Знаете ли кого видях?! - тема 30

• 198 766
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
С Асен Блатечки се разминахме в събота на "Раковска".

Ванко 1 пред магазин "Спорт Депо " в Пловдив с момченце, вероятно сина му. Жена му си пазаруваше в магазина.
И този не е в затвора. Sad

# 541
  • Луната ни пази
С Асен Блатечки се разминахме в събота на "Раковска".

Ванко 1 пред магазин "Спорт Депо " в Пловдив с момченце, вероятно сина му. Жена му си пазаруваше в магазина.
И този не е в затвора. Sad
Че той не си ли излежа присъдата? Май такъв спомен имам.
http://www.mediapool.bg/prisadata-na-vanko-1-sabudi-zakonodateln … v-news125332.html

# 542
Наско Месечков и съпругата му във Варна на шопинг. Държат се за ръце Heart .

# 543
  • Пловдив
Ева от Фермата. Поне мисля, че беше тя, тъй като бях в колата и не можах много да се загледам Laughing

# 544
  • На земята, която е всъщност звезда.
Антония Първанова, цялата в лилаво, спортно облечена. На екран някак изглежда по- висока и едра. Определено е красива жена и страшно младее, отдалече няма да й дадеш повече от 30-35 г. /а Уикито показва, че скоро ще навърши 55 г./.

# 545
  • До морето
Първоначално прочетох Антония Петрова и като прочетох, че "определено е красива жена" и се върнах пак да прочета  Laughing

# 546
  • Сф
Първоначално прочетох Антония Петрова и като прочетох, че "определено е красива жена" и се върнах пак да прочета  Laughing
И аз и аз  Joy

# 547
 Joy Joy

# 548
  • Пловдив
И аз така  Laughing

В сряда видях Искрен Пецов в Лукойла на Цариградско.

# 549
  • Бургас
Вчера Митко Павлов в центъра на Бургас със семейството си.Много симпатични и усмихнати. Grinning

# 550
  • София
Вчера Митко Павлов в центъра на Бургас със семейството си.Много симпатични и усмихнати. Grinning

2 пъти съм го виждала, единият път даже разменихме няколко думи. Със страхотни впечатления съм от него. Изглежда много позитивен човек.  Simple Smile

# 551
Елен Колева с гаджето. Май живее някъде в квартала, защото пазаруваше. Докато Теди Кацарова не я излових да се лигави, то Елен я беше хванала голямата лигня. Но поне се държеше любезно и мило с продавачката. Видя ми се отслабнала и не толкова цицореста като последните й години с Майонезения бос. Радвам се, че си е намерила мъж с близка възраст и манталитет, който плюс това не е алкохолик, дано й се получат нещата. И, понеже съм я виждала и с предишния преди години, сега определено изглежда по- свежа и жива.

# 552
  • София
Кремена Халваджиян с жълти гумени ботуши и пъстра жилетка. На бул. Мадрид в София. Говореше по телефона до кола, в която на шофьорското място седеше младо момиче.

# 553
Светльо Витков на ескалатора в Парадайс току що. Изглежда много добре. Heart Eyes

# 554
На мен пък този ми е много лигав.

Общи условия

Активация на акаунт