Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 020
  • 808
  •   1
Отговори
# 315
  • София
миналата година имаше влакчета и писти поне до февруари.
ама имам съмнения че тая година няма да е така  Rolling Eyes

# 316
Да, аз доста късно купих магистралата....след коледа. Но пък количките бяха изчерпани...И тогава кукленските мебели най-бързо се изчерпаха...

Аз пък викам вече да разнообразят с тези дървени играчки. От три години поне еднакви пускат.Вече събрах от всички видове Mr. Green Време е за нови Sunglasses

# 317
  • Бургас
Смърфиетка, точно червената разбивам аз. Пресича се, ако се бие по-дълго време от нужното. Вчера при сметаните видях нов вид - същата кутийка, но в синьо. Взех две, ще сравнявам довечера с червената да видя каква е разликата. Успях да взема на дребната и пуловер, но този път кройките нещо не ми допадат. Ръкавите са ужасно дълги, а самата блуза - не толкова Rolling Eyes

# 318
  • София
Някой има ли лични наблюдения от сушоара за обувки?

# 319
Момичета, търся достоен и достъпен заместител на тези бисквити:
Скрит текст:
Тези дали имат нещо общо и дали са хубави:
Скрит текст:

# 320
В лидл има маслени също в метална кутия. Твърди,маслени...като показаните от теб.
Вторите са меки и ронливи...

# 321
Момичета, търся достоен и достъпен заместител на тези бисквити:
Скрит текст:
Тези дали имат нещо общо и дали са хубави:
Скрит текст:
Много ми харесват показаните от теб бисквити.Само не ми харесва големината - доста са големи и малко на брой, 12 мисля...

# 322
В лидл има маслени също в метална кутия. Твърди,маслени...като показаните от теб.
Имат маслени в метална кутия, ама са 7 лева. Laughing Те и оригиналните са толкова. Peace

Много ми харесват показаните от теб бисквити.Само не ми харесва големината - доста са големи и малко на брой, 12 мисля...
Благодаря за мнението! bouquet Ще ги пробвам, пък да видим. Peace

# 323
Да , но са 500г...

# 324
Да, наистина има разлика в теглото, която не съм отчела. Трябва да изчисля наново сметката. Иначе за сега купувам точно лидълските в метална кутия, но направо ме боли сърцето като давам такива пари за бисквити.... Rolling Eyes

# 325
Аз на промоция съм ги вземала... Mr. Green щот съм свидлива Crossing Arms

# 326
  • Варна/Благоевград
Момичета някоя от вас взе ли от уреда за почистване на междузъбни пространства? Гледала съм такива уреди и много ги хвалят по струват по 300-400 лв,, този дали ще прави нещо?

# 327
Имат маслени в метална кутия, ама са 7 лева. Laughing Те и оригиналните са толкова. Peace

Благодаря за мнението! bouquet Ще ги пробвам, пък да видим. Peace

В метро също има такива, които ми харесаха. Но пак не са евтини.

# 328
  • В полите на Витоша :)
Тази вечер има ли извадени от играчките някъде?

# 329
  • София
Някакви отзиви за тези слушалки? Нещо много евтини ми се виждат? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт