Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 924
  • 808
  •   1
Отговори
# 645
В Ринг мол дали ще намеря микровълновата фурна от тази седмица?

# 646
  • Бургас
Дамският комплект си е точно пижама, според мен, само дето са се объркали в превода май. Защото за домашен комплект е абсолютно тънък и непригоден, а при положение, че има мъжка пижама в същата промоция, то това си е точно дамския еквивалент Peace Иначе е много приятен на вид и като материя Flutter

# 647
  • София
Дамският комплект си е точно пижама, според мен, само дето са се объркали в превода май. Защото за домашен комплект е абсолютно тънък и непригоден, а при положение, че има мъжка пижама в същата промоция, то това си е точно дамския еквивалент Peace Иначе е много приятен на вид и като материя Flutter
Баш си е домашен комплект с тази жилетка, ама незнайно защо го пускат декември. Две поредни години го хващам в Гърция първата седмица на септември и все му се чудя.

# 648

Благодаря, ще мина довечера да го видя, дано има останали.  Laughing

Скрит текст:
Баш си е домашен комплект с тази жилетка, ама незнайно защо го пускат декември. Две поредни години го хващам в Гърция първата седмица на септември и все му се чудя.

Аз съм харесала белия (а може и да е екрю, ще видя на място довечера), който не е с жилетка, а си е блуза.

# 649
  • София
Мъжките кожени ръкавици в никакъв случай не струват толкова. Аз съм купувала за 15-17 лв истински хубави ръкавици. Тези са груби, от едната страна е велур. Не бих дала толкова пари за тях.

# 650
Шаранът стана много вкусен,с плънка от ориз,лук,доматки и подправки.Не е мазен и не мирише на блато,препоръчвам го.

# 651
Мъжките кожени ръкавици в никакъв случай не струват толкова. Аз съм купувала за 15-17 лв истински хубави ръкавици. Тези са груби, от едната страна е велур. Не бих дала толкова пари за тях.

А от къде си взимала? Баща ми видя брошурата и каза, че са му харесали на снимката, за това реших да му ги купя. Но ако са груби и некачествени, няма смисъл. Гледах в един софийски МОЛ днес и там са такива цени 25-30 лв и пак не са целите кожени.

# 652
Здравейте, преди време бяха пуснала електронен термометър на марката Медисана, който мери и температурата в ухото. Не мога обаче да сменя режима от мерене на челото към мерене в ухото. Някой може ли да съдейстеа, че съм изхвърлила упътването?

това се случва ,чрез натискане на копчето непосредствено след включването на термометъра , има звъков сигнал и тогава веднага натискаш копчето , на екрана символите се сменят със звуков сигнал , прозореца за смяна е отворен за няколко секунди Simple Smile изпуснеш ли момента трябва да го чакаш да загасне и да опиташ отново при следващото пускане  Peace

Някой по-назад питаше за детските космонавти - имаме от миналата година, много топъл, с полар отвътре, аз лично съм доволна от него. Ще го доизносваме тази зима Peace

и на мен много ми харесваше миналогодишния , имахме този розово - прасковения Simple Smile))) но шушулката абсурд да се напъха в него отново , чудя се дали да не купя пак , но имаме подарък друг вид космонавт , така ,ч е може би ще пропусна , освен ако не срещна някой намален на 15 лв.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Благодаря!

# 653
  • Асеновград
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=51165 Гел флумастерите пускани ли са досега и дали са хубави? От гел химикалките им съм много доволна и се чудя дали и флумастерите си струват.

# 654
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=51165 Гел флумастерите пускани ли са досега и дали са хубави? От гел химикалките им съм много доволна и се чудя дали и флумастерите си струват.

Нямам спомен, поне аз не съм купувала...но предполагам ще са качествени, както са например флумастрите джъмбо размер на 3.50 лв Peace

# 655
Има такова понятие – дневна пижама, има хора, които си стоят и през деня с пижама, когато са вкъщи.

# 656
  • София
За Ринг мол не знам,но в Люлин днес имаше 1 останала  Peace

# 657
  • Асеновград

Нямам спомен, поне аз не съм купувала...но предполагам ще са качествени, както са например флумастрите джъмбо размер на 3.50 лв Peace
Благодаря, прочетох за джъмбо размера и съм ги предвидила за малкия, от гел флумастерите имах предвид да си взема за мен.Ще преценям на място.

# 658
Има такова понятие – дневна пижама, има хора, които си стоят и през деня с пижама, когато са вкъщи.
Белият ми хареса, но при нас имаше много малко бройки и от него нямаше S. Така че си тръгнах без да купя.

# 659
За Ринг мол не знам,но в Люлин днес имаше 1 останала  Peace
Благодаря. В Ринг мол имаше цели 2 и аз взех днес едната. Но ми направи впечатление, че кашоните и на двете са някак подлепвани допълнително, сякаш фурните са били разопаковани веднъж. Дано не са дефектни и върнати.....Както и да е, аз само я купих, но не съм я пробвала - през уикенда ще направя това. Като първо впечатление не мога да видя книжка с инструкции, дано не съм права и е под уреда или в него, че иначе ще звъня да изисквам. Дано да е хубава, че и цената и си я бива - колкото три обикновено микровелета струва.

Общи условия

Активация на акаунт