Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 034
  • 808
  •   1
Отговори
# 300
Момичета доволни ли сте от ски екипите?От утре (четвъртък) ги пускат:)

Аз ски не карам, но имам ски панталон-за да се хвърлям в снега заедно с детето Laughing Много ми е удобен, топли, не пропуска. И детето съм оборудвала с $шумкащи гащи$. Якетата за мен са тънки, затова не съм купувала.

# 301
  • Варна
Момичета доволни ли сте от ски екипите?От утре (четвъртък) ги пускат:)
Два пъти съм купувала детски размер, изкара 4 години с тях, като се използват по 2-3 пъти в годината - използват се само за каране на ски, с термо бельо също купувано от Лидъл. Отделно си има зимно яке, с което си ходи. Тази година ще търся от друго място - детските са малки, а мъжките са му големи....

# 302
  • Варна
Благодаря, на всички включили се за сметаната  Hug

# 303
  • В една слънчева къща...
Аз растителна сметана не бих ползвала, като се има предвид състава. Не, че карагенан-а в животинската не ме притеснява. Гледам, готварският шоколад е с нова цена - ми да си го ядат  Tired
Утре се нареждам за влакче и магистрала за малката, както и дървената торта.
Скиорски дрешки за нея имаме от миналата година и са много сладурски. Тази година може да взема от апреските, ако не е прекалено голям най-малкият номер, но моля, припомнете ми какви бяха отзивите за тях  bouquet

# 304
Този шоколад става ли за трюфели? И ако да коя сметана е най-подходяща?
Става готварския шоколад. Сметаната - червената, животинската от 1,29 лв. Макар, че съм правила торта трюфел и с другата сметана. Просто червената трябва да се подслади ако искаш да ти е сладко. Аз например за шоколадов ганаш не подслаждам.  Peace
Става правила с много пъти!  Peace

# 305
Аз да попитам днес ориентировъчно кога ще изнесат нещата за четвъртък? Искам от дървените играчки, но в четвъртък няма да мога, а после ще свършат сигурно. За това мисля днес  Sunglasses

# 306
  • Бургас/Пз
Някой гледа ли коледните чорапи от коледния календар, заслужават ли си?

# 307
  • Стара Загора
Аз ги харесах чорапите, но не взех. Исках да питам децата дали ще ги носят.

# 308
Животинската, 30℅, в червена кутийка от 200 мл.  Другата която е растителна, то това не е сметана, зарежи тази химия.
За жалост, карагенана е почти навсякъде.

# 309
  • Перник
Сметаната в синята кутия при мен последните няколко пъти така и не се сгъсти достатъчно. Бих, бих, тя си стоеше полутечна.  Confused
Шоколад за торти и т.н. обикновено вземам някакъв по-евтин тъмен, не готварския.

# 310
Някой гледа ли коледните чорапи от коледния календар, заслужават ли си?
На мен ми харесаха Peace Вчера ги гледах в магазина на Трапезица

# 311
Чорапките са готини, не знаех, че стават за носене след коледата Laughing мислех, че са декоративни.
Аз не взех обаче, защото ми се сториха скъпички Confused

Грабнах днес розов разклонител, сьомга филе на 22.90лв/кг, сушени сини сливи за зъбобол Mr. Green

Утре ще взема летището и едни допълнителни релси, от пистата за топчета май се отказах, че синът ми май е голям за нея Confused

# 312
  • Вестерос
Става готварския шоколад. Сметаната - червената, животинската от 1,29 лв. Макар, че съм правила торта трюфел и с другата сметана. Просто червената трябва да се подслади ако искаш да ти е сладко. Аз например за шоколадов ганаш не подслаждам.  Peace
Благодаря ти, никога не съм правила, но имам желание да опитам  Hug

Благодаря и на другите  bouquet

# 313
Здравейте, имате ли наблюдения от миналата година дали зареждат достатъчно бройки от влакчето с релсите, пистата? Да не стане като с кухните?

# 314
От влакчетата миналата година стояха и след коледа, по спомен. Все пак - не рискувайте, идете утре рано сутринта Peace

Другата седмица ще има спално бельо с коледни мотиви - по плакатите след касите Peace помня, че ги хвалехте миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт