Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 966
  • 808
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Току-що се връщам от ЛИДЛ - Овча купел. Отидох да си купя
чаршафи за спалнята, нямаше никакъв интерес към тях. Взех
два чаршафа с размер 140-160/200 и като се прибрах, веднага
премерих на моята спалня, която е с размер 160/200. Чаршафът
е леко голям и стои доооста свободно. Имайте предвид обаче, че
моят матрак не е много висок, да е най-много 18 см. Въпреки това
не препоръчвам вземането на по-големия размер чаршафи.
Иначе самата материя е много приятна, ластикът е по дължина
на целия чаршаф.  Peace

# 556
  • В една слънчева къща...
Имам бархетен комплект от миналата година, но по спомен беше 100% памук. Тези като чета май не са същите, а исках да взема още един. Моля ако някой може да сравни и да ме насочи - дали е по-лошо качеството от миналогодишните?

# 557
Някой има ли впечатления от мултифункционалното ренде, което е от утре в брошурата? Дали са го пускали преди? Прилича на рендето на Бьорнер, но цената е пет пъти по-ниска.

Ако питате за това: http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=51041 е абсолютно безполезно. Аз имам от 7-8 години, в Холандия живеех и си го купих, използвано е 2 пъти и то неуспешно, не знам дори защо още ми е в шкафа.  Peace

# 558
И аз имам, но е детски-с колите.  100 процента бархет си беше тогава. за сегашните писаха по-назад, че са само 70 процента памук Peace

# 559
  • София
Търся комплект само дървени релси за влакче в някой от магазините в София? Благодаря!

# 560
  • Вестерос
Моят матрак е широк 200 имам от лидл чаршаф и от кауфланд също и двата големия размер и си става точно, трябва да стоят според мен опънати

# 561
  • София
Имам бархетен комплект от миналата година, но по спомен беше 100% памук. Тези като чета май не са същите, а исках да взема още един. Моля ако някой може да сравни и да ме насочи - дали е по-лошо качеството от миналогодишните?

Нямам от миналогодишните, но на тези пише 100% памук,
чист, фин бархет.

# 562
Бархетните комплекти се перат вече. Mr. Green
На каблешков имаше интерес още в 7.30ч. към тях. Simple Smile
Имам бархет от предна промоция, но преди повече от 2 години. Наистина чаршафите са 100% бархет, нямам обаче калъфки за да сравня. Но чаршафите станаха на топчета и се отпуснаха, така че смятам наличието на малко полиестер  ще подобри качеството. Peace
Взех от сините и от лилавите - не са 100% памук. Peace

# 563
Въпросът беше за горният чаршаф с калъфката Peace
Долният разбрахме, че е чист бархет, за разлика от горният май Peace

Да потвърдя написаното от Палечка - да, стават малки топченца, просто мъха отгоре се събира в топчета. но са си все така мекички и топлички.

# 564
Прочетох коментарите по - нагоре и мисля за спалня 164 на 190 да взема долен чаршаф 140/160/200. Пък да видим

# 565
Някой има ли впечатления от мултифункционалното ренде, което е от утре в брошурата? Дали са го пускали преди? Прилича на рендето на Бьорнер, но цената е пет пъти по-ниска.

Ако питате за това: http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=51041 е абсолютно безполезно. Аз имам от 7-8 години, в Холандия живеех и си го купих, използвано е 2 пъти и то неуспешно, не знам дори защо още ми е в шкафа.  Peace

Peace
Няколко такива са ми минали през главата, през кухнята, де.

# 566
  • Сливен
двойния комплект с еленчетата е 63% памук,37% полиестер.

# 567
  • София
И аз имам, но е детски-с колите.  100 процента бархет си беше тогава. за сегашните писаха по-назад, че са само 70 процента памук Peace
Меко е бельото. Вече изпрах варианта с винените звездички. Не се сви и запази формата си.
(Много ме дразнят усукванията след пране.)

# 568
  • Плевен
Може ли мнение за покривката?  Бях си взимала от магазин уж хубава, а вече е на петна и всички течности попиват Sad

# 569
  • София
двойния комплект с еленчетата е 63% памук,37% полиестер.

Надявах се на 100% памук.... поне на чаршафите, така пише. Жалко....

Общи условия

Активация на акаунт