Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 697
  • 808
  •   1
Отговори
# 90
В София в 8 часа мъжът ми тръгна на обиколка по магазините за кухнята. В 3 магазина не е имало, даже в единия изобщо не са я зареждали. Още чакам новини дали е намерил. Дано защото децата ще са много разочаровани. Не стига, че все още чакаме за играчките на ледена епоха а и всяка друга играчка която харесаме все я няма заради скромното зареждане.
Дано успеете да намерите.
Късмет ,че майка ми успя да отиде до там и да вземе една от двете кухни.Ми се притеснявам тези комплекти дървени които ще пускат другата седмица да не се изчерпят  newsm78.
За играчките от ледена епоха в Лидл Ловеч пристигнаха точно когато казаха.И се обадиха в деня в който казаха ,че ще се обадят .

# 91
  • Бургас
Аз купвам предимно бебешки и детски дрехи от Лидл. Детските на Pepperts са много добре. Последните два пъти обаче бебешките са с по-ниско качество. Подгъвите се разшиха, едните големи, другите малки, а уж един размер. Имам и две три развлечени блузки , има и избелели цветове. Вече оглеждам и се замислям като купувам, преди взимах без да се замисля.

# 92
Здравейте! Издирвам Детския магазин от играчките от днес спешно. В Русе няма.

# 93
  • София
Другата седмица ще има разоряване и като ви чета ще се спи пред магазина май  Shocked

# 94
Аз исках дървената къща с 60+части, е, нямаше. Като се обадих на телефона ми казаха, че утре ще могат да ми дадат информация, но ако е за кухнята и магазина - били изчерпани. Е, не бяха, но вече са, защото в нашия Лидл имаше точно две бройки от магазина и изчезнаха. Честно казано почвам да се ядосвам на глупавата им политика.

Иначе си взех пистолет за лепене, след похвалите тук.

# 95
В 07:30 на Резбарска имаше само 2 кухни, аз взех едната. Къщи за кукли нямаше, само 1 пиратски кораб и няколко супермаркета. От другите дървени имаше по много.

# 96
  • В една слънчева къща...
Тази сутрин много ми се спеше и смятах да използвам до последно времето, за да се поизлежавам, но половинът хитро ме вдигна. Каза - "Ако искаш онова за лепенето, трябва да тръгваме." Е, стой да гледаш как се приготвих и облякох за минута и вече си имам 3-ти /но най-хубав пистолет за топло лепене Laughing

За прахосмукачката робот
Скрит текст:
Брат ми и снаха ми си взеха Donkey. Според тях има качествата на скъпите роботи, но доста по-изгодна. С две думи за цената си била супер. Даже имаха код, с който се получава отстъпка от втората покупка. Тъкмо бях решила да се възползвам, когато ММ домъкна у дома някаква циклонна /уж я купил изгодно/, и за сега отлагам покупката. В случай, че някой би искал да се възползва, мога да попитам и предоставя кода. Robot-cleaners.com мисля, че е сайта

# 97
Вчера отидох за едни бутчета, оставих 30 лв на касата  ooooh! Взех комплекти за картички, парфюм, рол он...въпросните бутчета (пак съжалих, че ги взех, това беше за последно вече). Днес й се чудя на роклята, ще дойде време да мисля как да се облека за Нова година....мисля ги и крафтърските неща. Някой да ми каже, че няма смисъл, моля  Laughing

# 98
Взех от перфораторите - и от двата вида в кутии които са.
Грабнах и два панталона - много приятно се усещат на кожата, топлят приятно, подходящи са за сезона Peace 38 номер взех, леко са ми свободни, отпускат се на коленете, дано не се отпуснат много...чудя се дали да не го заменя за 36 номер обаче Thinking

Спрей златен - пробвах да пръсна върху един стъклен буркан - добре става. Доволна съм.

При нас в 8.30чимаше от дървените мебели доста, имаше къща  и магазин.

# 99
Детските кухни са били много малко бройки и вече няма никъде в Бг, една съфорумка е звъняла...Дано на първи не са така малко бройките

# 100
В 8ч. бях в магазина. Имаше по 2-3 от кухните и магазин/най-големите играчки/. Ходих за момичешките поло блузки, имах поръчка -за подарък. Ами от червените имаше по 2-3 от номер Tired Взех и "низанка"-от образователните игри. Добре, че видях една дама да я държи. Никъде не я видях в каталог или сайта. Мин.година от тук разбрах, че я е имало и разбира се беше свършила. И едни печати коледни взех. Дали ще са интерсни на 3г. госпожица  Thinking?
Сега защо хвалите робота  Wink!?Кажете, че не става за персийски килим и къща с коте и деца, да не ме е яд  Mr. Green

# 101
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Голяма лудница беше днес на Мир,то ровичкане то чудесии.Взех си тъмносинята рокля,много добре стои,а и материята ми допада.

# 102
  • Варна
Някой видя ли дългите якета?

# 103
Видях ги якетата - не са от най-дебелите. Щеше ми се да премеря бялото, но нямах време....а и имам доста връхни дрехи...

# 104
Ако някой от закупилите кухнята не я хареса в последствие да ми пише. Веднага я взимам.

Общи условия

Активация на акаунт