Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 885
  • 808
  •   1
Отговори
# 105
  • Перник
И аз съм хвърлила око на роклите, да видим дали ще е останала някоя, докато стигна до магазина. Лятото си взех ленена рокля за 20 лв. и съм много доволна от нея.
От предстоящата техника миналата година купихме 2 bluetooth високоговорителя - единия за подарък, другия - за мъжа ми. Той си го ползва много активно, добре свири, доволни сме  Simple Smile

С играчките от "Ледена епоха" имахме лек проблем - първоначално ни бяха доставили само 1, но след като им писах във формата за контакт в сайта ми се обадиха да уточнят коя чакаме и 2 дни по-късно Бък беше доставен в магазина  Simple Smile

# 106
  • Бургас
Взех си от дългите якета, но още мисля дали да си го оставя. Моделът е почти същия като старото ми такова (преди 2 години го взех), само че не е с колан, а с връзки за пристягане в талията от вътрешната страна. Платът този път не е шушляк, а един такъв мекичък от вида, дето хем ще си се мокри, хем залепват всякакви боклучки. Яката е с различен плат откъм врата, който идва леко твърд и яката се криви странно. Пухчето на качулката е трагично, но така или иначе се маха както то, така и качулката. Отвътре има два джоба, подплатата е от полар и смея да твърдя, че е топло. Поне аз изкарах 2 зими със старото, което както казах, е почти същото, без да ми студено и без да се навличам, а край морето си имаме прекрасен студен ветрец зимъска Wink Имаше изкарани и няколко якета от моя модел стария, в черно, и ако не исках яке без колан, щях да го сменя пак с такова. Като качество на изработка е леко по-зле от предишното. Та ще го помисля до утре, макар че за 50лв дълго зимно яке не мисля, че ще намеря...

При нас са изкарали още някоя бройка от кухнята, след като Анита е овършала снощи, защото като влизах в мола и се разминах с една дама триумфално стискаща заветното кашонче с кухня - сигурно е чакала отпреди да отворят магазина, защото беше 9:32, а Лидл отваря в 9:30 Mr. Green Имаше 2 магазина и от другите дървении, ама тази година устисквам на изкушенията засега. Взех си миксерче да си разпенвам мляко следобяд, патрони силиконови (от тях имаше и един друг вид, непоказан в брошурата - прозрачни, по-къси, 32 броя) и традиционни разни неща, дето купувам от там. Детските подплатени панталони загледах също и не са лоши, но ще са широки на моя клечо, въпреки че имат ластик за коригиране на талията Peace

# 107
Голяма лудница беше днес на Мир,то ровичкане то чудесии.Взех си тъмносинята рокля,много добре стои,а и материята ми допада.

Материята трико ли е? Или ще съм много благодарна ако някой  снима етикет със състав.  Embarassed

Да знам дали да се разхождам.

# 108
Някой взе ли от желатина на листа, дали е хубав? Преди взимах само от техния желатин, който беше 50 гр., но отдавна го спряха и не мога да намеря друг, който да ми хареса.

Сладкарските бои в тубички готови ли са за употреба?

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 11:41 от *Avalon*

# 109
  • Бургас
Тета, благодаря за споделеното за панталона! Ти какъв номер взимаш обикновено от Лидл? Ленените ми са 40, та се чудя за този, ако сваря довечера, де Wink
Брадата, останала съм с впечатление, че пазаруваме в един и същ Лидл. Имаше ли от карираните рокли и дали ти направи впечатление каква им е дължината Praynig

# 110
  • Sofia
Много съм доволна от коледните етикетчета. Много са красиви, а цената им е изгодна.

# 111
Тета, благодаря за споделеното за панталона! Ти какъв номер взимаш обикновено от Лидл? Ленените ми са 40, та се чудя за този, ако сваря довечера, де Wink
Брадата, останала съм с впечатление, че пазаруваме в един и същ Лидл. Имаше ли от карираните рокли и дали ти направи впечатление каква им е дължината Praynig

Карираната рокля е малко над коляното. Но като се облече и се уеме /оеме?..как се пише?/, може и да се вдигне. На мен тя ми хареса, наложих я отгоре само, но пусто като не нося поли и рокли...

Панталоните са уголемени. В бедрата са широки. Нося 38 номер дънки и джегинси, но тези 38 номер ми стоят една идея по-широки, отколкото ги искам. Стоят като панталон, не като клин по крака...поне на мен този номер де. Аз ги исках по-скоро като клин тесни Confused
Имат ципчета отдолу, но аз ги обувам и без да ги разтварям. Горе е със страничен цип и широк ластик в кръста.

# 112
  • Бургас
Живея точно срещу Галерия и съм през ден в този Лидл Mr. Green Рокли имаше всякакви, мисля, но нямаше още разпарчетосани и не съм гледала специално. Но като отивах към касите вече имаше посъбрани дами да вадят и налагат на себе си дрехи от дамските, та не знам до довечера дали ще се класираш (то зависи и по колко са заредили де). Късмет Peace

# 113
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Голяма лудница беше днес на Мир,то ровичкане то чудесии.Взех си тъмносинята рокля,много добре стои,а и материята ми допада.

Материята трико ли е? Или ще съм много благодарна ако някой  снима етикет със състав.  Embarassed

Да знам дали да се разхождам.
Хващаш ме на крачка преди да  изхвърля кутията,62 процента памук,34 процента полиестер и 4 процента елестан.

# 114
  • Варна
bradata, благодаря за подробното описание. Май ми спести разходката. Щом не е добре ушито, ще се мокри и лепи... вярно, че е 50лв, но да стои само в гърдероба. Какъв цвят взема ти, въпреки че ще са еднакви.

# 115

Панталоните са уголемени. В бедрата са широки. Нося 38 номер дънки и джегинси, но тези 38 номер ми стоят една идея по-широки, отколкото ги искам. Стоят като панталон, не като клин по крака...поне на мен този номер де. Аз ги исках по-скоро като клин тесни Confused
Имат ципчета отдолу, но аз ги обувам и без да ги разтварям. Горе е със страничен цип и широк ластик в кръста.

Много ти благодаря за това включване за панталоните - аз също си мислех за 38 ми номер,защото 40 миналия път  с джегинсите ми бяха широки.
Но сега освен да взема 36 - аз също искам да стои като клин,а аз съм със слаби крака,но пък с по-широк ханш - оф голяма чуденка, дано да нацеля,че хич не ми се разкарва и да връщам.Всъщност 36 не е ли XS newsm78.
Червената рокля също ми хвана окото,но сигурно няма да рискувам - едва ли ще си уцеля номера.Оф,защо не сложат някоя и друга пробна в този магазин Grinning

# 116
За панталоните - разгърни го там и го виж как е в кълките. Прецени, дали е колкото на обичайните ти панталони. Имат еластичност иначе, не е като да нямат...
25-26 см е от чатала до страничния шеф, измерен крачола...и видимо е повечко там, отколкото на другите ми панталони. Ако искаш нещо друго, ще меря на 38-цата...с линията Grinning
Но си мисля 36 номер, като ми се опъне като клин, шевовете дали ще издържат...да не се изплюе някъде, незнам колко са здрави.
На джегинсите с кожата само отпред за здрави шефовете, но на тези-за първи път пускат подобни.

# 117
  • Бургас
Благодаря, момичета, ще мина довечера, дано има нещо останало. Поне чорапогащници ще си взема, ако успея да се докопам и до тях Mr. Green

bradata, имам аз някакви спомени от едно време от ларедутските теми, че сме в един район; аз съм в 7-ми блок Peace И най-нахално ти следя мненията да се ориентирам какво да очаквам като ходя все след 17ч. Crazy

# 118
  • Бургас
Хехе, Голди, значи може да виждаш от вас нашата кооперация (тази с Антик хаус дето е, а входът ни е от страната на вашия блок) Mr. Green По редутско време бях в 19-ти, но то си е пак в района Crazy

Ели, черно взех, защото старото ми е в светлия вариант и викам да сменя малко. На светлото може би няма да се виждат прашолинки разни, знам ли... А за шева нищо чудно моето да е единственото, защото съм виден карък и да има едно дефектно нещо, все е моето Tired Моделите леко се различават - светлото се закопчава само с цип, като джобовете също са с цип, а черното има и копчета освен ципа, като джобовете са с по едно копче Simple Smile

# 119
  • В полите на Витоша :)
anita_anita, какви са играчките в календара?
Грийни, те се виждат на снимката - дървени коледни фигурки  и релси Peace

Много хубави дървени, като легото са човечетата, изцяло ми прилича на Лего, но дървено.Заслужава си парите.

Благодаря ви много и на двете! Взех един календар и на 01.12 ще го дам на малчо, за да отваря до Бъдни вечер по едно (ако успея да го убедя Grinning )

Общи условия

Активация на акаунт