Знаете ли кого видях?! - тема 30

• 198 029
  • 746
  •   2
Отговори
# 360
Деян Топалски в мола на Цариградско с много бременната си приятелка. Той е симпатичен, има хубави очи.
Приятелката онази от тези непознатите, дето се жениха по телевизора,забравих и името, ли е или е следваща?
Тази имам предвид, вярно че Гергана беше.

# 361
  • София
Деян Топалски в мола на Цариградско с много бременната си приятелка. Той е симпатичен, има хубави очи.
Приятелката онази от тези непознатите, дето се жениха по телевизора,забравих и името, ли е или е следваща?
Тази имам предвид, вярно че Гергана беше.

Не е тя.  Simple Smile http://www.novini.bg/news/401738-%D0%BC%D0%BC%D0%B0-%D0%B1%D0%BE … D0%BA%D0%B0).html

# 362
Аха, нова е. Мерси. Simple Smile

# 363
  • Berlin
Юлиана Дончева и малкият.

# 364
Люси Дяковска вчера на откриване на състезание по карате. Пя химна и го обърка. Laughing

# 365
Илияна Йотова -вчера в магазин Jysk  Младост

# 366
Жълтата преса одавна вече знае за новото му начинание  -кебапчийницата  https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … auu9urq8qd9R0E1wA
Статията е пълна с грешки, но друго ми е любопитно - авторката Моника Василева дали е същата Моника, която се изявява в "Папараци"? Rolling Eyes

И за да не е спам: Енчо Керязов в заведение. Възпитан мъж.

# 367
Маги Желязкова,доста повехнала ,по напълняла-коментар на мъжете до мен (група непознати) единия -Ей това е МЖ ,другия коментира дебел г...з
Лицето и беше с пъпки огромни,косата ужасна

# 368
  • Варна
Маги Желязкова,доста повехнала ,по напълняла-коментар на мъжете до мен (група непознати) единия -Ей това е МЖ ,другия коментира дебел г...з
Стига бе! Тя е красавица неземна  Mr. Green

# 369
МЖ никога не съм я намирала за красива.Наистина ли се е ошишкала?Искам да я видя.
Миналата седмица шеф Манчев на ул.Пиротска.
В понеделник Ивайло Захариев с двамата си сина в Лидл до мин.чешми.Преди да влязат в магазина ги предупреди,че не трябва да тичат вътре.Дечурлигата не спряха да се надвикват.Той беше видимо притеснен и непрекъснато им говореше.Бяха мила картинка,без ирония. Simple Smile
Онзи ден пак на Пиротска ортака на Фънки,Амебата.

# 370
  • София
Днес засякох сина на Атанас Стоев ("Канарите"). Представях си го по-висок.

# 371
Стига бе! Тя е красавица неземна  Mr. Green
Маги съм я виждала много от близо,беше нежна и хубава.
Сега беше неглиже,в д..то се е наляла,в лицето без грим,сякаш имаше лишеи по кожата,косата разресана пусната ,не изглеждаше добре.В никакъв  случай не мога да кажа ,че това е фотомодел ,камо ли манекен

# 372
Румяна Бъчварова до НДК.

# 373
Днес сутринта, Тереза Маринова в болницата/няма да споменавам коя и за какво, за да не пълня гушите на жълтите вестници... /. Беше много мила, с приятеля си, тя първа ни заговори и си пожелахме взаимно успех, защото предстоеше едно и също за майка ми и нея, и ДАЖЕ се прегърнахме!  Hug Hug

# 374
  • София
Нина Николина в Зоопарка в София. С двете си деца и нейна приятелка с нейните деца.

Общи условия

Активация на акаунт