Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 038
  • 808
  •   1
Отговори
# 405
  • Велико Търново
Отзиви за гръцкия зехтин 5л, който ще е от понедленик? Ето този.

# 406
  • София
Малееее, следващата седмица ми идва да изкупя целия каталог Simple Smile Много добри попадения има!

Кутиите за бижута има ли някой да си е купувал?

# 407
  • Пловдив
Аз ще ходя за портфейл.Чаршафите...пише фин и мек бархет...?

# 408
Бархетните чаршафи са жестоки, прала съм ги на 95 градуса в пералнята и не мърдат, а са дебели и мекички, нищо общо с боклуците, които продават през годината...откога ги чакам!
Искам да си взема, ма вие ще ги изкупите, знам аз...не трябваше да пиша  hahaha

# 409
  • Пловдив
Бархетните чаршафи са жестоки, прала съм ги на 95 градуса в пералнята и не мърдат, а са дебели и мекички, нищо общо с боклуците, които продават през годината...откога ги чакам!
Laughing благодаря!
Тия с ластика и те ли са добри?

# 410
Долни не съм взимала, но съм чела и добри, и лоши отзиви, явно зависи от партидата
Решавай на място

# 411
  • София
Отзиви за гръцкия зехтин 5л, който ще е от понедленик? Ето този.

Зехтина е много добър, и цената този път - също.

# 412
# 413
  • Велико Търново
yovanka благодаря, точно заради цената му питах, че излиза много изгодно.

# 414
Laughing благодаря!
Тия с ластика и те ли са добри?

О, бархетни ги препоръчвам с две ръце и с два крака Peace

Какви с ластици-за долни ли говориш. Препоръчвам само бархетните - а те са плик с калъфка, без долен.
Долните всеки да си гледа и да си преценява, но те не са бархетни Peace

# 415
  • Русе
Тези от ЛИДЛ се подиграват с нас. Не, че ще си купя Глюхвайн, но снощи гледах немската брошура. Там това вино струва 0,79€, намалено от 0,99€. В нашата брошура е намалено от 4,99 лв. на 4,29 лв.  ooooh! Дори в БИЛЛА е по-евтино.

Мъжките портфейли дали са хубави? До сега дали са ги пускали от естествена кожа? Май само от изкуствена съм виждала newsm78 ММ има нужда от нов и отдавна се каня да му подаря.

# 416
  • София
Мъжкият портфейл е на доста сериозна цена. В Арт 93 чистата кожа, доста по-функционален е под 20 лева. Сигурна съм, че в Германия е 7-8 евро, някой ако може да го провери  Tired

# 417
  • Русе
Мъжкият портфейл е на доста сериозна цена. В Арт 93 чистата кожа, доста по-функционален е под 20 лева. Сигурна съм, че в Германия е 7-8 евро, някой ако може да го провери  Tired
Не съм виждала до сега толкова евтин портфейл в тези магазини Shocked Сега отворих и сайта им. Започват от 25 лв.

# 418
  • София
Редовно пускат 50% намаления. Иначе са над 30 лв там

# 419
Влизам да се извиня - долните чаршафи наистина са от бархет и те.  Embarassed като бързам да пиша, без да чета, така става. Моля да ме извините.
За първи път виждам долни с ластик от бархет в Лидл. Ако са като горните, обезателно ще взема и от тях. Peace

Общи условия

Активация на акаунт