Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 974
  • 808
  •   1
Отговори
# 630
.. Прочети има тема във форума за правене на кисело мляко с такива машини..
[/quote]
Адриа, не успявам да я открия тази тема, може ли линк тук или на л.с.?

# 631
[/quote]И на мен..😉

# 632
  • София
Здравейте, имате ли наблюдения от минали години върху бебешките космонавти? Ок ли са? Тази година Лидл много се изложиха с момичешките якета:( и се чудя дали поне космонавтите ще са хубави.
Тези от миналата година бяха много хубави, но тънки. Отдолу обличах Лидлски суитчър от тези с пухкавата подплата и ватирано долнище и чак тогава гащеризона. Но си изкарахме зимата с него и бях много доволна. За четвъртък съм се заканила да купувам и за тази зима. Нещо разцветките не ми харесаха, ама.... Simple Smile

# 633
И на мен..😉
[/quote]
[/quote]
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=513066

# 634
  • have faith and be patient ..
 да си повторя питането от преди - този кинетичен пясък , нещо като моделина ли представлява ?

# 635
  • Beyond the stars
Минахме набързо вчера, че исках чаршафи сиви, ама естествено нямаше - от другите видове , колкото искаш  Tired
Оборудвахме половинЪТ с още една пижама - само да кажа, че са доста различни от тези преди няколко седмици. На тези горнището ми се струва по-хубаво, ама пък долнището на предните беше бархетно, мекичко и топло, а сега е малко чаршафено  Laughing Ама важното е ,че той е доволен.
И рендето взехме ама сме го строили за новата къща, та не знам кога ще дам отзиви  Mr. Green

# 636
Аз заради метрото не стигнах снощи до Лидл, сутринта ми беше студено ииии ако има чаршафи за мен, ще ме чакат  Crossing Arms

# 637
  • Пловдив
Изпрах снощи червения долен чаршаф от бархет и пусна червено на цветоулавящата кърпичка. На 60С. Явно наистина е от 100% памук, доста е измачкан.

# 638
Здравейте, мами ! знаете ли, от кой номер започват бебешките ботуши. по точно се интересувам за номера 19 или 20 Simple Smile

# 639
  • Бургас
Здравейте, мами ! знаете ли, от кой номер започват бебешките ботуши. по точно се интересувам за номера 19 или 20 Simple Smile
То си пише, ама за по-лесно ето:

С мека и топла подплата
    Стелка с алуминиев слой за запазване на топлината
    Различни размери:
    – за момичета
    1) 20 – 24
    2) 25 – 29
    3) 26 – 29
    – за момчета
    1) 20 – 24
    2) 25 – 29
    3) 26 – 29

Тоест по един модел само от момчешките и момичешките ще го има в 20 номер - виж в брошурата или в нета кои точно са двата модела отбелязани с номер 1 Peace

# 640
Много съм доволна от уреда за правене на кисело мляко.

# 641
  • Перник
Шаранът чака да го напълня, така че отзиви ще имам утре  Laughing Миналата година взехме пак от Лидл, опаковката беше същата и беше хубав, надявам се и този да е.

# 642
  • София, Манастирски ливади
Някой питаше за бебета. Днес имаше в Младост-Атанас Москов розови и едно синьо Simple Smile Шаран и аз взех, доста се борих докато  го нарежа на котлети. Сега отлежава в прясно мляко Mr. Green

# 643
  • София
За бебетата аз питах. Благодаря на всички за информацията. Видях ги в магазина на Сливница. Simple Smile

# 644
Момичета, да ви попитам за отзиви за мъжките кожени ръкавици http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=51095 и дамския домашен комплект http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=51228. Ръкавиците мисля да взема за подарък на баща ми и искам да са качествени, а комплекта за себе си и ме интересува става ли да се използва като пижама?

Шаран взех още в неделя, сега търся рецепта за готвенето му довечера Wink

Общи условия

Активация на акаунт