Знаете ли кого видях?! - тема 30

• 198 751
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Златка Димитрова - висока и съвсем ок в лицето, което ме изненада, защото съм останала с впечатлението, че има кофти кожа, която прикрива с тонове грим. А може и сега да беше така. С бебо в количка и малко поизнервена, редеше се на опашка.

# 106
Александър Кадиев в Икеа, симпатяга ми е на мен. Simple Smile

# 107
  • София
Александър Кадиев в Икеа, симпатяга ми е на мен. Simple Smile

Него само в театъра съм го гледала. И на мен ми е симпатичен.  Simple Smile

# 108
  • Rock & Roll feeling ...
Вики от " Мастило" . В черен мерцедес джип . Возеше се до шофьорското място и си ровеше в телефона. С червен маникюр  Flutter

# 109
  • Пловдив
Кирил Ефремов в Градската градина.

# 110
  • София
Стъки, шофиращ Ауди, със сина си в скута.

# 111
  • Варна
Безотговорна работа...

# 112
Shocked Останала съм с впечатление от интервютата, които дава, че е мислещ човек, но това е малоумно. ooooh!

# 113
Тъпа клевета, без снимки не вярвам! Peace

# 114
  • София
Биляна Йотовска на " Сладкия фестивал" , не видях никакви хора пред нейния щанд.  Rolling Eyes

# 115
  • в 1001-та нощ
Културистката? Какво предлага  Rolling Eyes

# 116
  • София
Културистката? Какво предлага  Rolling Eyes

Да ти кажа не се загледах много, но имаше нейни книги и тениски с нейния лик , както и някакви добавки, но може и да съм пропуснала нещо, минах транзит.  Simple Smile

# 117
Аз видях миналата събота в Петрич един от музикантите на Слави, професор Илия Илиев. Минаваше по улицата на градския пазар с възрастна жена, нисичка и с една друга дама, горе-долу на неговата възраст, с чуплива коса. Не съм запозната да има роднини в Петрич, щеше да се знае.
Гаджето е от там

# 118
Аз видях миналата събота в Петрич един от музикантите на Слави, професор Илия Илиев. Минаваше по улицата на градския пазар с възрастна жена, нисичка и с една друга дама, горе-долу на неговата възраст, с чуплива коса. Не съм запозната да има роднини в Петрич, щеше да се знае.
Гаджето е от там
Професора,не е ли семеен?

# 119
Беше семеен.

Общи условия

Активация на акаунт