Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 829
  • 808
  •   1
Отговори
# 765
Маминки от шапките за най-малките за момичета дали има останали някъде..При нас няма Sad Звънях на телефона на лидл да поръчам и дамата на телефона беше супер груба и ми затвори като и казах че искам да поръчам.Търся светло розовата

# 766
Ох, защо не прочетох по-рано за къщите за оцветяване. Много неудобни кутии за носене, купих 2 и как ги занесох до вкъщи бутайки количка с едната ръка само аз си знам. Но пък си заслужава, като знам как ще грейнат очичките от радост. Купих и апрески за малкия, вече един час ходи с тях в къщи и не ми дава да му ги събуя, сигурно са му много удобни.
Голяма лудница беше и в нашия Лидл за ски якетата. Добре, че не ми трябват.
От другата седмица съм си набелязала само дъските за рязане, тези нали не са стъклени?

# 767
  • София
За нас естествено не е останал кинетичен пясък.....Току-що ми се обади ММ. Дали има в Надежденските Лидл-и някое знае ли?  Tired

# 768
  • have faith and be patient ..
.... сега прегледах пак каталога - еми от бебешките космонавти имаше и едно сиво на сребърни звездички от миналата година, а в брошурата го няма....

ами няма как да включат в каталога тук таме останали неща от миналата година , и аз си видях прасковеното гащеризонче миналогодишното и пак ми стана много сладко Simple Smile) видях,че едното от новите модели е с пингвини , моята щурачка щеше да е много доволна Simple Smile но не взех , отразих къща , фулмастери , пясък и много много други неща  Mr. Green

п.п. момичета , тези нарове какво ги правите ? отрязох и изчистих един , събрах плодчетата в чаша .. как по дяволите да изтискам сока? със хаванчето за счукване на подправки ли ?  Mr. Green

# 769
Аз ги стискам като портокали.

# 770
с какво ? на цитрус преса ли ?

# 771
Да. Разрязвам по средата и на цитрус пресата.

# 772
Моите деца ги ядат така...никога не стискам нара

# 773
  • Велико Търново
И моите деца го ядат както е, иначе от Лидл имам една ръчна сокоизтисквачка, която става и за меки плодове. Пробвала съм, става идеално за нар.

Днес ходих за къщичка, наистина много неудобно за носене, добре че бях с кола.

# 774
ами то аз и така пробвах , но ми беше много досадно , с тези постоянни дребни семки , все едно калкан чопля   Mr. Green

# 775
Нара си го ядем така, за децата понякога го слагам в блендера с други плодове.

# 776
Те се ядат Simple Smile Сдъвчи ги

# 777
  • Асеновград
ами то аз и така пробвах , но ми беше много досадно , с тези постоянни дребни семки , все едно калкан чопля   Mr. Green
Става и на сокоизтисквачката.Щом са ти наронени пускай в нея.Тази есен всичкия нар ми се напука още недобре узрял и така ги цедих преди да са се развалили.

# 778
Нара-роня зрънцата в купичка и синът ми ги яде с лъжица  Mr. Green
Аз го консумирам не така изискано обаче Naughty режа и направо гриза, вземам сока и плюя семките hahaha Mr. Green

И пазете корите от нара-против разстройство Laughing

# 779
teta75
Скрит текст:
И пазете корите от нара-против разстройство Laughing
Кажи моля те, какво и как ги правиш?

Общи условия

Активация на акаунт