Знаете ли кого видях?! - тема 30

• 198 751
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • Berlin
Мая Манолова в полета от Берлин и после Даниел Боримиров на летището.

# 91
  • София
Бременната Станислава Цалова. Вчера. Изглежда мило.
Лятото летях с ЛИЛЯНА ПАВЛОВА от Мюнхен. Беше с дъщеря си. На живо не е така пълна както на екран изглежда.
Това са ми по-скорошни. По-отдавна май няма смисъл да изброявам, в темата май само актуалните срещи се споделят.

# 92
  • София
Аз съм летяла с Цветан Цветан от Испания до България, ама не съм му фен нещо и не се впечатлих особено.

# 93
Видях Криско в едно заведение преди Сандански.

# 94
Ива Екимова в супермаркет в Младост, има телО, а и като не е с жокерското червило е съвсем ок.

# 95
  • Sofia
Дидо от Д2, по Фритьоф Нансен. Хубавец  Heart Eyes

# 96
Нанси - мис България 2013, сладурана  Simple Smile

# 97
  • София
Наско от БТР. Жалко, че въобще не мога да харесам нисък мъж, защото той е невероятно чаровен. Идеше ми да го хвана за ушите, да го вдигна и да го нацелувам.

# 98
# 99
Наско от БТР. Жалко, че въобще не мога да харесам нисък мъж, защото той е невероятно чаровен. Идеше ми да го хвана за ушите, да го вдигна и да го нацелувам.
Laughing Колко е висок? Да не би да изглежда по-нисък, отколкото е, защото напълня?

# 100
Илияна Раева пред Макси, много елегантна и хубава жена!

# 101
Илияна Раева пред Макси, много елегантна и хубава жена!

Хубава????? Та тя е като квазимодо!

# 102
  • София
Laughing Колко е висок? Да не би да изглежда по-нисък, отколкото е, защото напълня?

Нямам представа колко е висок. За мен е много нисък.  Peace

Илияна Раева и според мен е много елегантна и хубава жена.

По темата. Онзи ден засекох Данчето Христова. Спря пред мен с малка сребриста кола. Ама каква ЖЕНА. Наистина катедрала. А колко е жизнена, бойна. Напълни ми душата. Но аз по принцип много я харесвам.

# 103
Петър Стоянович в нац.библиотека - много учтив, възпитан, лъха на марков парфюм

# 104
  • Благоевград
Аз видях миналата събота в Петрич един от музикантите на Слави, професор Илия Илиев. Минаваше по улицата на градския пазар с възрастна жена, нисичка и с една друга дама, горе-долу на неговата възраст, с чуплива коса. Не съм запозната да има роднини в Петрич, щеше да се знае.

Общи условия

Активация на акаунт