Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 040
  • 808
  •   1
Отговори
# 285
Играчката е подходяща за 4
-годишни.

# 286
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
-годишни.

Значи няма смисъл да купувам писта за 2 годишно?  Thinking Thinking

# 287
И аз за почти 6-годишно май Thinking

# 288
  • София
Купих от прясното мляко в Лидъл, което е половин литър в кутия като от кисело мляко - ами още като го отворих имаше вкус на тръгнало към разваляне мляко. Срока на годност е до 02.12.2016, но утре вече няма да става за нищо. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ  това прясно мляко.

И аз го избягвам. Няколко пъти съм купувала и всеки път мирише ужасно на пръч.

# 289
  • Пловдив
Здравейте в Лидъл има ли  течна сладкарска сметана и ако има къде да я търся?
Има и растителна, и животинска. Растителната е 500 мл., по спомен беше към 2 лв. Животинската е 200 мл., струва 1,29 лв. Намират се при нишесте, какао, готварски шоколад...
Само да допълня, че животинската не е сладкарска, а обикновена. Трябва да ѝ се добави пудра захар, но се държи много добре при разбиване.
Може ли да покажете, за коя сметана точно става въпрос. Аз веднъж вземах една сметана 200 мл в червено бяла кутия и като взех да разбивам се пресече.

# 290
  • have faith and be patient ..
-годишни.

Значи няма смисъл да купувам писта за 2 годишно?  Thinking Thinking

аз ще купя влачке за 2,2 г девойка и то Simple Smile бяхме в един кабинет със влакче и релси , беше много впечатлена , а то дори не се движеше само ..  Sunglasses

п.п. аз взимам тази беше на витрините около млеката

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 18:06 от С. Алекс

# 291
-годишни.

Значи няма смисъл да купувам писта за 2 годишно?  Thinking Thinking

аз ще купя влачке за 2,2 г девойка и то Simple Smile бяхме в един кабинет със влакче и релси , беше много впечатлена , а то дори не се движеше само ..  Sunglasses

п.п. аз взимам тази беше на витрините около млеката
Тази сметана отдавна я няма - поне в Бургас.

# 292
  • have faith and be patient ..
тъкмо щях да дописвам ,че отдавна не съм я взимала в интерес на истината , но не съм обръщала внимание дали я има  Rolling Eyes

# 293
Няма я тази сметана, остана само онази в кутийката.

# 294
  • Русе
Скрит текст:
Здравейте в Лидъл има ли  течна сладкарска сметана и ако има къде да я търся?
Има и растителна, и животинска. Растителната е 500 мл., по спомен беше към 2 лв. Животинската е 200 мл., струва 1,29 лв. Намират се при нишесте, какао, готварски шоколад...
Само да допълня, че животинската не е сладкарска, а обикновена. Трябва да ѝ се добави пудра захар, но се държи много добре при разбиване.
Може ли да покажете, за коя сметана точно става въпрос. Аз веднъж вземах една сметана 200 мл в червено бяла кутия и като взех да разбивам се пресече.
Тази е растителната, в синята кутия
Скрит текст:

# 295
  • Вестерос
Този шоколад става ли за трюфели? И ако да коя сметана е най-подходяща?

# 296
А някъде дали има изостанал пистолетбза горещ силикон? За София питам Simple Smile

# 297
  • Пловдив
Следя темата, но не пиша. Включвам се за играчките да споделя. Моят най-малкият син беше на 2 г миналата година и му взехме влакчето с релси, дървеното. Това е единствената играчка, която се ползва почти всеки ден в продължение на цяла година. Сега ще дебна на 1.12. да взема от другия вид, заедно с паркинга, за да ги сглоби всички. То си е и до дете, реално влакчето не го ползва и с батериите даже, но много играе с него. Сега като видя каталога на Лидл и му светнаха очите пак. И най-важното е, че са сравнително здрави, а той определено не е от децата, които пазят играчки.

# 298
  • Русе
Този шоколад става ли за трюфели? И ако да коя сметана е най-подходяща?
Става готварския шоколад. Сметаната - червената, животинската от 1,29 лв. Макар, че съм правила торта трюфел и с другата сметана. Просто червената трябва да се подслади ако искаш да ти е сладко. Аз например за шоколадов ганаш не подслаждам.  Peace

# 299
  • Бургас
Момичета доволни ли сте от ски екипите?От утре (четвъртък) ги пускат:)

Общи условия

Активация на акаунт