След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -206ღღ

• 29 731
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Скрит текст:
Скрит текст:
Добър следобед, ашкатулки  Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бреййй, ма много празно Whistling Се като реша да се намъкна и няма кой да поздрАвим  Whistling Laughing
Ама нищо, авансово да се чувствате поздрастени Grinning Hug Hug Hug

Габче  Hug Heart Eyes от теб не могат се скрият ЕлБарите   Crazy Crazy Crazy

Коте  Hug Heart Eyes Heart Eyes Е как ще се скрият, я виж как ги следя, няма мърдане Naughty Mr. Green Joy

ти си кат КГБ направо  hahaha hahaha hahaha

Мчи къ Mr. Green На голо дупе ... чифте бинокли Mr. Green Joy Joy Joy
Супер се справяш, по-добре от техните папараци, те още не са успяли да ги изловят Laughing hahaha

# 706
  • Още у мъглата ...
Ся да си призная ... с голямо неудоволствие Mr. Green, ама да съм честна Whistling
След като гледах превода на последния епизод, мога да разпиша кредит на доверие на Памир Peace, но все пак, все още с особено мнение Naughty Laughing Той явно и Йомко е все още с особено мнение, щом не го покани на партито у тях Joy
В епизода ми звучеше доста искрен в отдръпването си и признаването на двойката ДефОм, без да се усеща, че си мисли нещо подмолно (както явно се усещаше в предишните епизоди) Peace
И действително не ме дразнеше, макар че малко в повече го докараха на многострадална Геновева Whistling Mr. Green, но да се надяваме, че и на него, както на Синан му докараха Суде, ще му докарат някоя девойка да се влюбва в нея  Joy Joy Joy Че не ми се гледат страдания на фона на музика с виола и виолончело Mr. Green

Ааааа, и специално за патроните да отбележа Mr. Green Naughty Всички патрони до сега си ги е заслужил отвсякъде Naughty Виж сега ще го разхлабя вече Wink, тамън да спестим по някой патрон за по-нататък, за който заслужава Mr. Green Joy Joy

# 707
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Скрит текст:
Добър следобед, ашкатулки  Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бреййй, ма много празно Whistling Се като реша да се намъкна и няма кой да поздрАвим  Whistling Laughing

Габче  Hug Heart Eyes от теб не могат се скрият ЕлБарите   Crazy Crazy Crazy

Коте  Hug Heart Eyes Heart Eyes Е как ще се скрият, я виж как ги следя, няма мърдане Naughty Mr. Green Joy

ти си кат КГБ направо  hahaha hahaha hahaha

Супер се справяш, по-добре от техните папараци, те още не са успяли да ги изловят Laughing hahaha

Ми да вземат да дойдат на курсове при мен Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 708
  • Perla

Скрит текст:
Чай и аз да си кажа за copy/paste дизито Mr. Green Което така или иначе и да иска не може да е copy/paste, щото най-малкото ги няма тези актьори, които ги имаме ние Naughty Дет вика Про, "Нерде Ямбол, нерде Стамбул" Mr. Green
Нито съм гледала, нито ще го загледам, ама никак не ме привличат актьорите визуално Whistling Ако ще и цялата наша романтика да я пестнат, не ми идва да ме дръпне химия  Whistling Mr. Green

А пък, Доре Hug Heart Eyes Heart Eyes, хич не се шашкай, че са малко над нас (то това от 3-4 седмици май е така), то в събота не е трудно да докараш такъв рейтинг Sunglasses Laughing Обикновено в събота и неделя меткат дизита, които са заизпадали и евентуално да се съвземат Mr. Green
В реанимацията ги пращат  Laughing hahaha hahaha

Нерде Ямбол, нерде Стамбул!

На фона на тази съпоставка как да не го е яд човек, че първо, крадат идеите и това всички го знаят, и второ, са на всичкото отгоре преди нас. Ама в крайна сметка за мене най- важното е какво става с нашия сериал и да не пострадаме ние.

Габиии Hug Много им се смях на разузнавачите ти  Joy Joy

# 709
  • Perla
Ся да си призная ... с голямо неудоволствие Mr. Green, ама да съм честна Whistling
След като гледах превода на последния епизод, мога да разпиша кредит на доверие на Памир Peace, но все пак, все още с особено мнение Naughty Laughing Той явно и Йомко е все още с особено мнение, щом не го покани на партито у тях Joy
В епизода ми звучеше доста искрен в отдръпването си и признаването на двойката ДефОм, без да се усеща, че си мисли нещо подмолно (както явно се усещаше в предишните епизоди) Peace
И действително не ме дразнеше, макар че малко в повече го докараха на многострадална Геновева Whistling Mr. Green, но да се надяваме, че и на него, както на Синан му докараха Суде, ще му докарат някоя девойка да се влюбва в нея  Joy Joy Joy Че не ми се гледат страдания на фона на музика с виола и виолончело Mr. Green

Ааааа, и специално за патроните да отбележа Mr. Green Naughty Всички патрони до сега си ги е заслужил отвсякъде Naughty Виж сега ще го разхлабя вече Wink, тамън да спестим по някой патрон за по-нататък, за който заслужава Mr. Green Joy Joy

Габи, ще се възползвам от твоите методи на изказване Laughing

smile3521 smile3521  Peace Peace

# 710
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:
Чай и аз да си кажа за copy/paste дизито Mr. Green Което така или иначе и да иска не може да е copy/paste, щото най-малкото ги няма тези актьори, които ги имаме ние Naughty Дет вика Про, "Нерде Ямбол, нерде Стамбул" Mr. Green
Нито съм гледала, нито ще го загледам, ама никак не ме привличат актьорите визуално Whistling Ако ще и цялата наша романтика да я пестнат, не ми идва да ме дръпне химия  Whistling Mr. Green

А пък, Доре Hug Heart Eyes Heart Eyes, хич не се шашкай, че са малко над нас (то това от 3-4 седмици май е така), то в събота не е трудно да докараш такъв рейтинг Sunglasses Laughing Обикновено в събота и неделя меткат дизита, които са заизпадали и евентуално да се съвземат Mr. Green
В реанимацията ги пращат  Laughing hahaha hahaha

На фона на тази съпоставка как да не го е яд човек, че първо, крадат идеите и това всички го знаят, и второ, са на всичкото отгоре преди нас. Ама в крайна сметка за мене най- важното е какво става с нашия сериал и да не пострадаме ние.

Габиии Hug Много им се смях на разузнавачите ти  Joy Joy

Доре  Hug Heart Eyes Heart Eyes  Joy Joy Joy
Бе няма какво да те е яд, реанимираха ги, дръпнаха, ама полека-лека пак им спада рейтингът Mr. Green

# 711
  • Още у мъглата ...

Габи, ще се възползвам от твоите методи на изказване Laughing

smile3521 smile3521  Peace Peace

Joy Joy Joy
Много удобен метод, нали  Wink Laughing

# 712
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Добър следобед, ашкатулки  Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бреййй, ма много празно Whistling Се като реша да се намъкна и няма кой да поздрАвим  Whistling Laughing

Габче  Hug Heart Eyes от теб не могат се скрият ЕлБарите   Crazy Crazy Crazy

Коте  Hug Heart Eyes Heart Eyes Е как ще се скрият, я виж как ги следя, няма мърдане Naughty Mr. Green Joy

ти си кат КГБ направо  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 713
# 714
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

всички трябва да са  в тон с най-малкия главен герой  Joy Joy Joy бебешко парти в Пасионис  Mr. Green Mr. Green

# 715

Скрит текст:
Нито съм гледала, нито ще го загледам, ама никак не ме привличат актьорите визуално Whistling Ако ще и цялата наша романтика да я пестнат, не ми идва да ме дръпне химия  Whistling Mr. Green

В реанимацията ги пращат  Laughing hahaha hahaha

Габиии Hug Много им се смях на разузнавачите ти  Joy Joy
Доре, то тая съпоставка си е толкова показателна - с 4 пъти повече туитове сме от тях Mr. Green
Ще ги видим до къде ще го докарат Whistling, по-важното е нашия рейтинг да не пада, а затова отговрността е на Мерка  Naughty Mr. Green

# 716
  • Още у мъглата ...
Joy Joy Joy Joy Точно Joy Joy Joy То и аз така бях пуснала туит: Едже и големите Еджета hahaha hahaha hahaha

Терка  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Про  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 717
Скрит текст:
Какви са тия доспехи  #Crazy Joy Joy

# 718
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Какви са тия доспехи  #Crazy Joy Joy

Чудя се дали искам да се появи Ренката набърже (като оплюя снимката) Mr. Green или да съм честна  Laughing

Хайде второто Laughing Хубава корица, даже фотошопът, който винаги ползват, и обикновено окалпазаняват хубавите лица Whistling, тук e добър, много добре са я пипнали Неслито Grinning Peace

# 719

Коте  Hug Heart Eyes Heart Eyes Е как ще се скрият, я виж как ги следя, няма мърдане Naughty Mr. Green Joy

Ох, голишарчетата ми те, как си ги ловнала, Габи  Heart Eyes  Hug
Сега, като си захапала Пимко, да си кажа и аз. На мен ми харесваше такъв, какъвто беше до миналата серия - разглезен, своенравен, лекомислен, леко сноб и малко хаймана и много, много чаровен  Heart Eyes Тук много го избелиха, та почна чак да ми сладни  ooooh! Пък и не ми е съвсем правдоподобна такава бърза промяна при един вече оформен характер, дори това да е резултат от всепобеждаващата сила на любовта  Tired Да не говорим, че не разбрах тая любов да го е треснала чак толкоз, та да зяпа занесено към звездите  Joy  Joy  Joy По-скоро беше лееекинко влюбен, ама нейсе  Wink
Остана ни само една черна овца - Джевдет или какъвто там беше, поне него да си вардим, че съвсем ще ни ръждясат пушкалата  Joy  Joy  Joy Сал една Мера не стига  hahaha  hahaha  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт