Знаете ли кого видях?! - тема 30

• 198 795
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • Rock & Roll feeling ...
Мая Манолова ходи в салона на Мая Илиева.

Никола Стоянов съм го засичах много често мин. год. на велосипедната алея по бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " . Бос ! С куче и гадже  Laughing

# 61
А кой е Никола Стоянов?
Видях бившия министър на образованието проф. Тодор Танев да хапва баничка в движение пред бившия дворец

# 62
Oт "Революция Z" .

# 63

Никола Стоянов съм го засичах много често мин. год. на велосипедната алея по бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " . Бос ! С куче и гадже  Laughing

Ама как бос? Без чорапи или без обувки?

# 64
Рут Колева снощи, с приятелка, около Градската градина. Беше със светлорозова коса и ярко, оранжево яке - нямаше как да я пропусна Simple Smile.

# 65
  • Варна
Башар Рахал пред един хотел във Варна.

# 66

Ама как бос? Без чорапи или без обувки?

Без чорапи. Беше лято .

# 67
  • На земята, която е всъщност звезда.
Преди около седмица 100 кила с момиче в ресторанта на шеф Петров на Цар Освободител.

Пак тогава, коментираният тук Жоро Торнев със сина си на коледния пазар в градинката на НТ. Докато опашките се виеха около къщичките с вурстове и греяно вино, те бяха сред единиците посетители на благотворителния шанд на училище Еспа в другия край. Момченцето пускаше пари в кутията, а Жоро си говореше с продавачките. Интересно, че не забелязах да фъфли. Може би го прави само при определени звуци, а в този момент те не са присъствали в речта му. newsm78

# 68
Фъфли си Жоро.
Преди 2-3 дни видях Ачо Заберски в компанията на млад левент

# 69
Йохан Хег и компания снощи.
Раздадоха се, направиха шоу и даже проговориха на български. Много беше приятно да те поздравят с "Добър вечер, София! Добър вечер, България! Добре дошли на нашия концерт!". След всяка песен имаше "Благодаря ви!" и "Благодаря много!", а накрая и "Довиждане!" и "Наздраве!". Истински професионалисти- декори, статисти, сценично поведение. И пеене на макс.
Единствената ми забележка е към българските организатори- залата не беше за концерт и си пролича по акустиката (по- скоро по нейната липса) и озвучаването.

# 70
Фъфли си Жоро.
Преди 2-3 дни видях Ачо Заберски в компанията на млад левент

Айде сега.... Един месец беше в брадъра, не фъфли. Просто не може да произнася Р.

# 71
  • София
Преди месец Тервел Пулев във Овча Купел с БМВ -комби.

# 72
Рут Колева снощи, с приятелка, около Градската градина. Беше със светлорозова коса и ярко, оранжево яке - нямаше как да я пропусна Simple Smile.

Аз я видях в събота, на базара в SoHo.

# 73
  • София
Рут Колева съм я виждала 2, 3 пъти във фантастикото до вкъщи, беше ми направило впечатление, че на екран изглежда малко по-закръглена, а всъщност беше доста слаба.

# 74
Сашка Васева.. голям образ е. И ултра кичозна за мен, макар и небрежно облечена.

Общи условия

Активация на акаунт