Знаете ли кого видях?! - тема 30

• 198 711
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
На темпото на Рачков няма кой да издържи. Гледала съм го в театъра, неудържим е просто.

# 151
Оу, много ми простее, а в театъра е неудържим по простотия и лигавене. В началото ми беше смешен, а сега ми е направо антипатичен.

# 152
Същото като densi. То бива-бива лиготия,  ама чак пък толкова.  ooooh! Още по-противен ми става,  като знам, че е зрял мъж, а се държи като... Tired

# 153
Оу, много ми простее
В началото ми беше смешен
Съгласна съм с тези думи, но не може да му се отрече, че толкова години пари направи от простотия, не от талант Peace

# 154
Оу, много ми простее
В началото ми беше смешен
Съгласна съм с тези думи, но не може да му се отрече, че толкова години пари направи от простотия, не от талант Peace
Ааааа,Магърдич,не прави простотии,не го обиждайте,продуцента!
Рачков ми е много инфантилен

# 155
Никой не говори за Магърдич! Аз Маги много го уважавам и ми е много приятен.

# 156
Всеки път, когато съм виждала Рачков (а то е било все по заведения), той е изглеждал неприятен и надут. Разбира се, не е нужно да се хили и да раздава въздушни целувки, но чак пък да се цупи като примадона...
Рачков е машина за пари. Може да се нарече и "златната кокошка"  на Халваджиян. Но скоро ще втръсне на хората, тъй както втръсват и се износват всички посредствени артисти.
Присъствах на разговор, в който активно участие взе Мария Игнатова. Много е глупава в стремежа си всички да я познаят. Е, познахме я, но никой не се интересуваше от нея.

# 157
Един хитър арменец, който умее да прави пари.

# 158
Хитър е, находчив е, амбициозен е-такива хора трябват навсякъде, пък това, че е арменец, е подробност (за мен поне).

# 159
  • София
Хора, които умеят да правят пари са за уважение.
Все едно баща ми слушам- щом някой прави пари, значи е мошеник.
Винаги съм се " възхищавала" на таз черта българска- вместо да ценим и уважаваме хора, които успяват, ние всячески се стремим да принизим всичко, което постигат.

По темата- отново Данчето Христова. Цял живот не съм засичала тази жена, сега за седмица два пъти и то на съвсем различни места в София. Втория път така я зяпнах, че тя ми се усмихна благосклонно.
Хи хи хи.

# 160
Данчето Христова я гледах на някакъв коледен концерт по канал 1, според мен е яко наблъскана с ботокс и филъри Rolling Eyes

# 161
abet, ти мен ли имаш предвид? Ако е така, дълбоко се заблуждаваш. Уважавам всеки, който е достатъчно гъвкав,
 при нашите условия да прави пари!
Учудвам се, че под "хитър арменец"  разбирате нещо обидно.

# 162
Преди малко видяхме този, който играе Сашо в София ден и нощ, цапаше пеша през снега, облечен като за сафари, със светла широкопола шапка и светло якенце, набиваше се на очи.

На мен Рачков извън тв ми се видя прекалено нацупен също. Иначе, нека си прави пари, има и талант, но доста циркаджийски употребен, лично мнение.

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 17:17 от Бона

# 163
Два пъти съм виждала и аз Рачков, и двата пъти беше тъжен и замислен, единия път беше на едно фирмено представяне, минаваше между тълпата, сякаш не искаше да бъде забелязан и се извиняваше, ако засегне някой в навалицата.

# 164
Магърдича е продуцента на глупостите които прави Рачков.Например в последните Капки не го изтърпявах с лиготиите му

Общи условия

Активация на акаунт