Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 868
  • 808
  •   1
Отговори
# 750
  • София
В 7,31ч ски якета за големи момчета вече нямаше. Взех космонавт за малката (98/104), дори не знаех, че има този размер и се чудех дали 86/92 няма да й е малко.... newsm78 Метнах я на яслата и ходих в новия Лидл в Младост. И там нямаше големи якета, лудницата беше пълна, все едно без пари ги даваха! Затръгвах си намусена и случайно в коша с преоценените стоки попаднах на едно 146/152, без опаковка, захвърлено безстопанствено там. Та, благодарение на мърлявщината на българина се сдобих с яке за единия ми син и съм доволна!
.... сега прегледах пак каталога - еми от бебешките космонавти имаше и едно сиво на сребърни звездички от миналата година, а в брошурата го няма....

# 751
  • София

Laughing Laughing Laughing
Аз съм инкогнито

# 752
  • Пловдив
При нас на ботушите нямаше никой, избрах си спокойно едни 32 номер за синчето. Хора имаше около ски дрехите и блузите.

Взех фулмастери, но не виждам сив цвят вътре, а при нас много се харчи този цвят. Миналогодишните сякаш имаха сиво Rolling Eyes Взех два комплекта от тях, че да имам.

Благодаря за отзивите на гел фулмастерите - много им се чудих, и аз взех един комплект, но ако са като пастели, и аз май ще ги връщам. Не съм ги отваряла newsm78 Panayotu, би ли споделила много ли са меки, как пишат и т.н Praynig

Нар взех на 70ст/бр., но как е отвътре...довечера ще разбера..

Кинетичен пясък взех със замъка, отворих го там да го разгледам - две пакетчета са мътре-телесно и резидаво, ваничката и формичките. Чудя се обаче дали моя ще си играе с него - на почти 6 години е Thinking

Клементини на 1.44лв имаше, но довечера ще пратя ММ да купи  - да ги въртим на лидълската центрофуга Grinning

Много те моля би ли ми снимала комплекта с кинетичния пясък какво съдържа поне да го видя, че ние искахме такъв, но не можахме да се доредим.

# 753
  • Пловдив
Май др.седмица нииищо интересно  Thinking

# 754
Мога да го снимам, но не мога да го кача...няма регистрация в сайт за снимки. Rolling Eyes
Съдържа всичко, което е на картинката
- голяма пластмасова ваничка с размерите на кутията/лилава/
-две пакетчета с пясъка
-валяче
-формичките от кутията

Аз пак да кажа - кинетичен пясък не е ли като лунен пясък? newsm78 Ако са еднакви, по детските магазини ще има вероятно...

# 755
  • Перник
Май др.седмица нииищо интересно  Thinking

Ахам...

Моят син имаше лунен пясък на 3-4 годишна възраст и много си играеше с него. И не се тревожете - прахосмуче  се идеално от килими  Grinning

# 756
А детски полари защо няма? Нали други години ги пускат със ски екипировката, аз ли нещо съм проспала  newsm78

# 757
  • Бургас
И при нас беше лудница, но на мен тази година (като никой път) не ми трябваше нищо от ски нещата, та пропуснах блъскането. Взех къщичка за подарък на една девойка, но замисляйки се как моят като я види и ще почне да вие "Искааааам, искаааам пъъъък", защото още помни как аз му бях направила къщичка голяма картонена за игра (е, бързо сравнително ѝ мина модата и накрая като ме ядоса собственоръчно я разкъсах и ѝ скачах отгоре като луда Embarassed) и предната година доста мрънкаше за лидълските, като ги видя. Та тази година, викам, айде и на него ще взема. Ама как се мъкнат пешком тез ми ти огромни 2 кутии от хлъгащ се картон, без никаква дръжка и в добавка с торба с покупки - не питайте! Маркери дебели и аз взех, но за мацката само, че нашите отпреди са си читави още. От гел-"фулмастрите" имаме също и са си точно дебели пастели, за офис или фино писане и оцветяване изобщо не стават. Просто не се цапа ръката при рисуване и като вземат да свършват се завърта корпуса и излиза по-навън самият пастел.
От кинетичния пясък бяха останали 3 бройки 10 минути след отварянето. Поне от изкараните навън, а дали имат още не знам. Изрових и едни боксерки за половинката от тези, дето похвалихте. Едва намерих М-ка от сивите, а исках на раенца. Добре че една жена дойде да си прибира мъжа, дето ровеше и избираше и той, та не му одобри избора "Ма тез на черга мязат беее" и му върна раиранките в купчината. Те пък бяха М-ка и веднага ги забърсах и изчезнах Mr. Green

# 758
  • Sofia
Какво ще кажете за мултифункционалния кухненски уред? Някой ползвал ли е такова нещо?

# 759
Апреските подобни ли са като тези от Колев&Колев?

# 760
Апреските подобни ли са като тези от Колев&Колев?

Подобни са....само дето кожата не е естествена Mr. Green

...и на много други по магазините са подобни. Ботуши като ботуши, кво им се чудите се чудя пък аз Rolling Eyes

Брадата, разсмя ме..доста картинно разказваш Laughing Къща картонена купувах миналата година, обрах погледите в рейса с тая голяма кутия....брей...викат...някой много ще е слушал.....и цъкаха с език..тц..тц hahaha Добре, че поне е леко...Седя два месеца и диването я разруши, не я е оцветявал, само се мушеше вътре кат лалугер Mr. Green

# 761
  • Перник
Какво ще кажете за мултифункционалния кухненски уред? Някой ползвал ли е такова нещо?

Не съм ползвала подобно нещо, но ми се струва твърде скъп, а и не ми се вярва да върши всичко описано еднакво добре  newsm78

# 762
На Колев не са всички от ест.кожа,както и да е!Стават само за игра навън/в снега/,влезе ли се в затворено помещение,крачето се изпотява и спарва!
http://www.k-k.bg/362071#

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 12:40 от Dkoki

# 763
Аз от лидълските апрески не съм доволна. Две години имаше синът ми. Ходи с тях на училище и след това на пързалката за час.Прибираше се с доста мокри отпред на пръстите чорапи. Дали пропускат или е било потно, не разбрах.

# 764
На Колев не са всички от ест.кожа,както и да е!Стават само за игра навън/в снега/,влезе ли се в затворено помещение,крачето се изпотява и спарва!
http://www.k-k.bg/362071#
Така е...ние само навън ги ползваме. На градина ходим. За у-ще не са подходящи.

Общи условия

Активация на акаунт