Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 079
  • 808
  •   1
Отговори
# 240
  • до най-прекрасния мъж
На гърба на кутията на бонбоните пише около 22 порции по 11 грама. Преди час и малко бях до Лидл и обърнах една кутия да проверя.

# 241
  • София
От серията Deluxe по празници пускаха шоколадови кремчета в стъклени чашки по 4 лв. Имаше и бели с кокос, мока и още някакви видове. Днес видях същите на вид и цена, но бяха някакви странни - тъмен шоколад, с портокалов вкус и с чили. Нямах време да ги оглеждам добре. Някой обърнал ли е внимание дали има млечен шоколад с лешници като при предишни промоции?

# 242
Някъде в Пловдив дали останаха панталони? Заплеснах се нещо и ги пропуснах, като ходих ooooh!

# 243
Къщички(69.99 май беше цената)имаше поне 5 кутии

По телефона ми казват, че е изчерпана Sad Търся къщичката с 62 части, моля ако някой случайно я види някъде, да пише

# 244
  • София

По телефона ми казват, че е изчерпана Sad Търся къщичката с 62 части, моля ако някой случайно я види някъде, да пише

Вчера наобяд в Люлин имаше 5-6 розови къщи и две други, май къщата на Доли пишеше.

# 245
  • have faith and be patient ..
не вярвай на телефона , по-вероятно е тук да ти се получат нещата Simple Smile ако някоя добра душа ти го купи и  прати
п.п. някой купи ли панталонки или клин днес ? достатъчно ватирани ли са ? аз не можах да ги дочакам и напоръчах от други места дебелички долнички и клинчета , така , че май ще пропусна .. ама са сладички и ме е яд че ги пускат толкова късно  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 10:14 от С. Алекс

# 246
  • Перник
В събота при нас имаше от всички рокли, но най-малкият размер беше 38. Наложих на себе си синята, синът ми заяви, че приличам на чистачка, мъжът ми се съгласи, и си останах без рокля. 38 и без това щеше да ми е голяма  Mr. Green
Сдобихме се с кафемелачка, сега трябва да започна да купувам кафе на зърна.  ooooh!
Миксер за кафе и пистолет за силикон нямаше, но пръчки имаше в изобилие. От дървените играчки бяха останали някакви дребосъци.

# 247
  • Вестерос
Сутринта минах набързо и видях блузите дамски, харесаха ми, сега трябва да убедя мм, че имам точно нужда от една червена с let it snow  Laughing Laughing

# 248
Коледните пуловерчета ли?
И аз им хвърлих око, по-късно ще се замъкна и аз.

ПС: Тиф, подписа е уникален. Heart Eyes

# 249
  • София

В Лидъл Люлин днес сутринта имаше няколко със сигурност.

# 250
здравйте!
не мога да ви насмогна  Heart Eyes Blush
Нали щеше да има дървена кухня в промоцията от 1ви ак не се лъжа, в някаква празнична брошура  Rolling Eyes
сега разгледах актуалната има доста дървени игри/играчки, но кухня не видях  Rolling Eyes

# 251
  • София
Някой да се интересува от дамски туристически обувки 40 номер? Чисто нови, необувани. Много са хубави, за жалост не ми стават, а не мога да ги върна, защото са купени отдавна. Реших да попитам тук, преди да ги пусна в продавалника.

Скрит текст:

# 252
Inna_78  bouquet
Много благодаря bouquet Писах им, обадих се втори път и пак твърдят, че нямат бройки. Информацията ми била грешна Twisted Evil
М@йната им! Ще взема от Хиполенд, ако трябва, щом Лидл отказват да им дам 70лв

# 253
 Аз мисля , че преди десетина дена в  онлайн брошура видях Къщичка   за оцветяване и рисуване -   .

Имаше ли такава и кога  , че нещо  я пропуснах  или сега предстои , защото не я виждам никъде ,а  исках  да я взема ?

# 254
  • Велико Търново
Аз мисля , че преди десетина дена в  онлайн брошура видях Къщичка   за оцветяване и рисуване -   .

Имаше ли такава и кога  , че нещо  я пропуснах  или сега предстои , защото не я виждам никъде ,а  исках  да я взема ?

Според каталога е от 08.12. Вероятно е от стара промоция.

Общи условия

Активация на акаунт