Проблемът с "късната" мъжка девственост и неговото решение

• 33 648
  • 261
  •   1
Отговори
# 150
Добре, 3 срещи са недостатъчни. Интересно ми е, след колко срещи решаваш, че си го опознала и си готова да отвориш краката.

# 151
Има един тип мъже, които са доста ограничени откъм осъзнаване на поведението си. Когато са в компания по не се забелязва, но при среща - държат неадекратно. Или мълчат или приказват без да спрат. Сваля жена, а тя се чуди дали току-що не са я обидили...Ако случаят е такъв - психотерапия трябва, а не гадже.

# 152
Колко срещи са нужни за да не звучи неуважително? Нали си наясно, че един мъж те кани на срещи понеже иска да те чука?
Какво иска той слабо ме е интересува. Трябва ли да лягам веднага?  Joy
Човече, няма писани закони при тия неща. Различно е.
Някой може и на втората, други на осмата. Имам позната шест месеца го е размотавала. Сега са женени, имат деца.

Елора, кому е нужно насилие? Приеми го като комплимент.

Ти сериозно ли? Естествено говоря за ситуация в която що годе за пръв път срещам човека. Но дори и при втора среща такива изрази недолюбвам. Просташко е.

# 153
Сексът не подлежи на стриктен правилник: Точно 3 срещи, точно 5 срещи и прочие. Става, когато и двамата го поискат и спонтанността на ситуацията е подходяща. Аз не си представям как отиваме, примерно, на ресторант на третата среща и аз си знам, че ето днес ще се чукаме, резервирал е хотел - значи да ям по-лека храна и да си нося резервни гащи в дамската чантичка.  hahaha Ужас. Тези неща са най-готини, когато назреят по-постепенно и избухнат спонтанно.

А, ако някой дойде и ми заяви, че искал да ме чука без да съм му показала с нищо, че го приемам за повече от приятел, ще го изгледам странно, ще се разхиля, защото ще ми напомни на сваляча от някой Американски филм и внимателно на заден ход ще се измъкна от срещата. Ама че тъп съвет. Коя жена действително пуска на подобно директно селско предложение? Някоя, която като цяло търси точно секс и само секс, и нищо друго. Авторът изглежда доста по-интелигентен и не му пасва подобна девойка. Той си търси момиче за връзка, не за дефлорация. Да не говорим как щом е девствен за него е в пъти по-добре да попадне на една идея по-внимателен човек, а не на "мъжеразбивачка".

# 154
Колко срещи? Много време заедно по-скоро, отколкото брой срещи. 6 месеца му трябваха на мъжа ми например. И аз като Елора да кажа- той може да иска много неща, за мен е важно аз кога ще поискам. Да не съм подписала договор да си давам пеперудката на всеки, който си иска хаха

# 155
  • София
Ами, то и в съвсем обикновени двойки много често, да не кажа – почти винаги, се стига до момента, в който единият изтъква, че в еди-кое-си направление е повече от другия, директно или индиректно, гласно или негласно – според мен, този момент е неизбежен, ако напрежението ескалира, а това няма как никога да не се случи между партньорите в една двойка. Не е болка за умиране, си мисля аз, има далеч по-сериозни поводи за дрязги и изстиване в отношенията. Peace

Смея да твърдя, че съм си намерила мъж точно по мярка и като изключим физическата сила, във всяко друго отношение сме равни. Естествено, че има неща, в които единият е по-добър от другия и обратното, но разликите са в пренебрежимия минимум и така се чувстваме добре. Пък и досега не съм чула спор от типа: "Аз мога да сменям гума/програмирам/карам по-добре!" "А аз пък мога да готвя/пиша/рисувам по-добре"  Laughing

И за да не съм съвсем оффтопик, пак да си кажа на автора да не се прави на нещо, което не е. Жените не сме толкова тъпи, колкото някои "мъже" си мислят.

# 156
Елора, кому е нужно насилие? Приеми го като комплимент.
Дори аз, със скромните ми 25 години, съм наясно, че това звучи трагикомично ...
Ако беше така, то едва ли щеше да има и мъж, и жена с по-дълга връзка от месец-два забавление Whistling
Да не говорим, че никоя уважаваща себе си жена, не би легнал с някого, който й говори подобни неща, пък ако ще да се познават от 10 години ...
Това звучи толкова плиткоумно и евтино, че дори ако мъжът до мен го каже в момент, в който е усетил, че бих приела и по-мръснишки приказки, накрая пак ще си я кара я на сухо, я на ръчна ... Sick

# 157
Колко срещи? Много време заедно по-скоро, отколкото брой срещи. 6 месеца му трябваха на мъжа ми например. И аз като Елора да кажа- той може да иска много неща, за мен е важно аз кога ще поискам. Да не съм подписала договор да си давам пеперудката на всеки, който си иска хаха

Мариано, ти ли си ма?  Joy

# 158
Добре, 3 срещи са недостатъчни. Интересно ми е, след колко срещи решаваш, че си го опознала и си готова да отвориш краката.

Няма бройка. Имам чувството, че някои мъже не могат да схванат, че в отношенията няма цифрови параметри. Няма "10 критерия, на които трябва да отговаря Той", няма "брой срещи преди да си легнем", няма "минимална заплата и квадратура на имот, които трябва да има мъжът Х, за да хване жена с Y сантиметри, Z килограми и A/B/A пропорция".  Laughing Сигурно ще е много по-лесно с цифри, ама жените не функционират така.  hahaha

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 15:37 от Априлска вълшебница

# 159
Подкрепям Адри, не му трябва да е с изкуствено високо самочувствие. Писах му лични, имам поне 3 братовчеда, единия е на 37, другите на 33, 28. Сигурна съм че е девствен, опитвала съм мн пъти да го запознавам, казваше когато завърши ще си намери, сега работи в Австрия и не е успял да се пребори със комплексите си. Мн е стеснителен, а другите горките са пълни и се комплексират.

Много ме дразнят следните неща в един мъж на 1 или до 3 среща: да ме пита кои са ми любимите секс пози, защото вече съм се доказала като познавачка, или е  курвар или перверзник. Да ме пита колко гаджета съм имала, да говори за бивши( един бивш имах и се съмнявах дали ще издържи да се разделим, постоянно казваше че и бившата го наранила, аз като съм огнен знак съм била лоша като нея, пълни буламачи дрънкаше), да ме пита за това, да е срамежлив и да гледа не мен а в пода от срам, или да оглежда други жени, да се фука колко му е заплатата, абсурд пък ако ми гвори за религия, болести, окултни и много лични неща, как имал две прераждания и врачката му казала че ще се ожени еди кога си. Също и за политика. По всички теми досега съм се убедила че може много да харесаш мъжа много,  но ако е на противоположно мнение или мрази арабите и всички мюсюлмани, пък аз се оказвам мюсюлманка например е кофти. Ще се ядосам и няма да му дам никакъв шанс. Най- отвратителното нещо за мен са трима вида мъже... единия докато бях сгодена ме преследваше, отказвах му и пак същото говедо, другия се потеше по- зле от Веско Маринов, уж много се къпеше но обличаше старите потни дрехи. Мързел. Третия само от учтивост му благодарих в работата, а той си помисли да действа, влезна в интимното ми пространство докосна ме по бедрото и ми каза буквално: " Нищо не съм направил кой знае какво, ти ако си с мен да видиш, как ще ходим на екскурзии, ще се забавляваме". Идеше ми да повърна. Отвърнах му че още не го познавам, да се въздържа. Изобщо имам опит с различни типове мъже които нямат точния подход към жените.
 А това с колко жени е бил и какво е самочувствието му личи първите минути от срещата. Ако ме гледа като че ли не е виждал друг път жена също ще ми е неприятно. По отношение на родители съм била голям свидетел как едни родители от инат, а други защото не желаят снаха от другата вяра разбиват живота на синовете си. Единия от тях се самоуби, другия още е сам. Просто не трябва да спираш да опитваш.

По въпроса със секса там също не трябва да се бърза, показваш нервност и припряност. Трябва първо да я впечатлиш.Мм с гордост помни случката която ми беше мн комична, срещнал първото ми гадже, била съм на 18 години. Не бях готова да му се отдам и след като разбрах че е  бройкаджия и докато е бил на екскурзия ми е изневерил. Та въпросния мъж казал на мм че съм мн свясна ии единствената която не му е пуснала, да не ме изпуска. Щях да се пукна от смях като ми разказваше. В последатвие и мм се увери че не съм от лесните,  2 месеца чаках и следях дали не пише на други момичета, писах мо под друго име в фейса но той отвърна че има гадже и след проверката се стигна до  3 база. Wink Дано съм била полезна. bouquet

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 21:56 от Анонимен

# 160

Мариано, ти ли си ма?  Joy
ха-ха не съм, явно не сме толкова рядко явление Wink Иначе за 20 години брак любимият си навакса добре тия 6 месеца суша- аз доста си падам по секса , само дето не си лягам при първа команда и си лягам с когото аз искам, а не с който си поиска или го очаква от мен. Ами искал бил, очаквал бил- то и аз очаквам да ме носят на ръце и да ми свалят звезди- ако не може- да си мастурбира там, няма да му преча

# 161
Шест месеца! Неоправдано дълъг срок, както и да го погледнеш.

# 162
В последатвие и мм се увери че не съм от лесните,  2 месеца чаках и следях дали не пише на други момичета, писах мо под друго име в фейса но той отвърна че има гадже и след проверката се стигна до  3 база. Wink Дано съм била полезна. bouquet
Това за мен е прекалено. В началото всеки партньор заслужава да се подходи към него с някакво доверие. Бих се обидила ужасно, ако някой ме пуска през филтриращи програми, тестове и изпитания и ме проверява като пъдар. Камо ли да ми пише от фалшиви профили да ме "тества". Stop 

Всеки си има критерии и малко или много опипва почвата да провери как реагира в различни ситуации възлюбения преди да се хвърли с двата крака и напред с главата, но... чак пък.

# 163
Шест месеца! Неоправдано дълъг срок, както и да го погледнеш.
от моя гледна точка не е дълъг- правилата за пропълзяване в моите гащи ги определям аз. Няма никакви установени норми за това как хората да провеждат сексуалните си контакти. Това, че много жени се чувстват задължени да "пуснат" в някакви срокове или при определени условия- той ми бил платил вечерята, па ми подарил цветя, па ми се молил, па му посинели топките. Аз мога и сватба да поискам, че да пусна- въпрос на самооценка и самоуважение.И никой няма право да ми се оплаква-все пак не съм го вързала и с пистолет до главата да го принудя да прави каквото прави. Всичко си е доброволно и с песен.

# 164
Хубаво правила, но на каква логика са подчинени? Според мен подобни постановки са плод на ниско самочувствие.

Общи условия

Активация на акаунт