Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 079
  • 808
  •   1
Отговори
# 210
Ами до ютийте видях едни роботи-кръгли и са като тези за почистване на под , вместо прахосмукачки. Видях цена от 55 лв над тях и доста ми хареса цената де. Бяха в кутии бе роботи прахосмокачки , това беше поне за мен. Нямах време да разглеждам и мисля ,имаше няколко бройки и си мисля дали да не взема за подарък на майка ми. Знам , че тези машинки са скъпи , ама... това в Лидл срещу Централна баня в София .

# 211
Ами до ютийте видях едни роботи-кръгли и са като тези за почистване на под , вместо прахосмукачки. Видях цена от 55 лв над тях и доста ми хареса цената де. Бяха в кутии бе роботи прахосмокачки , това беше поне за мен. Нямах време да разглеждам и мисля ,имаше няколко бройки и си мисля дали да не взема за подарък на майка ми. Знам , че тези машинки са скъпи , ама... това в Лидл срещу Централна баня в София .
Роботите са по 199 лв., аз честно казано съм доста разочарована според мен не се справя добре  Crossing Arms

# 212
  • Вестерос
Аз се чудя защо никой не пише, то имало нова тема с 15 страници  Crazy

# 213
  • София
Да знаете дали има останали инхалатори в Габрово?Някой да е виждал днес.вчера...?
Ако не намерите в Габрово, може да поръчате от София, Западен парк - имаше поне 10 бр.

# 214
  • Пловдив
Как се сменя пълнителя на силиконовия пистолет, примерно е останал с брокати и искаш да сложиш обикновен.
Оставяш го да загрее и с въртеливо движение издърпваш пръчката.
Като сложиш новата, в началото тече разтопения силикон от първата Peace

Някой спомена, че имало от по късите пръчки... В Пловдив-Тракия не видях от тях в петък, а искам Sad

# 215
Видяла си цената на нещо друго, роботите бяха по 199.

# 216
Знам , че толкова писахте , че са. Но аз дори поотворих едната кутия , поразгледах и повъртях-роботчето си беше, чак толкова не съм отнесена. Погледах и цената няколко пъти-55 лв. Бях насложила други неща в количката , имах около 100 лв и бързах, трябваше да ги остявам да ми стигнат парите. Учудих се ама толкова беше със сигурност, но пък е невероятно и затова тук питах. Сигурно е така, ама като 55 лв видях там точно над кутийте , може и аз да не съм добре нещо (( Купих и една кутия дървена  с коледни играчки от слама направени някъде 50 бр.за 7лв. Харесаха ми , ама не се лъжете , по тях има брокат и се рони направо с червения взех. 

# 217
http://broshura.lidl.bg/854961ad-5dbf-4559-9777-8b70ed7c95d8/html5.html#/10

На 11стр. е робота - 199 лева.

На 55 лева е уреда за почистване с ултразвук, който също е объл...

# 218
  • Бургас
При нас имаше чернопетъчно разпродажби на нехранителни стои и въпросното "роботче" го имаше и при нас, но то си е едно старо, дето беше май с кърпи или нещо от сорта, не съм се заглеждала специално Peace

От късите пръчки за силиконовия пистолет си се вредих (то аз споделих де), но свършиха бързо Peace

# 219
Момичета, коя къща за кукли е по-добра и има ли я някъде в Бургас?

# 220
  • София
Аз пак да попитам- има ли останали пирографи?

# 221
  • София
Аз пак да попитам- има ли останали пирографи?

В Люлин има над 20 бр. - преди половин час.

# 222
Момичета-HELP!  Praynig
Има ли читаво кисело зеле в ЛИДЛ? (или нейде из другите вериги)

# 223
Има...в буркани от 1 кг. Нарязано има и само листа...

# 224
Има...в буркани от 1 кг. Нарязано има и само листа...

Мноого благодаря за бързия отговор! Hug
(нали не е с лимонтозу...пробвали ли сте го?)

Общи условия

Активация на акаунт