Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 691
  • 808
  •   1
Отговори
# 75
  • В полите на Витоша :)
В софийските магазини някой ходи ли тази.вечер? Ако и тук саа заредили по 2 кухни, едва ли ще се доредя. Дано поне от адвент календарите има достатъчно.  anita_anita, какви са играчките в календара?

# 76
Интересувам се от робота за почистване,знаете ли дали са го пускали и преди?Дали върши,що годе добре работа,като се има впредвид,че хубавите са около и над 1000 лв. дали този за 200 лв. ще е стока.И дали може да се върне ако не почиства добре?

Не е пускан преди.
Аз го купих сега. Първи впечатления: върши доста прилична работа, особено на твърди повърхности. За почистване на килими (моят е персийски, за дългокосмести пише, че не става) трябва да се махнат 2 четчици, които има, за да събира праха от ъглите (предполагам, че това е една от разликите със скъпите. Освен това не отива сам да се зарежда, а трябва да си го включиш). Засега оправда очакванията ми- няма да отмени основното чистене, но за ежедневно е добро решение.
+1
От понеделник го пускам всеки ден (нямам килими) и засега съм доволна.

# 77
  • Бургас
Взели са ми термометър, в изгревския е имало бройки.

# 78
  • Бургас
anita_anita, какви са играчките в календара?
Грийни, те се виждат на снимката - дървени коледни фигурки  и релси Peace

# 79
От робота май е имало по една бройка в магазин. Мислех да му хвърля едно око, но си останах с мисленето...

# 80
И аз не видях никакви.

# 81
  • София
В лидл Хан Кубрат София бяха 4 бр в 10 часа обаче сутринта

# 82
  • София
И аз днес ще ходя за детски дрехи - блузки, панталончета (само ако не са много широки в кръста), поличка и чорапогщник. За мен - жилетка.  Laughing Децата ги обличам предимно в дрехи от Лидл и ХМ, но напоследък наистина Лидл имат снижение на качеството. То верно, че са евтини, ама все пак.....

# 83
Днес изпратих майка ми до Лидл да вземе коледния подарък за малката ми дъщеря.Дървена кухня за готвене.Имало е само две бройки  ooooh! .
Вярно ,че не е евтина 130 лева е ама много неприятно да заредят само две бройки от кухнята.Взела е и две блузки /поло/.Малката ми дъщеря още носи няколко блузки поло взимани от лидл преди години за голямата ми дъщеря и не са мръднали.Като нови са .
Изобщо до сега каквато и дреха да сме купи на децата от там не е имало никакви проблеми .За мъжките и дамските обаче не знам как е .Никога не съм си взимала за мен дрехи от там.
ММ си беше взел едни обувки веднъж които се скъсаха на 2 месец.От тогава не би взел тяхна марка обувки.
Взе си и спортни кецове на умбро май бяха не са мръднали .

# 84
  • БУРГАС
anita_anita, какви са играчките в календара?
Грийни, те се виждат на снимката - дървени коледни фигурки  и релси Peace

Много хубави дървени, като легото са човечетата, изцяло ми прилича на Лего, но дървено.Заслужава си парите.

# 85
  • Стара Загора
В Стара Загора  в 8 ч.  имаше 4 кухни. Друго не гледах, че моите деца са големи. Исках да видя дали ги има нещата, че  снощи ми стана криво с продажбите от вечерта. Другия четвъртък ще купуваме от пистите за племенника.

# 86
  • Бургас
Някой погледна ли дамските дрехи? Интересува ме дължината на карираната рокля, както и мнение за панталона, че се чудя дали да се разхождам след работа Rolling Eyes

# 87
В София в 8 часа мъжът ми тръгна на обиколка по магазините за кухнята. В 3 магазина не е имало, даже в единия изобщо не са я зареждали. Още чакам новини дали е намерил. Дано защото децата ще са много разочаровани. Не стига, че все още чакаме за играчките на ледена епоха а и всяка друга играчка която харесаме все я няма заради скромното зареждане.

# 88
  • Beyond the stars
В София в 8 часа мъжът ми тръгна на обиколка по магазините за кухнята. В 3 магазина не е имало, даже в единия изобщо не са я зареждали. Още чакам новини дали е намерил. Дано защото децата ще са много разочаровани. Не стига, че все още чакаме за играчките на ледена епоха а и всяка друга играчка която харесаме все я няма заради скромното зареждане.

Пробвайте в Ринг мол - последните пъти ми прави впечатление, че там зареждат повече и по-дълго се задържат нещата.  Wink

# 89
Не е намерил.  Cry
Ринг мол ми е много далече, аз съм в Люлин и без кола за жалост.
Обмислям дали да не тичам до този на Халите, че и там някой път изостават.

Общи условия

Активация на акаунт