Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 124
  • 808
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте...дали еспресо машината ,която е само днес на промоция си заслужава ...

# 196
Здравейте...дали еспресо машината ,която е само днес на промоция си заслужава ...

Има опция да я върнете в едномесечен срок, без обяснения. Има и 3г. гаранция предполагам, както другите уреди от Лидл. Така че..вие си решавате.

# 197
  • София
Моля някой осведомен да ме светне за батериите.  bouquet
Дали ще може да се зарежда смартфон и цената изгодна ли Е? 2600 mAh за 15 лева  newsm78
Слаби са Peace
Аз имам 5200 от лидл за 20 лв.

Ох, спести ми 15 лв.  Mr. Green Че и големите слушалки искат и двамата, поне за това ги разубедих.

# 198
Външни батерии провери ли в Емаг и другите онлайн магазини как вървят? Сега може да има намалени покрай черния петък...
Моята е плоска, ярко зелена-от предно пускане в Лидл...

# 199
  • София
Външни батерии провери ли в Емаг и другите онлайн магазини как вървят? Сега може да има намалени покрай черния петък...
Моята е плоска, ярко зелена-от предно пускане в Лидл...

Абе скъпички са по-силните - над 40 лв. Ще чакам тези от Лидл, на са им спешни на децата, по-скоро са глезотийки.

# 200
  • на Земята
Да знаете дали има останали инхалатори в Габрово?Някой да е виждал днес.вчера...?

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 13:16 от kikitooo

# 201
  • Вече на светло в София
Някой има ли отзиви за загряващите стелки от новия каталог? Гаранция имат ли? Как се настройва топлината?

# 202
  • Пловдив
Как се сменя пълнителя на силиконовия пистолет, примерно е останал с брокати и искаш да сложиш обикновен.

# 203
Търся кафемелачка, че реших да си купя. Някъде в София да сте виждали останали?

# 204
  • София

Младост 4 на А. Москов има достатъчно бройки до стилажа с вино.

# 205

Младост 4 на А. Москов има достатъчно бройки до стилажа с вино.
Мерси bouquet

# 206
  • София
Пирографите свършиха ли вече? В смисъл дали са търсена стока, или още има ? newsm78

# 207
Някакви отзиви за мъжкото термо бельо от другия четвъртък? ММ най-сетне се реши да си купи

# 208
Някой купи ли си от роботчетата да сподели вършат ли работа. Днес бях в този до банята, но бързах, не огледах всичко. Имаше от коледните бисквитки, роботите, ютии, стикерите , играчките , но не видях термометъра и инхалатора. Загледах се в тези роботи 55 лв и се чудя за майка ми за подарък дали ще върши работа ,че не е добре жената. Пистолети и там др. неща коментирани тук ги видях. Рокли и клинове и бельо нещо не видях. Имаше промоция на кафявите мъфини(кексчета)  от топлата витрина и си взех доста , че са ми любими на 75ст. май бяха. Бисквитките коледни с бадеми на 2.99 не знам това промоция ли е , взех и от тях , но нещо са ми твърди и канелата ми е в повече. Някой , ако е взимал тези роботи да сподели, моля!

# 209
Кои роботи за 55 лв?

Общи условия

Активация на акаунт