След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -206ღღ

• 29 672
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Hug Hug Hug

Много ме е яд, че малкият не е Дефмерче.. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Много прилича на Боце  Laughing

Терка
 Hug Heart Eyes smile3521 като две капки вода са  Peace

# 676

Joy  Joy  Joy Дафа в амок направо  hahaha Ами ако стигнат до ябълките ще припада ли  newsm78

# 677

Систър  Hug Звезде  Hug Диме  Hug Диде  Hug Доре  Hug Кате  Hug Виви  Hug Гале  Hug

ако съм изпуснала някой - сори  Rolling Eyes

мене изпусна, язъклар олсун  Crossing Arms Mr. Green
не стеняй ма  Joy кога па сме се гушили тука с тебе  hahaha ние инкогнито се гушиме родата  hahaha hahaha

# 678

Joy  Joy  Joy Дафа в амок направо  hahaha Ами ако стигнат до ябълките ще припада ли  newsm78

Joy Joy Joy А само това остава да припада,че колко пъти вече е стигала до тях Mr. Green или е забравила вече  Joy Joy

# 679

Joy Joy Joy А само това остава да припада,че колко пъти вече е стигала до тях Mr. Green или е забравила вече  Joy Joy

Йо набързо ще й припомни  Joy Joy Joy Joy

# 680
  • Perla

За кой ли път лидер в социалните мрежи- КА

пък иначе преписвачите- преди нас по рейтинг! Това още не мога да го преглътна Mr. Green

значи трябва да удържиме фронта още месец  Mr. Green

и после като се емнат рускините,гъркините,казахстанките и ехеее ще качиме 1-2 процента нагоре и сме бомбе

Обаче дали става дума за началото на годината, или за новия сезон?  newsm78

# 681
  • Perla

Сладки сладурчета! Верка имаше едно сравнение- бебе гледа лампа И Елка точно така гледа  Laughing
Не мога да им се нарадвам в тази серия!  Heart Eyes

# 682

За кой ли път лидер в социалните мрежи- КА

пък иначе преписвачите- преди нас по рейтинг! Това още не мога да го преглътна Mr. Green

Скрит текст:
значи трябва да удържиме фронта още месец  Mr. Green

и после като се емнат рускините,гъркините,казахстанките и ехеее ще качиме 1-2 процента нагоре и сме бомбе

Обаче дали става дума за началото на годината, или за новия сезон?  newsm78

Доре
аз като чуя за плагиатите, че вадят по-висок рейтинг от нас и се чудя на какво го базират  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 14:16 от kotelina

# 683

не стеняй ма  Joy кога па сме се гушили тука с тебе  hahaha ние инкогнито се гушиме родата  hahaha hahaha
Ще стеням, къв е тоя игнор  smile3516 Weary smile3532

# 684

Доле аз като чуя за плагиатите, че вадят по-висок рейтинг от нас и се чудя на какво го базират  ooooh! ooooh! ooooh!
Ми те в момента са със сценария, който ние искахме за втори сезон  hahaha hahaha hahaha hahaha Аз даже ги загледах по-сериозно  hahaha Последните 2-3 серии са интересни  Sunglasses

# 685

Доле аз като чуя за плагиатите, че вадят по-висок рейтинг от нас и се чудя на какво го базират  ooooh! ooooh! ooooh!
Ми те в момента са със сценария, който ние искахме за втори сезон  hahaha hahaha hahaha hahaha Аз даже ги загледах по-сериозно  hahaha Последните 2-3 серии са интересни  Sunglasses
Така е Peace и аз това щях да пиша Peace Тези се вслушаха в желанията на феновете, никой нд и е виновен на Мера, че е инат и не иска да чуе и направи това което искат феновете  Mr. Green

# 686

Така е Peace и аз това щях да пиша Peace Тези се вслушаха в желанията на феновете, никой нд и е виновен на Мера, че е инат и не иска да чуе и направи това което искат феновете  Mr. Green
Ми те почти бяха изпаднали, ма ги ожениха и стана работата  Laughing

# 687

Доле аз като чуя за плагиатите, че вадят по-висок рейтинг от нас и се чудя на какво го базират  ooooh! ooooh! ooooh!
Ми те в момента са със сценария, който ние искахме за втори сезон  hahaha hahaha hahaha hahaha Аз даже ги загледах по-сериозно  hahaha Последните 2-3 серии са интересни  Sunglasses

аз доста епизода ни съм гледала  Naughty е може в Ашка да не карат по това, което искахме ама пак е интересно  Peace, поне на мен  Wink

# 688
  • near Sofia, Bulgaria
Аз ги загледах лятото и сега ги гледам, ма не мога да ги сравня изобщо  Naughty Идеите могат да крадат,  ама ни изпълнение, ни двойка, ни нищо може да стъпи на малкия пръст на нашите!  Crossing Arms

И такива образи не могат да докарат  hahaha

# 689
Мераба къзларки  Party
Абе какви са тия смешници, които ни имитират  #Cussing out хич не ги гледам  Blush "Нерде Ямбол, нерде Станбул", как викат хората  hahaha
Ашк форева  newsm18 dance bigdance2
И Приятна седмица от мен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт