Знаете ли кого видях?! - тема 30

• 198 013
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Днес Ася Капчикова в мол Парадайс  Simple Smile
Как е с новите бомби? Rolling Eyes

Ами, тя беше с кожено яке и не се виждаше. Беше в Зара със слънчеви очила  Grinning

# 346
  • София
Преди малко видях Варсамов от "Фермата" в МОЛ София. Возеше се на ескалатора, носеше кутии с пица, облечен като за фитнес. С него имаше и жена.
Загледах го в гръб, защото има доста белези отзад на главата. Все едно усети погледа ми, обърна се и очите ни се засякоха. Стана ми неудобно, че го зяпам и се обърнах... та, това е, нищо особено. 

# 347
Е нормално е да зяпаш темето на човека пред теб. Защо не му смигна  Wink ?

# 348
  • София
Е нормално е да зяпаш темето на човека пред теб. Защо не му смигна  Wink ?
Много съм срамежлива.  Blush
 Joy
Скрит текст:
Всъщност, не бях зад него на ескалатора, а на горния етаж на една опашка, да си платя вноската по един кредит.  hahaha

# 349
  • София
Преди няколко месеца бях на сватба и когато ние излизахме от църквата, влизаха гостите на друга сватба. Доста хора, които чакаха отпред, се втурнаха да се ръкуват с един от гостите на другата сватба. Беше ми много познат, но не се сетих откъде. Вчера го видях в "Бригада нов дом"- шефът на бригадата, която прави ремонтите. Беше много стилно облечен.

# 350
Караджов е симпатяга. Wink

# 351
  • София
Миро дето спечели нам кой си Биг Брадър. На Иленка вече бившия мъж. Аз и друг път съм го засичала. Усмихнат и любезен мъж. Днес му бях клиент. Но няма да напиша какъв е бизнеса му. Няма да улеснят жълтите паразити.

# 352
Жълтата преса одавна вече знае за новото му начинание  -кебапчийницата  https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … auu9urq8qd9R0E1wA

# 353
  • гр.Пловдив
Заради скандала с болницата, заради зоопарка, заради разкопания ни град и какво ли още не.   Peace

Ъхъ,и заради това,че изпоизволни маса кадри в общината,кадърни инженери с по 20 г. стаж ги изрита като помияри и си назначи свои хора..,леле колко клетви е изял тоя,незнам ,ако всичко го стигне дали ще остане нещо от него и от цялата му фамилия,които са се вкопчили като пиявици ..ама тя катафалката ремарке няма.. newsm47

# 354
  • София
Да. Направи ми добро впечатление. Беше усмихнат, ръкува се с някакви хора, с които явно се познаваха. Изобщо изглеждаше свежар.

Скрит текст:
Вярно се казва Караджов, забравих му името. Blush

# 355
  • Rock & Roll feeling ...
Миро имаше кафе на Витошка, какво е станало с него ? След Елена мисля,че имаше още един брак и с тази жена се е развел,така ли ?

# 356
Деян Топалски в мола на Цариградско с много бременната си приятелка. Той е симпатичен, има хубави очи.

# 357
Миро имаше кафе на Витошка, какво е станало с него ? След Елена мисля,че имаше още един брак и с тази жена се е развел,така ли ?
Мисля, че жена му беше бременна и имат дете. Дали са се разделили не знам. И аз съм му била клиент, приятно е мястото.

# 358
Да. Направи ми добро впечатление. Беше усмихнат, ръкува се с някакви хора, с които явно се познаваха. Изобщо изглеждаше свежар.

Скрит текст:

Караджов по БТВ сега

# 359
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:
Караджов по БТВ сега

Да, същият мъж е.

Общи условия

Активация на акаунт