Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 831
  • 808
  •   1
Отговори
# 780
  • have faith and be patient ..
teta75  Joy
п.п. и аз чакам анти-разстройство рецепта

# 781
RosMar , чай от кората на нар съм правила веднъж, детето имаше от дрисливия вирус. Но не помня какво що. Четох от нета как се прави. Не че той го пи де Mr. GreenТака се случи, че имах тогава нарове под ръка, но май може да се изсушат корите и после пак да се прави, когато не им е сезон. Също чай от джоджен помага.

Ау, и други желаещи...ами като не помня, бе момичета...то тогава ми беше на зор. В нета ще има инфо, надявам се Embarassed

# 782
  • Sofia
За нас естествено не е останал кинетичен пясък.....Току-що ми се обади ММ. Дали има в Надежденските Лидл-и някое знае ли?  Tired

Аз бях в 9 ч в Лидл до Бели Дунав и имаше останали два, като аз взех единия.

Та в 9 ч почти нямаше места на паркинга. Даже не знаех какво пускат днес, отидох за къщичката за кукли, на която й се чудех от поне две седмици. Като влязох в магазина се чудех дали не раздават нещо безплатно. Ако на някой му трябва, в този Лидл има останали доста къщички, пиратски кораб, дървени влакчета, низанки, играчката за баланс, дървените кафе-машини и миксери.

Якетата и апреските даже не ги погледнах, защото си имаме и не исках да ме сбутат с корема, но като бях на касата чух, че хората се оплакват, че всичко вече е свършило, останали само някои разопаковани неща.

# 783
Аз в 8:40 някъде взех последните момичешки апрески 21 номер. Най-голямата тълпа беше при панталоните за ски. Останалите неща дори не ги загледах.

За другата седмица нищо интересно. Имам единия комплект прибори за хранене от 2г, доволна съм.

# 784
  • София
Ох, защо не прочетох по-рано за къщите за оцветяване. Много неудобни кутии за носене, купих 2 и как ги занесох до вкъщи бутайки количка с едната ръка само аз си знам. Но пък си заслужава, като знам как ще грейнат очичките от радост.
RosMar, не се надявай на кой знае какво. Тази къща я имаме от миналата година. Сглобена си е адски нестабилна в основата/то си е картонена де/. А като влязат и двамата ми малчугана вътре и като се сборичкат направо си променя формата и е пред разпадане. Общо взето да е стояла 2-3 дни разгъната. При нас интереса към нея не бе голям. Аз май бях по-ентусиазирана когато я купувах.
Дано при вас се хареса.
Тази сутрин в Лидъл-Дружба-София в 8.30 нямаше вече от кинетичния пясък. Тези пак се изложиха с количествата. Тази година тази верига ми е голямо разочарование.  #2gunfire

# 785
  • София
Корите на нара не ги ли обработват, като тези на лимоните и портокалите? Може би, ако е внос, за да издържи повече.  Иначе и аз четох в нета за чай против разстройство от кори на нар. Мисля, че и сок помагаше за затягане.

# 786
  • Щастлива мама на 3 слънца
Ох, защо не прочетох по-рано за къщите за оцветяване. Много неудобни кутии за носене, купих 2 и как ги занесох до вкъщи бутайки количка с едната ръка само аз си знам. Но пък си заслужава, като знам как ще грейнат очичките от радост.
RosMar, не се надявай на кой знае какво. Тази къща я имаме от миналата година. Сглобена си е адски нестабилна в основата/то си е картонена де/. А като влязат и двамата ми малчугана вътре и като се сборичкат направо си променя формата и е пред разпадане. Общо взето да е стояла 2-3 дни разгъната. При нас интереса към нея не бе голям. Аз май бях по-ентусиазирана когато я купувах.
Дано при вас се хареса.
Тази сутрин в Лидъл-Дружба-София в 8.30 нямаше вече от кинетичния пясък. Тези пак се изложиха с количествата. Тази година тази верига ми е голямо разочарование.  #2gunfire
Взимам всяка година За дни става на кашони

# 787
Мнение за акумулаторната метла от брошурата за следващата седмица?

# 788
Корите на нара не ги ли обработват, като тези на лимоните и портокалите? Може би, ако е внос, за да издържи повече.  Иначе и аз четох в нета за чай против разстройство от кори на нар. Мисля, че и сок помагаше за затягане.

И аз това се сетих...обработват ги най-вероятно. Може да се измият с четка хубаво, знам ли. В такъв случай си джараме на чай от шипки, те поне са брани в гората от нашия дядо Laughing

# 789
Здравейте!
Ей днеска просто лудница. Като недогледала, че магазина работи от 08:00 в 07:50 се строихме с детето пред вратата с засилка  Mr. Green. Една жена стоеше отпред и ни гледа сеира. Идеята да отидем с него да мери Апрески да не купувам наслуки. В крайна сметка заведох го на градина връщам се след точно 10 мин и отпред вече беше манифестация.
В крайна сметка като влязох взех апрески два поредни номера да видя кои ще му станат, ски яке и панталон. Като премерим ще видим кое остава. Апреските изглеждат добре направени.

# 790
  • have faith and be patient ..
аз пък мисля , че не количествата са малко , а интереса по-скоро е голям .. аз преди в лидъла като се сетя по колко време стояха и бебешките дрехи и всичко си залежаваше .. преди като ходих сутрин бях почти сама в магазина , а сега е някаква лудница колкото и рано да отида .. рекламата и по ТВ си казва думата , ние тук също помагаме  Peace

# 791
Абсолютно няма начин да се строя в седем или осем часа пред магазина да взема една от двете бройки от нещо си там. Има достатъчно нормални магазини, където постоянно може да си напазарува човек. Не си заслужава. Взимам от там нехранителни стоки само ако са ми харесали, докато пазарувам храна за вкъщи.

# 792
И 3 дни да изкарат къщите, пак ще са доволни децата. Моите деца не пазят, но племенниците си пазят много нещата и при тях може и повече да изкара.

Малкия след като изкара повече от 2 часа с апреските вкъщи, да споделя, че въобще не са му изпотени краката, а само топлички. Надявам се и навън да са така.

milittana ако така и така минаваш от там в 8ч., защо да не влезеш

# 793

milittana ако така и така минаваш от там в 8ч., защо да не влезеш
Защото има луда блъсканица и защото няма как в 8 сутринта да си пазарувам спокойно това, което съм си наумила да взема като продукти, а и съм на работа, та трябва да ги мъкна до там. Преди година-две ходих сутрините специално до там, взимах си някои неща, но беше много спокойно. Сега това стълпотворение ме отказва категорично.

# 794
Абсолютно няма начин да се строя в седем или осем часа пред магазина да взема една от двете бройки от нещо си там. Има достатъчно нормални магазини, където постоянно може да си напазарува човек. Не си заслужава. Взимам от там нехранителни стоки само ако са ми харесали, докато пазарувам храна за вкъщи.

+1.

Взимала съм бельо два пъти от Лидл. Едните комплекти са пълен боклук. След 3-4 изпирания им излязоха ластиците, разшириха се и ги изхвърлих. Вероятно причината е прането на 60 гр, но не съм обърнала внимание какво пише на етикета. Но дори да е посочено по-малки градуси, още по-зле. Вторите, които взех края на септември т.г. са супер и съм много доволна. Пак тогава взех и суитчър, който вече е на топчета и ми е неприятно да го нося дори вкъщи. Бях се засилила за кожени ръкавици, дамски комплект и органайзер тази седмица - пълна скръб са. Е, как да отида, да се наредя в 8.00 пред магазина? А и все пак ходя на работа. Освен това ми прави впечатление, че лека полека вдигат цените на хранителните стоки и в момента мога да кажа, че в нашия квартал са едни от най-високите. Може би детските и бебешките им неща си заслужават, но нямам наблюдение върху тях. От дамските съм разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт