Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 063
  • 808
  •   1
Отговори
# 270
Аз мисля , че преди десетина дена в  онлайн брошура видях Къщичка   за оцветяване и рисуване -   .

Имаше ли такава и кога  , че нещо  я пропуснах  или сега предстои , защото не я виждам никъде ,а  исках  да я взема ?

Според каталога е от 08.12. Вероятно е от стара промоция.
благодаря Simple Smile

# 271
  • Бургас
....
Взех карираната рокля,  струва ми се доста добре, чудя се дали да я нося с ръкав или без  Flutter ...
Аз днес съм с карираната рокля Flutter Отдолу съм с поло обаче, че голям студ днес. Харесва ми как изглежда, дори съм си предвидила и една жилетка в бордо, която доста си подхожда цветово с роклята, че ако съвсем премръзна да я метна и нея отгоре Crazy
Щях да ходя за пуловери за мен и девойката, но явно няма да стане, защото съм служебно затисната тия дни.
И да похваля готварския шоколад /кувертюр/ от "сладката седмица", както я наричам - този, който беше на блокчета по 200гр. Правих ганаш за заливане на торта и отделно декорации за борда на тортата. Много добре се държа, страхотен блясък, яд ме е, че не взех повече.

# 272
  • Варна
Здравейте в Лидъл има ли  течна сладкарска сметана и ако има къде да я търся?

# 273
  • Пловдив
пуловерите от вчера ли бяха... Голяма съм шматка - даже и аларма сложих, да ми звънне в четвъртък, за да ходя за пуловери Whistling

Дано има по едно еленче и за четирима ни в Пловдив-Тракия Praynig

# 274
И аз да се похваля с купен пуловер с еленче, но не съм го мерила.
Отделно ще вземаме в четвъртък от дървените играчки-торта, пица и този с рибата.Simple Smile

# 275
В четвъртък вземам поларен суитчер за мен и играчки за синковеца.
Пистата за топчета два вида ли е? така ми се стори Thinking
Нея съм набелязала и дървения паркинг ли, летището ли...ще решавам там, в последната минута. Дано се устискам и не изляза и с трите, дядо попе, и трите Joy

# 276
  • Русе
Има и растителна, и животинска. Растителната е 500 мл., по спомен беше към 2 лв. Животинската е 200 мл., струва 1,29 лв. Намират се при нишесте, какао, готварски шоколад...

# 277
teta пистата е два вида. Дано ме огрее, че иначе тотално съм назад с подаръците /заради другата тема Simple Smile/

# 278
Девил, аз сутринта тъкмо гледах из нета как вървят пистите. Тази в Лидл не ми се вижда необичайно евтина, ама сигурно е готина. Пък и с лошия опит от другата ни тема, хич не се наемам да поръчвам онлайн. Грабвам от лидълските и съм рахат Crossing Arms Whistling Ти коя от двете препоръчваш Thinking

# 279
Дървена не сме имали, старата беше пластмаса от Джъмбо.
Синът ми си избра втория вид, която се сглобява линейно и е без фуния. Другата не ми я отваря даже в каталога.

# 280
# 281
За колко големи деца ще купувате пистите?

Дъщеря ми е на 4 год. и се чудя дали ще се справя сама....

# 282
Моят е почти на 6г....началото на януари ще ги навърши Rolling Eyes

# 283
  • Бургас
Има и растителна, и животинска. Растителната е 500 мл., по спомен беше към 2 лв. Животинската е 200 мл., струва 1,29 лв. Намират се при нишесте, какао, готварски шоколад...
Само да допълня, че животинската не е сладкарска, а обикновена. Трябва да ѝ се добави пудра захар, но се държи много добре при разбиване.

# 284
Купих от прясното мляко в Лидъл, което е половин литър в кутия като от кисело мляко - ами още като го отворих имаше вкус на тръгнало към разваляне мляко. Срока на годност е до 02.12.2016, но утре вече няма да става за нищо. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ  това прясно мляко.

Общи условия

Активация на акаунт