Проблемът с "късната" мъжка девственост и неговото решение

• 33 574
  • 261
  •   1
Отговори
# 105
Ами направили сте компромис явно.Или стандартите ви са ниски. Или не сте добра партия за заможен красавец.

# 106
мда, взимаш си заможен красавец и когато добрите му качества свършат до стотинка-хвърляш го и си взимаш нов. Да ви имам критериите за партньор в живота- и двете неща "заможен" и "красавец" може да са с доста кратък срок на годност

# 107
хе-хе Laughing сигурна бях, че ще ми кажеш, че не съм достатъчно красива и това ми е проблемът Simple Smile

Но целта ми не беше да ми обясняваш аз каква съм, просто всички факти, които имаме пред себе си оборват твърдението ти, че парите са важното за всички. Че дори и за повечето.

# 108
Умението да правиш кинти обикновено е за цял живот.

# 109
Умението да правиш кинти обикновено е за цял живот.
умение да прави кинти и заможен не са синоними, поне докато са млади. При младите "заможен" обикновено значи, че тати може да прави кинти , ама той е женен

# 110
Ами направили сте компромис явно.Или стандартите ви са ниски. Или не сте добра партия за заможен красавец.

Или просто има хора с други цености.  newsm78

# 111

Или просто има хора с други цености.  newsm78

Човек обикновено търси най-доброто за себе си, без значение дали става дума за мъж или нова пералня. Въпросът е колко и как се котираш. Щото не ми казвайте, че не бихте предпочели бъдещия ви мъж да е красив и богат в допълнение към всичко останало. Би било лицемерие. Не е въпрос на ценности. Става дума за това как човек се котира на пазара за булки и младоженци. Там красивите и богатите са с предимство както винаги.

# 112
  • sofia
Ще добавя няколко неща, провокиран от коментари в темата:

.... Примерно с някое момиче прекарваме време заедно, шегуваме се, приятно ни е, усещам, или си мисля, че усещам някаква искра, а когато намекна, че искам не само приятелство, изведнъж става дистанцирана. И като се замисля после стигам до извода, че може просто да е търсела внимание от някой мъж, но нищо повече, а аз си правя някакви илюзии. Права е и една от коментиращите, която казва, че разтягам прекалено много нещата и момичето вече не може да ме възприеме като мъж, също че успехът не идва с велики любовни обяснения, поне не в началото, а с флирт. ...........
 Колкото и да са важни характер, ценности, общи интереси, не събуди ли един мъж желание в жената, не го ли вижда като сексуален партньор, нещата няма да се получат.

Мисля, че отлагането на секса след първата-втората среща е проблемът.
С мъжа ми сме си говорили и ми е споделял, че лимита му третата-четвъртата среща....ако до тогава не стане нещо, си остават приятели. Това е неговият личен опит.
Трябва да действаш още в началото, "назлъндисването" не помага. Ако "момата" се дърпа, може малко да отстъпиш, но малко. Повечето се дърпат щото някой така им казал и да не си помисли мъжът, че са "лесни". То търсенето на внимание от мъж е точно желание за секс, няма какво да се лъжем. Просто предхождащата игра не трябва да трае твърде дълго. Трябва да си хем настъпателен, хем да не отблъскваш с това настъпление.
В последното си изречение си много прав и точно със секса се тръгва, пък после ако си допаднете - добре.

# 113
Става дума за това как човек се котира на пазара за булки и младоженци. Там красивите и богатите са с предимство както винаги.

През цялото време се опитвам да обясня, че хората се сбират с подобни на тях и как се котират богатите и красивите няма никакво значение за по-обикновените, защото те няма да се смесят с тях. Ето това е - да си дадеш реалистична оценка и да се насочваш към жени или мъже от твоята категория. Много пъти тук са писали мъже с невероятни претенции към жените, но те самите - нищо особено. И като ги питат съфорумките какво точно търсят, следва снимка на Мила Кунис или някой подобен бонбон, ама също така да е скромна и разбрана, с добри доходи и да прави мусака. Сигурна съм, че и за автора има подходящи жени, просто все си избира такива, които не са за него.
Колкото до приятелството - много е неудобно от гледна точка на жената, когато разбере, че някой, който е смятала просто за компания, всъщност е искал връзка. Някои мъже считат, че като им приемаш поканите за кино и кафе и си приказваш с тях, значи непременно ги харесваш, а то не е така. Единственото, което можеш да кажеш, е да си останете приятели, макар че повечето пъти изобщо не искаш и приятелството.

# 114
  • Наблизо
Става дума за това как човек се котира на пазара за булки и младоженци. Там красивите и богатите са с предимство както винаги.

През цялото време се опитвам да обясня, че хората се сбират с подобни на тях и как се котират богатите и красивите няма никакво значение за по-обикновените, защото те няма да се смесят с тях. Ето това е - да си дадеш реалистична оценка и да се насочваш към жени или мъже от твоята категория. Много пъти тук са писали мъже с невероятни претенции към жените, но те самите - нищо особено. И като ги питат съфорумките какво точно търсят, следва снимка на Мила Кунис или някой подобен бонбон, ама също така да е скромна и разбрана, с добри доходи и да прави мусака. Сигурна съм, че и за автора има подходящи жени, просто все си избира такива, които не са за него.
Колкото до приятелството - много е неудобно от гледна точка на жената, когато разбере, че някой, който е смятала просто за компания, всъщност е искал връзка. Някои мъже считат, че като им приемаш поканите за кино и кафе и си приказваш с тях, значи непременно ги харесваш, а то не е така. Единственото, което можеш да кажеш, е да си останете приятели, макар че повечето пъти изобщо не искаш и приятелството.

Много точно казано! Naughty Като жената не му е от неговото ниво,колко и да е по досаден и да се прави на мъжкар,още повече ще отврати.
Момчето явно наистина е с ниско самочувствие,обаче се опитва да се докаже и да си го вдигне тичайки по много по-вървежните от него мадами и после реве,че те били повърхностни и харесвали мачовци.

Иначе е много гадно така...с приятеля.Честно казано е много по-лесно да си само с приятел с мъж,с иначе харесван мъж,защото той обикновено! знае къде е и какво може да му върже и какво не и не е опрял да се прави на ''приятел'' за да докопа някоя.

# 115
Много е важно как ще си поискаш. Най-добрият вариант е всъщност да не се налага да си искаш а направо да си вземеш. Обаче за да имаш успех е нужно да приличаш на чистонова стодоларова банкнота и да имаш от същите в джоба. В противен случай трябва търпение и дипломация като идеята е да оставиш дамата с впечатлението, че да си легнете е нейно хрумване.
оф, ще повърна
сори, не можах да се сдържа

моля ти се, не го слушай тоя, ако почнеш от началото с лъжи и манипулации, до леглото ще стигнеш, но до по-далече не, а ми се струва, че ти се иска връзка и нормални отношения, да не вземеш да се вържеш на някакви писания на псевдо-мъже

хе-хе Laughing сигурна бях, че ще ми кажеш, че не съм достатъчно красива и това ми е проблемът Simple Smile
Но целта ми не беше да ми обясняваш аз каква съм, просто всички факти, които имаме пред себе си оборват твърдението ти, че парите са важното за всички. Че дори и за повечето.
по-голяма грозотия от тебе не съм виждала, да знаеш Wink

# 116
моля ти се, не го слушай тоя...

Малко се съмнявам, че тоя всъщност е тая. Изключително много ми напомня на една потребителка, чийто ник не помня, но се представяше за бисексуална фотографка и на аватар имаше снимка на кльощава жена с асиметрична прическа. И мисля, че поне половината неща си ги измисля.

# 117
така, така, съмнителна е работата много, неадекватни изплясквания има колкото искаш, имам и такива спомени от преди  Laughing

# 118
Пълна луна, в условието на задачата не е казано, че за нещо повече от легло става дума.

# 119
Да бе, верно ли?  Laughing
 ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт