy  Joy  Joy

# 29
Ми като не ни ги дава Мерич, ще почнат ни се привиждат  ooooh! Пък питаш ли на фръцльо кво му е, ей на, халюцинации почна да получава  Joy  Joy  Joy
Първо пръстени сега и ябълки ти се привиждат  hahaha Joy Ма тя ябълката на греха е червена  Mr. Green не златна превъзходна  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт