Знаете ли кого видях?! - тема 30

• 198 740
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Културистката? Какво предлага  Rolling Eyes
Тя нали издаде [url.https://i5.helikon.bg/products/0126/19/190126/190126_b.jpg]готварска книга[/url] със здравословни рецепти, та сигурно десерти с чиа и кашу и подобни неща предлага, не че са лоши, ама на фона на коледното изобилие, едва ли биха привлекли силен интерес.

# 121
  • Благоевград

Брей, да не повярваш  Laughing Жената между другото говореше доста културно и нямаше типичния петрички маниер. Изглеждаше добре, нормална, свежа.

Скоро гледах едно клипче с професора и неговия син, как двамата свирят в шоуто и детето беше видимо на 8-9, но не знам от кога е клипът. Много хубаво и талантливо дете  Heart Eyes

# 122
Вчера, в Музикалния театър - президента Петър Стоянов и съпругата му Антонина,
която изглеждаше чудесно. Надежда Захариева - много симпатична.
Днес на Ректората - теодора Димова.

# 123
По обяд - Слава Рачева пред Нац. галерия.
Много мило ми стана.

# 124
  • София
Снощи пред Шератон Коко Динев. Чичка. Не знам какво му се прехласват толкова.

# 125
Снощи пред Шератон Коко Динев. Чичка. Не знам какво му се прехласват толкова.
Финансово е симпатичен Mr. Green

# 126
  • Rock & Roll feeling ...
Бил голям джентълмен и ласкател  Laughing Сещам се за оная приказка за враната,сиренцето и лисицата. Та и те така жените,които му се връзват.

# 127
  • До сърцето...
Нико от Фермата, в един от софийските молове. Страхотен тембър на гласа има  Mr. Green

# 128
Асен Агов в мол "България". Много остарял и бозав с бялата си коса и мустаци.

# 129
Райно от Фермата днес в Парадайз.

# 130
Макето от фермата в Сандански, бях там на разходка преди седмица. Голяма хубавица!  Heart Eyes Heart Eyes

# 131
Вчера в мол в Бургас Юрий Ангелов

# 132
Снощи на РД - Иво Инджев и съпруга - много сладки и чудесни танцьори и двамата, още - Соломон Паси, Камелия Тодорова, Васко Петров и тн.

# 133
Миналата седмица - русата Златка. По голи кълки на -5.  cold Слезе от колата си и се запъти към близкия фризьорски салон.

# 134
Звезди от Ахат в Макдоналдс - Стара Загора, с едно момиченце ( мислех, че има син).

Общи условия

Активация на акаунт