Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 701
  • 808
  •   1
Отговори
# 15
Еха, имало нова тема. И азчакам да намалят маслото, че сладки ме чакат, но в краен случай ще купувам от другаде.

# 16
Да ви кажа честно от няколко месеца насам следя какво пускат при нас и какво в другите държави. Ами имам чувството ,че на тях пускат хубавите неща и после за нас каквото остане. Всичката техника изглежда отваряна и с подбита опаковка. Смачкани кашони и непълна номерация на дрехи. Ето и сега с апреските -пак по същия начин. Първо ще са някъде другаде и накрая за нас каквото остане, по средата на сезона. Така е и в други магазини- например H&M. Много харесвам Лидл и редовно си пазарувам,ама много е гадно това отношение към нас

# 17
Само да кажа, че миксерчето от Джъмбо в сравнение с Лидълското си е направо подигравка. Имам и двете. Лидълското е от сигурно 3г вече. Време му е за смяна,че децата му поизкривиха пръчката,но моя мъж го поизправя и пак го вкарва в експлоатация. Ако са останали бройки на следващото пазаруване ще си купя.
Краве масло и аз искам. Последно купих Хармоника от К с доста голям % намаление от цената, но последните две седмици все нещо забърквам и свърши.

# 18
Дървените кукли (комплект от 6бр от - мама, тате, баба, дядо, момиченце и момченце - някакви отзиви, каква големина са?

Те не са ли от 24 този месец?
Да де....това е утре Laughing

# 19
  • София
Според мен са мноооого мънички куклите, като знам колко са малки мебелите.  Tired
Аз ще им взема май само комплект пица и торта, а и един кинетичне пясък.  Sunglasses
Апрески отдавна купих на децата, хич не мога да ги чакам Лидл.......

# 20
  • на последния етаж
Уф, много неща ми допаднаха от настоящата брошура. Халатите от каква материя са, знаете ли?

# 21
На пипане поне бяха добре.

# 22
От четвъртък в Била ще има масло Дойче маркенбутер, 250 гр за 2.89 лв. И на мен ми се иска по-голямо намаление, но....

# 23
  • София
Предишните години всяка седмица в някой магазин имаше масло по 2.00-2.30 немско. Тази година максимумът е бил 2.85 в Кауфланд...

# 24
Добре, че още не ми се налага да купувам детски играчки и тази седмица портфейла ще отдъхне  Mr. Green

За съм котешката тоалетна да влезе в черния списък, направо е ужасна!

# 25
  • Асеновград
Имам въпрос към тези които са ползвали хоби комплектите. http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50150 Кой от трите варианта е подходящ за изработване на коледни картички? Така както аз ги виждам, май всеки е от определен тип неща.Единия само стикери а другите два от различен тип хартии и картони. Права ли съм? И ако е така тогава трябва да взема поне два комплекта, един стикери и втори от картоните и хартиите, за да стане това което ми е необходимо.
Втория въпрос http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50156 Тези комплекти за моделиране , изискват ли много умения и време за да направи човек нещо с тях.
На практика трябва да изработя нещо за коледен благотворителен базар за детската градина на малкия.И се чудя кое би ми било по подходящо, така че да не ми отнеме прекалено много време. На практика ще трябва да го правя на работа , така че да не вижда малкия и да не "помага".

# 26
Голямото масло Пилос /250 гр./ дали е било скоро намалено? Вкъщи свърши и искам да се заредя, особено сега, като предстоят празници, ще е нужно.
Не са го намалявали скоро, дано предстои.

# 27
Да ви кажа честно от няколко месеца насам следя какво пускат при нас и какво в другите държави. Ами имам чувството ,че на тях пускат хубавите неща и после за нас каквото остане. Всичката техника изглежда отваряна и с подбита опаковка. Първо ще са някъде другаде и накрая за нас каквото остане, по средата на сезона.
Ние сме по-малък пазар...естествено не сме им приоритет Sunglasses
Обсъдите ли, че ще има 25% намаление на пресните плодове петък, събота и неделя

# 28
  • Русе
Може в Германия да се е вдигнала цената на маслото. newsm78 Не съм се сещала да питам сестра ми.
Както писах - последно масло на цена около 2 лв. по големите магазини имаше през септември. После имаше дълъг период без промоции и отскоро започнаха отново, но с 1 лв. отгоре.

# 29
  • Beyond the stars
Имам въпрос към тези които са ползвали хоби комплектите. http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50150 Кой от трите варианта е подходящ за изработване на коледни картички? Така както аз ги виждам, май всеки е от определен тип неща.Единия само стикери а другите два от различен тип хартии и картони. Права ли съм? И ако е така тогава трябва да взема поне два комплекта, един стикери и втори от картоните и хартиите, за да стане това което ми е необходимо.

И аз ги чакам, ама като гледам май са отделно  Peace Ще ги видя на живо дали си заслужават.
Иначе за материали за картички можете да видите в Jumbo и:
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт