Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 076
  • 808
  •   1
Отговори
# 255
  • Вестерос
Коледните пуловерчета ли?
И аз им хвърлих око, по-късно ще се замъкна и аз.

ПС: Тиф, подписа е уникален. Heart Eyes
Hug мерси, мила!

Дааа, коледните, много ми харесаха и сивия с еленчето, но точно онзи ден си купих нов пуловер, а нямам място в гардероба вече  Laughing Може да му кажа, че ще е коледният ми подарък  Flutter

# 256
Все ще се намери място. Wink
Смятам да обзаведа и ММ и детето.

# 257
  • Вестерос
Най-вероятно ще разчистя стари блузи, имам такива, които сигурно не съм ги носила от поне 5,6 години. Но са красиви и си ги гледам  Laughing Laughing

# 258
  • Димитровград
Някой случайно да е виждал изостанали стелки за стълби,всяка е отделно,по 15 броя в пакет за 45 лева!?
Оператора на националния им телефон ме отряза,а имам надежда да ги намеря някъде, защото тук в Димитровград до петък ги имаше.

# 259
  • София
Къщички(69.99 май беше цената)имаше поне 5 кутии

По телефона ми казват, че е изчерпана Sad Търся къщичката с 62 части, моля ако някой случайно я види някъде, да пише

Днес в 12,30 в Студентски град имаше 2 бр. къщички от 62 части. От другите имаше повече.

# 260
Някой може ли да каже за детските клинове колко са дебели и дали са ватирани newsm78. Ако си заслужават ще отида да ги видя.
Купих си кафемелачка Blush да си правя пудра захар.

# 261
  • София
Взех си слушалки, но много мис стягат и ще ги връщам.

# 262
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, леле като чета Лидл с тези къщички можеха да си избият половината месец.
А тези, които ги продават в ОЛХ може ли да са служители от магазина, защото това да има по 2 бройки от нещо не е за първи път

# 263
  • София
Дали с кафемелачката ще може да се меля морска сол? Имам чувството, че ръчните мелачки се развалят от морската сол. На мен две ми се развалиха и реших, че може да е от солта - превъртат и не мелят.

# 264
  • Бургас
не вярвай на телефона , по-вероятно е тук да ти се получат нещата Simple Smile ако някоя добра душа ти го купи и  прати
п.п. някой купи ли панталонки или клин днес ? достатъчно ватирани ли са ? аз не можах да ги дочакам и напоръчах от други места дебелички долнички и клинчета , така , че май ще пропусна .. ама са сладички и ме е яд че ги пускат толкова късно  Rolling Eyes
Термопанталонки купих аз. Много ми харесаха, добре са ватирани. Клиновете не одобрих, стават за вкъщи само.
Купих от детските пуловери, за дребния, за каката и за мен  Mr. Green

# 265
mrs.sixty, не съм сигура в кой от лидл-ите я гледах..или във Велинград, или в Разлог...на клиентския телефон пробвахте ли?
Бургас, в Мол Галерия имаше от този модел лампи на петъчната разпродажба Peace

Пробвах на клиентския номер, цитирах градовете, които ми споменахте, но казаха, че ако е минал повече от 1 м от момента, в който лампата е била в промоция, е изтеглена от магазините и отказаха проверка.

Ако някой случайно я е виждал тези дни(както в Мол Галерия), моля да сподели.

# 266
  • София
Къщички(69.99 май беше цената)имаше поне 5 кутии

По телефона ми казват, че е изчерпана Sad Търся къщичката с 62 части, моля ако някой случайно я види някъде, да пише

Тази вечер в ЛИДЛ - Овча купел имаше доста розови къщи,
от другия вид също имаше, както и пиратски кораб. Имаше
и един магазин, този от 99.99 лв.

# 267
  • Русе
Дали с кафемелачката ще може да се меля морска сол? Имам чувството, че ръчните мелачки се развалят от морската сол. На мен две ми се развалиха и реших, че може да е от солта - превъртат и не мелят.
Мелила съм 2 пъти в моята. Не е Лидълска(20 годишна Мулинекс). И пудра захар си меля 2-3 пъти годишно. Жива и здрава си е(пу-пу) Laughing

Леле, слушалките били от днес. Не знам защо съм се заблудила, че са от четвъртък. Поръчах на познати да купят за подарък за РД на дъщеря им. Дано хората не са така заблудени като мен и са видели.

# 268
И аз да споделя - имам доста дрехи и бельо от Лидл. Като се замисля, сигурно половината ми гардероб е от там. За обувки  и обаче много рядко. Имам само маратонки , когато пуснат някоя марка.
Взех карираната рокля,  струва ми се доста добре, чудя се дали да я нося с ръкав или без  Flutter Червената също ме привлича, но да не ставам алчна все пак  Crazy
Четох, че обсъждате едни черни дънки... ами като ги обух, бяха супер. На обед вече бях отслабнала... в коленете.  Laughing
От хоби комплектите също съм много доволна, но добре че ММ не видя касовата бележка...
Днес пак бях там, но предвидливо пропуснах средните щандове, чеее....  Whistling

# 269
  • Пловдив
Аз пак да попитам- има ли останали пирографи?

В Люлин има над 20 бр. - преди половин час.

На Вардар също имаше много пирографи

Поне 20 пирографа имаше в Пловдив, Филипово  Peace

Общи условия

Активация на акаунт